Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pot_147

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ország cserbenhagyása (mert a külföldre vándorlás a jelen helyzetben gyakorlatilag egyet jelent a haza cserbenhagyásával) önző érdekek, anyagiasság, kicsinyesség, kishitűség, egyéni ambíciók miatt teljesen elfogadhatatlan, sőt lélektani aspektusból nézve az egyéni kudarc…..
Az amerikai szélsőjobboldal beépül a hadseregbe, hogy ott megfelelő kiképzést kapva készüljön fel a hatalomátvételre. Tudományos-fantasztikus rémálom? Nem. A valóság. Egyre több amerikai emberi jogi szervezet figyelmeztet arra, hogy fajvédő, neonáci és skinhead csoportok…..
Pot_147 2012.08.22 14:15:49
@renevol: +1.
A nap szava A nap mondata 2012.08.08 13:46:04
Mozdonyszélvédőtől az országos hírnévig   "A komoly, több mint egy órás műtéti beavatkozás után a gólyát még antibiotikumokkal is kezelik. A szakértők szerint ha egy lábra is, de néhány hét múlva talpra állhat. Pintér András, természetvédelmi őr, Duna-Dráva…..
Pot_147 2012.08.16 12:35:20
Na jó-jó, idén 20 éves idehaza az Opel Astra, körbe is haknizta a hírrel az Opel az egész hazai sajtót, rendezvények tömegén szerepeltetik az alig 18 kilométert futott fehér ötajtóst és nem árulok el nagy titkot azzal, hogy mi is kipróbáljuk majd. Persze csak csipkelődünk,…..
Pot_147 2012.02.21 00:24:54
@BUBISBUBLEK: Fehér kombi. Talált? A fateromé. Pénteken töltötték a kolbászt. :) Óra szerint 563.000, azt hiszem, de bőven 600 felett van, mert másfél évig lustaság miatt nem cserélődött ki az órabowden.
Az elmúlt hónapokban többször felmerült, hogy idei koncertjeire új énekest keres a Queen, ennek kapcsán, nyilván a hírverés kedvéért, még Lady Gaga is szóba került, mostanra azonban kiderült ki fog valóban énekelni Freddie Mercury posztján. A Sonisphere fesztivál szervezői a…..
Pot_147 2012.02.06 20:14:53
@oOMoHiOo:
"Mercury iszonyatosan magasra tette azt a bizonyos lécet, túl sokan eddig nem tudták megugrani, talán George Michael kivételével."

Ennyi.
Micsoda dili már megint! Plasztikázott Nők Társasága weboldal. Implikör Elit Club Az impli.hu nem lenne, ha nem lennénk MI, az „implisek”, akik szívûket-lelküket kitesszük azért, hogy a plasztikázás ne csúfszó legyen ma Magyarországon hanem az igényesség velejárója.…..
Ha ilyen floppyt láttál, akkor nem most kezdted. Ha nem, kiválaszthatod, melyik Photoshopot használtad először! Ha egyiket sem ismered, találsz pár szót a bejegyzés végén a Photoshopról, ami nem egy bolt! Te mikor kezdted? 1990 1993 1995 1996 1998 2001 2002…..
Tegnap este a Filmszemlén voltam, ahol egy „bájos” díjátadás részese lehettem (aki felnyakkendőzött politológust szeretne látni, kattintson ide), de időnként azért a kommentekbe is beleolvasgattam. Mindig meglep, hogy amikor a Jobbik szóba kerül, hirtelen megszaporodnak a…..
Szerintem megtaláltam az egyik legízléstelenebb mashup-ot EVÖR. Ez valami förtelem, szégyenletes, bottal piszkáltam el a blogig. No comment kategória. Dream Theater és Rick Astley - Never Gonna Wither You Up..
Jó használt autót vásárolni nem könnyű, különösen nem kereskedésből, mert a nagy részük egyébként is minden eszközzel csak arra megy, hogy minél többet húzzon le a szerencsétlen leendő vevőről. A múltkori Lagunás posztunk is nagy port kavart fel, még a hirdető is…..
Pot_147 2009.11.07 16:44:04
Dízel vs. benya:
Én is dízelt vettem, bár csak kb. évi 35-40.000km-t megyek vele. A matek tényleg igaz addig, hogy ha nem mész 100.000-et minimum, akkor a benzines olcsóbb, ám a helyzet az, hogy nekem a mindennapokban nem mindegy, hogy egy autót hetente egyszer vagy kétszer kell tankolni. Ez egy más típusú 'spórolás', aminek előre fizetem meg az árát, amikor egy drágább kocsit veszek. Ha ugyanekkora tömeget szeretnék egy benzines motorral megmozgatni, akkor az 10 liter környékén lenne a drágább benzinből. Így meg hat-féllel elvagyok.

Visszatekert óra:
Tavaly októberben vettem Kaposváron egy Primera Diesel kombit. 2000-es évjárat, eléggé fapados verzió (nincs klíma, de én direkt ezért vettem, nem szeretem a klímát), talán 71 vagy 73e km volt az órában. Viszont eléggé egyben volt, váltógomb, kormány, huzatok, kárpit, minden azt mutatta, hogy ha több is az a km valamivel, mint amit az óra mutat (akár a duplája), akkor se lehet egy annyira rossz gép. Átvittem a szomszédos szervizbe, ahol a tulaj cimbora, felemelték, alánéztek, mértek turbónyomást, lengőket, fékeket, túráztatták egy kicsit és azt mondták, hogy a vas szemre rendben. Volt rajta némi javítás (Bp.-i autó volt), de tisztességesen elvégezve.
Nos, megvettem és azt leszámítva, hogy szegényem olyan lomha, mint a vemhes tetű, tökéletesen szolgál. Vétel után szíjak, görgök, olaj, szűrők és az ilyenkor szokásosak lecserélve. Mentem vele eddig harmincegynéhányezer km-t, megkapta, ami jár, viszont soha semmi egyéb baja nem volt. Az a tipikus dízel, amire azt mondják, hogy a világból is kimegy. (A fater Astrájában 620.000 körül van és még halad. Na jó, már nem fickós annyira.)

Szóval, a fene tudja... Szerintem egyértelmű intelmeket közzé tenni márkákkal kapcsolatban nem éppen bölcs dolog. Az viszont, hogy a tróger kereskedők kilétére fény derül, több, mint hasznos.
Tamás két félrefordítást küldött; Wilson kapitányt emlegettétek már hozzászólásokban, de poszt még nem volt róla - most van :).Még valamikor a 90-es évek elején - a forrásra sajnos nem emlékszem - talán az akkor divatos fiataloknak szóló újságban, vagy valamelyik alternatív…..
Nézem a Top Gear-t a Viasaton éppen, ahol Jeremy Imádom Clarkson a Mazda RX 8-at nyúzza. A külsejéről egyebek mellett ezt mondja a magyar hangalámondásban:"A lámpák elfoglaltabbak, mint egy püspök süvege"Persze nem hallottam az eredetit, ráadásul ki sem tudom találni, hogy…..