Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AUTOKART

13 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A varázspöcök egy szelep, ami a tágulási tartályból engedi ki a levegőt. Ha nem állunk meg 45 liternél, simán több üzemanyag is belemegy az autóba, mert a tágulási tartályt is feltöltjük. Így ha valakinek 50 litert tankolnak valamilyen VW konszern autóba, ami nem teljesen üres,…..
TComment Spárta győzött 2012.05.07 06:00:00
Flancolni máskor kell. Hét ülés, játszótérnyi raktér, fájdalom nélkül, kisautó-áron. Ide vele! Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Itt szurkolj velünk Norbiéknak! Update! Új képek, és Kapócs Zsóka kalandja videón. (Csak annyit mondok: húúúúúúúvazzzzz.) Szóljanak a fanfárok, zúgjanak a harangok, Mogyoródon a WTCC mezőnye! Ez mégis csak valami, világbajnokságot rendezhetünk. Emellett még másféltucat…..
AUTOKART 2012.05.05 22:08:16
AUTOKART 2012.05.05 23:19:59
@B. Capelluti: Hidd el nekem, hogy az egy "y" :-)
www.gyorsasagi.hu/versenyzo/nyitray-bela
AUTOKART 2012.05.05 23:39:27
@B. Capelluti: Párszor én is eltévesztettem, ilyenkor mindig megkért, hogy javítsam. Mostanra megtanultam :-)
Na ez aztán a bomba meglepetés! Valamikor a WTCC blog indulása környékén, tavaly augusztusban volt szó utoljára arról, hogy a Honda érdeklődik a túraautó világbajnokság iránt, de körülbelül ennyiben is maradt a dolog. Hogy aztán ma reggel (barokkos túlzás ezt állítani a…..
AUTOKART 2012.02.03 14:34:24
@Lanti_WTCC: Én úgy tudom, hogy a sorozat promótere a Marcello Lotti által vezetett KSO.
AUTOKART 2012.02.03 14:48:51
@Lanti_WTCC: Értem. Akkor viszont elnézést kérek a bejegyzésért. Sajnos erről az infóról lemaradtam és valószínűleg rossz helyen is kerestem.
Elkészült az FIA Túraautó Világbajnokság 2012. évi versenynaptára. Jó hír a magyar autósport rajongóknak, hogy 2011 után visszatér hazánkba a VB mezőnye, remélhetőleg Michelisz Norberttel és  Zengő Dension Teammel. A versenynaptár:  2012. március 11. - Monza,…..
Ezen a hétvégén kerül megrendezésre az idei bajnokok versenye, Németországban, a düsseldorfi ESPRIT Arénában. A kétnapos rendezvényen természetesen ott lesz a Formula 1 új világbajnoka, aki olyan nevekkel mérheti majd össze tudását, mint Michael Schumacher (F1), Alain Prost…..
"Aki úgy gondolja, hogy ő tud vezetni és nagyképűen ül be az autójába és megy az autópályán nem tudom mennyivel, annak mindenképpen azt ajánlom, hogy próbáljon ki egy ilyen versenyt. Üljön be egy ilyen versenyautóba és szerintem az első verseny után letörik a szarva"…..
Adott egy Jeep, az eredeti, az amerikai hadsereg számára készített verzió. És adott hat katona. Kérdés: Hány perc alatt szedik szét darabjaira és rakják újra össze az autót úgy, hogy azzal érkeznek a helyszínre és az akció után azzal távoznak? Megoldás: kevesebb, mint 4 perc.…..
Az FIA Motorsport Világtanácsa szerdán jóváhagyta a Túraautó Világbajnokság jövő évi versenynaptárát. fotó: www.fiawtcc.com   A sorozat márciusban Brazíliában kezdődik és tizenkét forduló után novemberben Macao-ban ér véget.   Az idei naptárhoz képest…..
Ma 11 órakor indult a 2010-es Agyúgolyó Futam. Az Aréna Pláza parkolójában megrendezett rajtnál két gokartos csapat is ott volt. A képre kattintva galéria nyílik Ifj Márton László Horváth Norberttel alkot párost és egy BMW M3-al vágott neki az 1000 km-es távnak. A Visual…..
Oldtimer és Harley Davidson bemutató, Debreczeni Zita és Pirner Alma a VIP autókban, Pirner Alma féle tánc show és neves külföldi csapatok is várják a hétvégi Autós Gyorsasági OB futamra kilátogatókat.Jean Alesi és Giancarlo Fisichella nevével fémjelzett csapat indul a hétvégi…..
Július 28-án a szentendrei temetőben kísérték utolsó útjára a tragikus körülmények között elhunyt autóversenyzőt. További fényképek a temetésről a fényképre kattintva érhetők el a gyorsasági.hu fényképalbumában. Nyugodj békében, Balázs!..
A SEAT Leon Eurocup vasárnapi futamán történt a baleset, amikor a portugál Francisco Carvalho összeakadt egy másik versenyzővel és a szalagkorlátnak vágódott. A korlát a levegőbe repítette az autót, amely pörögve átrepült a korláton. A közelben tartőzkodő pályabírók a szó…..
Elkészültünk a BMW 325i Challenge oldalának megújításával. Az adatok átkerültek az új adatbázisba, az oldal megkapta az új arculatát. A főoldal némiképp átalakult, megjelent rajta a Twitter-modul, amelyben a sorozathoz illetve annak promóteréhez kötődő hírek jelennek meg.…..
2003-ban készült az első gokartos oldalunk, a worldformula.hu. 2005-ben, a magazin (papír) kiadása után regisztráltuk be a gokartmagazin.hu domaint és onnantól kezdve nem csak a World Formula géposztálynak, hanem a gokartsportnak készült az oldal. Egy évvel később jött a…..
 A gyorsasagi.hu oldalon van egy Közösség menüpont. Most nem arról lesz szó. (egy kicsit mégis: az apróhirdetések átalakítás alatt vannak, a fórum még mindig készül...) A megújult gyorsasagi.hu legjelentősebb újdonsága a főoldalon látható Twitter modul. Nem kívánom a…..
Lecseréltem a gyorsasagi.hu oldalt. Még nincs kész, mint ahogy az előző verzió sem volt kész soha teljesen. De az új oldal elért egy olyan készenléti szintet, amikor meg lehetett lépni az átállást.Tekintettel arra, hogy az egész rendszer (gyorsasagi.hu - gokartmagazin.hu -…..
Gborz egere elromlott, és mivel érthetetlen zöldfülűségében korábban nem töltette ki a agaranciajegyet, úgy tűnt, esélye sincs semmire. Bánatában közvetlenül az egérgyárhoz fordult és megdöbbenésére egy vadi új eszközzel zárta a sztorit. Boldog ügyfél lent: Úgy tűnik,…..
Belsőség Dráma Le Mans-ban! 2010.06.13 12:59:00
Ilyen meredten nézi midenki itt a monitorokat, ezekben a pillanatokban dől el minden. Pár perce még taps, most az aggódás. Pedig Alexander Wurz csúnyán büntette az Audikat, pályán verte meg és előzte ki a második, nyolcas számú gépet. Négyet-ötöt rávert Rockenfeller…..