Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NeoFromdMatrix

12 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Oké, utána olvastam jó néhány helyen a turbó beszerelésének, es hat nem igazan lettem okosabb. Több gond is felmerült, nem is igazan gond hanem kerdes. Az egyik fele az iroknak (es hozza erto emberekről beszelek akik ilyen műhelyekben dolgoznak) azt mondja, hogy turbó feltoltot be…..
 Hat a motor majdnem darabokban van felulrol kikotottem mindent amit tudtam, ami maradt az a féltengely es a valtonal egy-két dolog aztán jöhet ki a motor.Az első nagyobb adag cucc úton van, ami most fog tortenni az egy Garrett T3 turbó beszerelése kompletten, intercooler rendszer,…..
 Hat elkezdodott a motor szétszerelése, mivel egy két dolog kicserélésre kerül. Az elektromos rendszer, új irídium gyertyákat kap MSD gyertyakábelt, RPM High Performance distributor system (azt hiszem gyujtaselosztonak hívjak), Bellon stage2 voltage stabilizer .Az üzemanyag rendszer…..
Boldog Karacsonyt es BUEK mindenkinek.Januarban az elektronikai rendszerrel es meg sok egyebb nyalanksaggal talakozunk.Bye..
 Ezután a chip tuning is bekerült amit az AIT sensorra kellet rakotni, ezt az uzemanyagrendszer oldalán (ha szembe alsz a motorral jobb oldalt alul) talaljatok meg két kis csavarral van rogzitve. A be epitese egyszerű a csatlakozót leszedjük majd a chip-et behelyezuk es rogzitjuk KB:5…..
 Hello Mindenki! Miután a rövid karos levegő rendszert betettük a kovetkezo probléma merült fel. Az AEM által adott kis dugóval valamit az üzemanyag rendszerbe ledugóztam ami a régi levegő rendszerbe volt kötve (lásd 1.abra). Na ezt nem kellet volna, ugyanis egy idő után az…..
 Ma beszereltem az első kis ici pici tuning cuccot ami egy AEM short ram system.A szerelése nagyon egyszerű KB 20 percbe telik (jó tanács mindig varjatok meg ,hogy az autó kihuljon)A berakásnál figyeljetek a szelep fedelbol kijovo gumi csőre könnyen eltörik. En csak tudom :-)Szóval…..
 Ma megjött az első próba rendelt áru egy AEM cold air short ram system , majd hetvegen beteszem aztán meglátjuk.A kovetkezo  ’adag’ KB 3 hét múlva jón meg. turelmetlenul varom :-) bye..
 Szóval a tervezés:hat igen nehéz kerdes de szerintem mindenki ugyan úgy kezdi ahogy en vesz egy két újságot tuningolt kocsikról aztán csak ámul es bámul hogy ’fuu’ meg ’ahhh’ ’ilyen kell nekem is’. Nem akarok elkeseríteni senkit de ezek az…..
  Sziasztok!!!!Eloljaroban elkell mondanom hogy nem vagyok valami nagy blog iro,es soha nem is voltam a híve,de hat elkezdodott. Hogy miért csináltam ezt mégis,azért hogy mindenki aki ezt csinálja esetleg tanuljon a hibaimból (:-P) vagy a fejünket összedugva kitaláljunk meg…..
NeoFromdMatrix 2009.09.23 11:38:18
@Blaze_G: ja csak a tobbin rajtavan az elkepesztoen ronda fejed ugy,hogy nem tudok....
Hat nem sok minden tortent sok új infóra nem tettem szert, könyvet kerestem, es meg mindig keresek. De annyit azért elmondok, hogy voltam egy ismerosnel akinek szerelő műhelye van es kiderült, hogy dolgozik ott egy Asiai gyerek aki ezekkel foglalkozott, nitro beszerelés ,turbó idozitese…..
 Hat itt vagyok újra.Ma voltunk A Rouse Hill bevasarlo center-be (szép magyar mondat :-)) bementem két könyvesboltba, hogy nézzek valami könyvet, tálaltam is kettőt is de az egyik túl professzionális a másik meg…csak úgy nem jó. Itt szeretnem a lehendo kommentálok figyelmet…..