Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dani740

181 bejegyzést írt és 167 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Volvo EX30 kompakt szabadidőjármű a Red Dot formatervezési díj legmagasabb szintű elismerésében: a „Best of the Best Product Design 2024” kitüntetésben részesült. A díj a kiváló formatervezés négy alapvető értéke: a funkcionalitás, a vonzerő, a használhatóság és a felelősségteljes dizájn…..
A napokban került elém egy közel másfél évtizede írt tesztem az akkor éppen modellfrissítésen átesett Volvo C30-ról, ezért úgy gondoltam, megosztom ezen a felületen is. Kellemes időutazást! :)„A rendelkezésünkre állt párszáz tesztkilométert nem áthágva, tettünk egy képzeletbeli utazást a Mediciek…..
A Taizhou városában működő gyár átállásával a Volvo Cars kínai üzemei közül elsőként ért el klímasemlegességet. A földgázról biogázra történő váltás eredményeként a létesítmény évente több mint 7000 tonnával csökkenti szén-dioxid-kibocsátását...
A városi járművek erős mezőnyében az EX30 bizonyult az év legjobb újdonságának, és a New York-i Nemzetközi Autószalonon megtartott díjátadó ünnepségen elnyerte a 2024-es Világ Év Városi Autója címet. A Volvo történetének legkisebb szabadidőjárművét emellett harmincnyolc autó közül az év három…..
Jó hírekkel érkezünk, hiszen természetesen nem maradhatnak a márka hazai szerelmesei programok nélkül idén sem. A Volvoblog ugyanis számos érdekességet ajánl április végétől kezdődően!..
A tavalyi szeptemberi, New York-i klímahéten bejelentetteket követve a Volvo nemrég valóra váltotta ígéretét, miután február elején legördültek az utolsó dízel erőforrással készült Volvo személygépkocsik. A genti gyár kapuját egy V60, a torslandai futószalagot pedig egy XC90 hagyta el utolsó…..
Megérkeztek a világszintű értékesítési adatok, 2024 februárban több mint 50 ezer új Volvo talált gazdára, a gyártó minden idők legmagasabb arányát érte el a villamosított modellek értékesítésében...
dani740 2024.03.14 23:12:06
@Ződ2000: Hát ugye átnevezték a 40-es elektromosokat EX40-re és EC40-re (az előző bejegyzésemben írtam erről is), másrészt azt tippelem, hogy szépen lassan kifuttatják az XC60-at és lesz majd helyette egy EX60. Ez lenne logikus, de ez csak tipp.
Leegyszerűsíti és normalizálja tisztán elektromos típusainak elnevezését a Volvo! Mindez összhangban van a gyártó azon törekvéseivel, hogy 2030-ra kizárólag elektromos járműveket forgalmazó autógyártóvá váljon. A tisztán elektromos XC40 Recharge és C40 Recharge modellek mostantól EX40, illetve EC40…..
Igen, bármilyen hihetetlen a Ritkán Látható Történelem blog szinte napra pontosan 10 éve indult! Születésnapi különkiadás! Már az első évben tömegek álltak sorba a vasárnap déli Napi érdekesre várva :)..
dani740 2023.11.27 11:52:10
@queenagi: „Moore egy 2009-es interjúban kifejtette, hogy indítéka egy erőszakos forradalom kirobbantása volt, ami változást hozhat Amerikában”
Mivel a Volvo neve az elmúlt közel száz esztendőben eggyé vált a biztonsággal, minden olyan hírről beszámolunk, ami valamilyen formában érinti ezt a témát. Az elmúlt napokban egy Volvo témájú Facebook csoportban is éppen emiatt kértek tanácsot, jelesül, hogy milyen gyermekülést vegyenek az újonnan…..
A Fortepan közösségi fotoarchívum sikersztorija 2010-ben indult, 5000 darab, jórészt lomtalanításon talált fotó bedigitalizálásával. Az internetes gyűjtemény ma már több mint 188 ezer fényképet tartalmaz, ezek között pedig 75 olyan kép található, amin a Volvo valamelyik típusa szerepel. Ezekből…..
