Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Llew

160 bejegyzést írt és 5332 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A harmadik Star Trek-film harmadik előzetese magyar szinkronnal. Tisztára, mint egy népmese. Nem?..
Shonda Rhimes The Catch című, ősszel startoló krimisorozata arról szól, hogy van egy okleveles könyvvizsgáló, aki az FBI-nak dolgozva leplez le adócsalókat. Otthon boldog, a vőlegényével házasodna, aztán egy este amikor hazamegy, rá kell, hogy döbbenjen, hogy a faszija kifosztotta,…..
Booth már az aktuális helyszínen kávézgat, de kivételesen nem Brennan érkezik hozzá, hanem Cam, mert a mostani hulla még elég húsos. Középkorú férfi. Mellbe szúrták, a patkányok kicsit megrágták az arcát, hiányoznak a térdkalácsai, és van rajta valami drágakő. Az már a…..
Llew 2010.02.26 14:31:02
@KiWiSaGe: Igen, előkerül még az a szál. Ettől kevésbé spoileresen nem tudom megválaszolni a kérdést.:)
Llew 2015.05.27 11:16:36
@Guba Levente: mármint minek? A Gormogon szál a 3. évad végén lezárása kerül.
Rég volt már Blockbuster Retrospektív a C:C-n, szóval pont kapóra jön a Bosszúállók: Ultron korának hazai bemutatója, hogy kicsit megvizsgáljuk: milyen sorozatok és tévéfilmek előzték meg a modern filmezés egyik legnyereségesebb vállalkozását. Ugyanis kevés ennyire mostohán…..
Hát így. Aki vörösben, annak annyi, aki kékben, arról nem tudni, aki meg rendesen látszik, az él és virul. Mármint minden viszonyítás kérdése, már ami a virulást illeti. ..
Llew 2015.04.03 17:47:15
@sixx: láttam, szerintem az a két faszi nem ugyan az a kettő volt, ha mégis akkor nagyon csalódott leszek, mert azok annyira bénák voltak, nem hogy Morgan, de még Carl is elintézte volna őket.
Úgy ám, a 3 évtizednyi hiátust kereken 20 folytatással fogják kitölteni, ráadásul az összes megjelenik Az ébredő Erő bemutatójáig. Hol a turpisság? Nem filmekről, hanem könyvekről beszélünk. Igaz, a hivatalos kánon által elismert lesz mind, ami az ezen a területen tapasztalt…..
Llew 2015.03.19 09:43:35
@Gallion:
Pont a RC sorozat egy nagyon jó példa, hogy egy elég hosszú és népszerű, új nézőpontú (nem a jedik, hanem a klónok és a kisemberek szemszögéből), korábban a hivatalos kánonhoz teljesen passzoló, azt sok szempontból kiegészítő sztorit nagyívben leszartak, pár a sokkal felszínesebb kisebb volumenű TCW epizód miatt.

Ilyen szempontból nézve nem rossz ez a teljes kukázás. Persze biztos sok kedvelt cucc lett nem hivatalos, de ha ezzel a jövőben elkerülhetőek a fentihez hasonló húzások, akkor volt értelme.
Beleértve az összes köztévés elbaszást és cukikisállatos videót. Valaki fogta, és a Dr. Phil című beszélgetős műsorból kiszedte az összes (a kákán is csomót kereső kommentelők miatt: a lényegi, stúdióbeszélgetés alatt elhangzó)  dialógust, és csak a némán bámuló…..
Innen is hadd gratuláljunk Fábián Barnának és annak az anonim felmérés készítőinek, amit idézve a Ma Reggel műsorvezetője akkora L. Simon Lászlót dobott, mint ide a Déli Áramlat. Fábián Harrach Péterrel beszélgetett a gyerekétkeztetésről, amikor egyszer csak eljutott egy…..
Az MTI közölt pár fotót az Amerikai Nagydíjon felbukkant hírességekről nem sokkal a rajt előtt, és mit ad isten, fény derült arra is, hogy Austinban egy dimenzióportál is van, nem csak versenypálya, ugyanis maga Joey Tribbiani lépett ki rajta a Jóbarátokból, nem ám esetleg Matt…..
Llew 2014.11.02 21:14:11
A The 100 évadzáróján teljesen meg voltam feküdve, ugyanis a sorozat teljes első évada, kivétel nélkül egy ordenáré mennyiségű tinidrámával megszórt túlélőhorror light volt, amiről az ember néha nagyon nehezen tudta eldönteni, hogy érdemes-e ezt nézni, vagy sem. Aztán az…..
Legutóbb még csak dátumaink voltak, és ugyan a Warner és a DC. most kiadott sajtóközleményében felsorolt címekhez még csak évszámokat rendeltek, azért többé-kevésbé ki lehet totózni, hogy mikor mire számítsunk. Márpedig nem csak a Marvel (meg persze a Sony és a Fox), de a nagy…..
Llew 2014.10.16 19:38:52
@Csaba Turbucz: első körben az amerikai bevételeiket nézd meg, a stúdiók főleg abból profitálnak. A nemzetközi bevétel több felé megy, és abból sokkal kisebb is a részesedésük. A hú de népszerű Vasember 3-tól egy 400 M, a leg-leg Supermantől meg 290 M minden csak nem anyagi siker, főleg, hogy 200M-ba kerültek a filmek, amire még jön legalább egy 80-100 M marketing. Így már egész másként festenek a számok.
