Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vulcanus

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eger után ismét visszatérünk a Balatonhoz. A Szent György-hegyen igazán otthon érzi magát az olaszrizling - ezt már régóta tudjuk. Most három bor által próbálunk erről tapasztalati úton igazolásra lelni. Több-kevesebb - de inkább több - sikerrel.BioVitis Szent György-hegyi…..
A két legismertebb rajnai-olasz házasítás kurrens kiadását csupán bűvészinasnak, frakkos-bikinis asszisztensnek szántam, aztán ők fűrészelték ketté a nagy mágust. Pedig Hörömpő cirkusz, világszámra számítottam. A Borbarát szerint a Bandériumban ugyanis minden benne van,…..
Na most, én Albert gazdával ellentétben úgy gondolom, hogy igenis fontos, mit gondolnak a szuperszofisztikált és aranytorkú külföldi mindentudók a magyar borról. Attól ugyanis, hogy a Debrecen megnyerte a Borsodi Ligát, a magyar foci nem lesz világszínvonalú. Ha egy nemzetközi…..
És tessék, máris itt a következő fesztiválozás: június 1–3. között rendezik a badacsonyi Dísz téren a kéknyelű-virágzás negyedik ünnepét. Az idei fesztivál az első, amelynek szervezését a Badacsonytomaji Önkormányzattal karöltve a borvidék fiatal borászai vállalták…..
A Művelt Alkoholista Csak alaposan 2007.05.20 07:48:00
A Bazaltbor (leánykori nevén Laposa Családi Pincészet) sokak szerint annak is köszönheti folyamatosan növekvő és egyre elszántabb rajongótáborát, hogy az elátkozott kettőezernégyes és -ötös évjáratból is képes volt magas minőségű, konzisztens borsorral megjelenni (mink…..