Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andydesign

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az óra egy kicsit talán olyan a legtöbb férfi számára, mint az autója.  Talán néha nem is igazán tárgyként tekintünk rá és fontos részét képezi a mindennapjainknak. Szeretjük birtokolni a legújabb és legszebb modelleket és gondosan választjuk ki azokat. Nem is véletlen, hogy…..
andydesign 2016.12.25 12:06:12
A svédországi Lund Egyetem tanára, Olaf Diegel hangszerek, például látványos steampunk gitárok 3D tervezésével és nyomtatásával vált ismertté. Pár hónapja mutatták be az akár Guns N’ Roses koncertekre is beillő, eredetileg Háború és békének, végül egyszerűen csak Heavy…..
A francia filmek szinte a mozgókép megjelenése óta az iparág élvonalába tartoznak. Az elmúlt fél évszázadban a sajátos stílus, eredetiség, intelligencia, humor és számtalan filmóriás - Jean Gabin, Funes, Belmondo, Delon, Depardieu, Chaterine Deneuve ... stb - munkássága "fémjelezték" a gall…..
andydesign 2016.05.18 18:48:37
@zuzzantó: Egyetértek, a Leon a profit én is sokkal előbbre raknám.
Arnoldról már mindenki látott képeket, vannak olyan fotók, amik szinte beleégtek a retináinkba, most mégis sikerült egy olyan gyűjteményre bukkannunk, ami kizárólag privát és talán még soha nem látott felvételeket tartalmaz Schwarzeneggerről. Ezzel az egyveleggel kívánunk mindenkinek jó hétvégét és…..
andydesign 2016.03.20 10:08:36
@11110000: Pedig tankvezető volt, az apja intézte el aki Thalban volt rendőrfőnök.
Retrofília Commodore 64 2015.02.10 12:41:11
Merem állítani, nincs olyan ember széles e világon, akinek a Commodore 64 név nem mondana semmit. 1982-ben Jack Tramiel úr létrehozta a legendás Commodore Business Machines elektronikai céget és piacra dobták minden idők legjobb személyi számítógépét. Csúcs szuper hang és grafika…..
Sokaknak a gyorsulás csak egy szám. Pláne azoknak, akik nem ültek még igazán erős, jól tapadó autóban. Nekik a 7 alatti 0-100 már gyenge, ha pedig a 20 másodperc alatti 200-at emlegetik, már csak legyintenek. Nos, ez valójában messze nem így van. Mert a mai, erős autók…..
andydesign 2014.08.06 16:47:06
@Mészáros Laci: A topfuel dragstert kompresszoros dugattyús motor hajtja, üzemanyaga nitrometán és speciális ragacspályán éri el ezt a gyorsulást úgy hogy a kuplungot azt adott pályához lövik be úgy hogy a kerekek még éppen ne pörögjenek ki. Akit közelebbről érdekel Kunmadarason szoktak elhozni ilyen szörnyeket bemutatózni.
Filmdroid TOP 10 Gengszter filmek 2012.09.15 12:00:00
Régóta szerettem volna már megcsinálni ezt a 10-es listát, mivel ahogy sokaknak, úgy nekem is nagyon közel állnak a szívemhez a gengszter filmek. Most a Fékezhetetlen kapcsán, úgy gondoltam, eljött az ideje, hogy összeszedjem a 10 legjobb gengszterfilmet. Vajon Vito Corleone, Tommy…..
Belsőség Amikor az autó kuka 2012.09.08 11:50:33
Az ötezer lakosú rajna-pfalzi Hermeskeilben tartották a kukavilágbajnokságot. A verseny a hagyományos láda/szappantartó-autók összecsapásához hasonló, azonban számos eltérést találunk a szigorú szabályzatban. 1. Kizárólag eredeti, kétkerekű műanyag szeméttároló edényt…..
Nem is olyan régen a Burzsuj blog tette közzé a hírt, mely szerint egy Hassan al Bolkiah Mu'izzaddin Waddaulah nevű úriember eladna egy pár igazán érdekes autót. Barátunk, Hassan, akit mindenki csak brunei szultánként ismer, az utóbbi időben némiképp gondterhelt, hiszen nem mennek…..