Fiatal csávó fut atomsebességgel az utcán, John és Fuszkó a nyomában. A gyorsütemű macska-egér harcban a menekülő jelentős előnyre tesz szert, ezért Reese felugrik egy elhaladó turistabuszra, irány annak nyitott tetejű emelete, körülnéz - a srác már messze jár, de még pont…..
  De nincs ám, kurvára nincs. Rendhagyó hogyvolt lesz ez a mai, mert az előző évad második felének jócskán leültetős, moralizálós részei után most 43 perc (plusz áfa) kőkemény hentelést kapunk az arcunkba. Nem hiába nyilatkozták a sorozat atyaúristenei, hogy ebbe a részbe…..
A szinkron után jöjjön néhány szó magáról a filmről is. Ja, ez egy "szókátrány", és mint olyan, sok jóval nem kecsegtet. Tulajdonképpen hálásnak kellene lennetek azért, hogy én nem leszek olyan szószátyár*, mint Richard Wenk (A feláldozhatók 2., 16 utca, A mestergyilkos -…..
Llew 2014.09.25 22:55:35
@Kovács Erzsébet: Nincs szókincsed? Te nem szoktál olvasni? :)
Rendelés külföldről, USA-ból, Kínából, ebay-ről 3.rész (Vámolási folyamat) Az előző 2 blogbejegyzés, amit írtam töretlen népszerűségnek örvend, így itt volt az idő egy újabb rész megírására... Így most ez a poszt, egy "megvámolt" csomag útját - folyamatát fogja hívatott leírni általam! További…..
Nagy Sándor mellett Weisz Fanni lesz az Ég, föld, férfi, nő című műsor egyik vezetője az új évadban, számolt be róla Borbás Mária műsorvezető a blogjában. „Ő, aki siketként először fog televíziós műsort vezetni, pillanatokon belül elfeledteti velünk, hogy hangok nélkül…..
Llew 2014.09.10 18:59:13
@Veszéjes Tomi: a kerekesszékesek meg mi a francot gurulnak össze vissza mi?
A tolerancia jegyében rád is rádférne egy kis forró ólom a füledbe-nyelvkivágás kombó, hogy aztán "breakelhes a kezeddel" te is. Bár lehet elég lenne csak az ujjaidat levágni, hogy ne gépelhess hülyeségeket a netre.
Nem hittem volna, hogy eljön az a pillanat, amikor visszasírom a Dexter utolsó évadát, és a záróepizódot példaként emlegetem fel egy sorozat előtt, de a True Blood utolsó részének (és előtte az egész évadnak) végigszenvedése után azt sem bántam volna, ha Sookie kockás…..
Llew 2014.08.27 18:08:04
@szepi79, első ezen a néven: "beáll a dexter, himym, dexter, lost és dexter után"
Dex tényleg csalódás lehetett.
A Vulture szedte össze a sorozat legdurvább halálait, mi meg megmutatjuk, mert miért ne. Figyelem, erősen korhatáros tartalomról van szó, széplelkű olvasók óvatosan klikkoljanak! 1. Az első vámpírhalál: 2. Sookie kinyírja Lorenát: 3. Sam kitépi Maryann szívét: 4.…..
comment:com HÍrek kávé mellé 2014.07.30 12:22:42
BREAKING: A Nagy Ő amerikai változatában tíz évad kell ahhoz, hogy valaki kimondja: DUGTUNK A MŰSORBAN, BASZKI.  A Flash tévésorozatban szerepelni fog Captain Cold, a The Rogues nevű genyóemberalakulat, Gorilla Grodd és lesz Reverse-Flash is benne, yeah. FUCKYEAH, Absolute Zero…..
Llew 2014.07.30 17:38:54
És igen, eljött a nagy pillanat, a brit uralkodó megtekintett de sajnos, a Vastrónra nem ült fel. Viszont kapott egy Vastrón-makettet, biztos valami limitált példányt. A YouTube élőben közvetítette a 18 perces eseményt, amit mi is ppztünk, ez a hajtás után olvasható. Az uralkodót…..
Courtney Cox 50 éves lett, mi pedig egy jó nagy vitával tisztelegtünk legfontosabb szerepe, a Jóbarátok Monicája előtt. Van ugyanis közöttünk igazi Monica-utáló és Monica-rajongó is. (Az nyilván csak puszta véletlen, hogy előbbi egy huszonéves pasi, utóbbi pedig egy harmincas…..
Mert nem árt, ugye. Az elejére egy kép, a lényegi tartalom az ugrás után. Mert spoileres, tehát aki nem naprakész, az ne klikkoljon. Szóltam előre. Hihetetlen és egyben elképesztő az, hogy a tévénézők, leginkább az amerikaiak persze, a mai napig nem képesek felfogni, hogy a…..
A CBS második legjobb sorozata (az első a The Good Wife) megint megcsinálta. Minden eddigi évada úgy ért véget, hogy a következő tiszta lapot nyitott, a figurákat megint fel kell majd pakolni a táblára, és megnézni, mire megyünk velük. Az évad első pár része után viszont…..
Llew 2014.06.02 20:34:14
Llew 2014.06.02 20:43:50
@DaveR: de akkor minek olvasod el az évadkritikát még mielőtt megnéznéd az egészet egyben?
Llew 2014.06.02 21:16:24
@DaveR: hát te tudod, de ha én valamit nem láttam és meg szeretném nézni, de nem akarok spoilert, akkor ha az a címe, hogy Évadzáró PoI, akkor már nem is olvasom tovább