Regisztráció Blogot indítok
Adatok
indianajones

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy a terecskét körbevevő házak lakói is tudják, miért sorakoztak fel munkagépek az ablakuk alatt és miért ébrednek minden reggel bármely vekkert lepipáló csörömpölésükre, arról a „Tereprendezési munkálatok” feliratú tábla gondoskodott. A nyár folyamán…..
indianajones 2010.11.27 16:03:32
Kikerült ma az Index címlapjára az Irodalmi Centrifuga egy bejegyzése. Jómagam még soha nem olvastam azt a blogot, pedig emlékeim szerint elég sűrűn kerül ajánlóba, úgyhogy a kíváncsiságtól hajtva ma ránéztem. Elolvastam a Saláta című írást, amelyről a magam részéről…..
indianajones 2010.11.26 16:43:21
@Vérszegény éjszakai dúvad:
A magyar ertelmisegi ugy gondolja hogy kockazatos vasarra vinni a presztizset. Ha ismereterjeszto jellegu, kozertheto hangu muvet ir azzal valamit elveszit tudomanyos nimbuszabol.(Emlekszem mennyi kritikat kapott hajdanan Czeizel Endre is ertelmisegi korokben.) A magyar ertelmisegiek kozul sokan tartozkodnak a kozeleti szereplestol is nem is beszelve az internetes "forumuzastol." Ez utobbinak lehet olyan merlegelheto oka, hogy e forumozas, sot meg egy blog sem lehet teljes igenyu, a tudomanyossag fokat jelzo, labjegyzetekkel ellatott, akademiai ertekezes. Igy minden ilyen iromany hordozza azt a formabol adodo veszelyt , hogy ezzel a szerzo olyan dolgot ir le ami talan az akademiai kozosseg elotti merettes soran nem vallalna, mert azoknak a kovetelmenyeknek nem felelne meg. De hogyan tudja, pl egy angol tortenesz megtartani szakmai presztizset, es mindenki altal elismert maradni mikozben aktivan kozeleti forumozik amellett, hogy tudomanyos igenyu tanulmanyokat is ir(t)? Na ezt lenne jo eltanulni!
A Modem nevű kortárs múzeumnak két hibája van. Az egyik, hogy úgy néz ki, mint egy vidéki pláza, a másik pedig, hogy Debrecenben van, nem pedig abban a városban, ahol élek, és ezért nem tudok hetente elmenni, hogy körülnézzek, éppen mivel jöttek elő.   Ellenben egyáltalán…..
indianajones 2009.09.13 18:35:30
@momo72: Én is gondoltam arra, hogy provokáció. Annyira gyengének és nyeglének tűnik, hogy lehet csak arra használják majd hogy a reakciók alapján felméréseket késztisenek valaminek a kimutatására.
indianajones 2009.09.13 19:17:31
@sárkányka: Biztos vannak hibái, gondolom pont ezek is közrejátszottak abban, hogy csőbehúzták. Ellenben akkor is, valamit sikerült letennie az asztalra a köz javára és az nem rombolás volt. Sokaknak tetszik az amit Debrecenben létrehozott és már az is előrelépés.