Ahogyan már korábban is olvashattátok, idén újra Volvo találkozót szervezünk a Rukkel-tónál. A jól megszokott hangulat most is garantált, számos programmal várjuk a kilátogatókat. Az alábbi videóból azt is megtudhatjátok, hogyan használható teljes értékű (sőt!) sátorként egy kombi Volvo. Utána pedig…..
Kicsivel több mint két hónap múlva újra nyári Volvo-találkozó a Rukkel-tónál! A dátum már ismert, 2023. augusztus 4-6. között rendezzük meg az immár hagyománnyá vált Nyári Volvo Találkozót a Rukkel-tó Waterpark és Wakeboardpark területén. Hamarosan több információval is jelentkezünk, a részletekért…..
Néhány nap – egészen pontosan június 7-én –, és bemutatkozik a Volvo második teljesen elektromos típusa, az EX30! Addig ízelítőül álljon itt a gyár sokat sejtető beharangozó kisfilmje. Részletek hamarosan...
Ahogyan már sokan értesültetek róla, idén is megtartjuk a Tavaszi Volvo Találkozót, ahová minden egykori, jelenlegi és leendő Volvo tulajdonost is szeretettel várunk az Aeroparkban! Az alábbiakban megosztunk néhány fontos és hasznos információt...
Lengyelország második legnagyobb városában, Krakkóban tervezi vadonatúj technológiai központjának létesítését a Volvo Cars. A létesítmény meghatározó szoftverfejlesztési központ lesz, és ebben a minőségében kulcsszerepet játszik a Volvo Cars azon stratégiai célkitűzésének megvalósításában, hogy…..
A mai válogatásba bizarr módon 5 jugoszláv fotó is került. 1896. Az Egyesült Államok első és azóta is egyetlen biciklis hadosztálya (25th Infantry Bicycle Corps). A montanai Fort Missoulában állomásoztak, a fotó a mammouthi Minerva Terrace-on (Wyoming) készült..
Jó hír, hogy a tavalyi sikeres hétvégét követően idén újra találkozhatnak a Volvo márka rajongói a Rukkel-tónál! A Volvo Fan Club Hungary és a Volvoblog közös rendezvénye, a 2. Nyári Volvo Találkozó 2022. augusztus 5-7. között számos programmal várja az érdeklődőket a Rukkel-tó Waterpark -…..
Harmadik gyártóüzemét létesíti Európában a Volvo Cars, előnyösen pozícionálva ezzel a vállalatot, hogy megfeleljen ügyfelei elektromos autók iránti folyamatos igényének és kihasználja a jövőbeni növekedési lehetőségeket. Az új, korszerű és klímasemleges üzemben kizárólag elektromos autókat gyártanak…..
A tavasz beköszönte is számos újdonságot hozott a Volvo számára, íme szokásos, mindent is összefoglaló hírcsokrunk...
Február sem telt el eseménytelenül a Volvo háza táján, íme a rövid összefoglaló! FIGYELEM! A hazai közösség számára legfontosabb információkat a legvégére hagytuk ;) ..
Sorozatban nyolcadik alkalommal állított fel új értékesítési rekordot a Volvo Autó Hungária. Tavaly összesen 2541 új Volvo talált gazdára itthon, ami a koronavírussal és beszállítói nehézségekkel sújtott időszakban a hazai piacon is rendkívülinek számít...
Välkommen tillbaka, azaz újra üdv mindenkinek – némi kihagyást követően visszatér a Volvoblog! Első körben nézzük meg röviden, mik történtek a Volvo háza táján 2022 legelső napjaiban...
Ahogyan már te is biztosan hallhattad, idén egy nagy dobásra készülünk a Volvo Fan Club Hungary Facebook csoporttal karöltve...