Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WSzabi

0 bejegyzést írt és 252 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi a közös a Mercedes Benzben, a Porschéban meg egy valag oldtimerben? Sokminden, de most legyen a hét törpe.Vagyis a mi hétfejü kommandónk. Kirongyoltunk Stuttgartba és feszes iramot diktálva megvolt minden, ami még egy telivér autóbuzinak is kiakasztja a mutatót minden…..
WSzabi 2012.03.28 18:32:20
Nem értem. De nem baj, majd jön valaki és elmagyarázza, addig meg monitorra vetem, hogy mi (én és a családom) hogy látjuk. Volt a helyszínben egy kis magyar narancs: kicsit savanyú, kicsit sárga, de a miénk volt. Megpróbálom elmondani, klikkeljünk.   Ex-vidékiként…..
WSzabi 2012.02.21 16:57:52
@Ádán: 190E 2,3 8V
szegény kombi feladta :(
hajtáslánc, adagoló, hiányzó kompresszió, küszöbök. Hiába a taximúlt nyomott hagyott. De lesz még itt 124 kombi, csak 3000 ccm,diesel és egy turbó is kelleni fog. Tiéd? Szépül, dolgozik?
WSzabi 2012.02.21 18:44:25
@Ádán: De jó neked! W126 nagy királyság, főleg h amiket felsoroltál, szinte élvezet kijavítani! Átadom a kollégának üdvözleted!
Mi lenne, ha őt: ..meg őt: K E R E S Z T E Z N É N K ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Igen, kitalálhatták rendszeres olvasóink, egy újabb borzasztó műremek kerül ide, még…..
WSzabi 2012.02.21 18:27:37
@Tizenkettő: fuájj.. találó! milyen motor van benne? Mertz ha jól látom akkor az egy V elrendezés, ami lehet hogy sls örökség. Ehhez a "külsőhöz" egy jó kis békebeli Meci V8 hang... szürrealitás a köbön!! XD
Jajj,de csúnya! Rekár, szenon 2012.01.18 16:50:10
Harry találta használtautón. A szöveg szinte már-már a subbasztikus magasságokat súrolja, az autó pedig minket érint. Íme: Ezekkel a lámpákkal nem biztos, hogy szép lett. elado kis fogyasztásu kifogástalan motoru audi tőkéletes kaszni aprobb esztétikai hibákvanak de jo…..
Jajj,de csúnya! Az ír harcos 2012.02.13 12:01:21
A szigetországban valami érdekes kór terjedhet, mert nem ez az első alaposan átalakított gépes, amely a blog hasábjain szerepel. Tetézi a dolgot, hogy az eddigiekkel ellentétben ezt az ügyeletes írországi közvetítőnk, Garp lőtte. Eskuszom eletveszelyben voltam ma. Felre nyeltem a…..
Az 1930-as és az 1940-es évek alatt élte legszebb idejét a grand prix-korszak. Bernd Rosemeyer, Rudolf Caracciola, Tazio Nuvolari – néhány a legnagyobb versenyzők közül, akiket hősként tisztelt a kortárs publikum. Óriási tömegeket mozgatott meg egy-egy futam, amely nem csak a…..
WSzabi 2012.02.08 14:55:26
Kedves Felhasználónk!Lényegesen egyszerűbb lett az avatarok kezelése az Indán. Mostantól bárki, aki rendelkezik Indapass-szal, tölthet fel profilképet, ami a nickje mellett jelenik meg a Blog.hu-ban vagy az Indafotón.Ehhez nem kell mást tenned, mint belépned a profilodba, majd a…..
WSzabi 2012.02.05 14:08:50
.
Kedves Robi, tisztelt egybegyűltek! A korábbi nagy sikerre való tekintettel újból a gépteremből jelentkezem. Majd’ egy hónap telt el azóta, hogy bő lére eresztett életjelet adtam magamról. Azóta sok minden történt.Az országot leminősítették, a gázolaj literje 430 forint…..
WSzabi 2011.12.04 22:31:05
@Autopeti: jajj ne piszkáld a Robit, kínos ez neki. Azért dobta a linket a mitomén milyen mustángoshoz, mert a kéz, már kezet mosott.
Mikor kiderült, hogy lesz két napunk a Slovakiaringen, rendes hiénaként elkezdtem ólálkodni. Mennyire miénk, mit lehet csinálni? Lelki szemeimmel láttam magam előtt egy üres pályát, amin akár keresztbe is lehet menni. Ideális lenne egy kis gyakorláshoz, a Sierra startra kész,…..
WSzabi 2011.12.01 00:32:33
@streetsta: milyen motor van a sierrában? Ja, meg sperres?
Az Árpád-hídra hajtottam fel épp, a buszsávból soroltam át a száguldó autók közé. Félig már lecsavartam a gázmarkolatot a kormányról, de nem bírta tovább a kezem, be kellett látnom: a Gulliver ennyit tud. A sebmérő mutatója ekkor a hetvenegyen táncolt. Még mindig közel…..
A cikk három főszereplője korosodó, de sokak által nagyra becsült autó. A kilencvenes évek elején-közepén gyártott nagykocsik között még találni olyan szép példányokat, amik megdobogtatják sokunk szívét. Javítsuk meg őket együtt! Vélemények az azonos című…..
WSzabi 2011.05.09 01:50:42
@BOSCHtechnikus: Szervusz! Egy1990 es K-jetronicos 190es mercedesem van. Szeretném átnézetni egy szakemberrel, mivel nem tökéletes. Padlógázt követően durran, és lángcsóvát ereszt ki a kipuffogón, és ingadozik az alapjárat. Hol van a műhelyed, mert rád szeretném bízni, ha elvállalod. Várom válaszod itt, vagy itt : w_szabolcs@hotmail.com
Előre is köszönöm.
A következő kis modelltörténetet a saját birtokomban lévő információk alapján kezdtem el szerkeszteni, remélhetőleg kimerítő információkkal szolgálva a téma iránt érdeklődőknek.Ez valamikor 1988-ban kezdődött, amikor a Daimler-Benz szerződést kötött az AMG-vel a…..
A japán márka marketingesei elég csehül állhatnak ötlet terén, vagy csak volt idejük egy gigantikus értekezletre, ahol kitalálták, hogy népszerűsíthetnék termékeiket. Döntsünk meg Guinness-rekordokat! - kiáltott fel valaki hangosan és az ötlet első hallásra jónak tűnt. Ám…..
WSzabi 2011.02.13 16:08:42
jó 5let!
"ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél""ezek nagyon hülyék a Mitsubishinél"
WSzabi 2011.02.13 17:45:33
@anyahajókabinajtóhajtogató:
naja... csak engem ismernek az écccakában tesó! XD
WSzabi 2011.02.13 19:27:51
@anyahajókabinajtóhajtogató:
najó engem a korán reggelekben jobban ismernek. pék vagyok XD
le se szard, itt gyakorolják a hatalmukat, ami a való életben nem létezik, még a kaller is le szállíttatja őket a villamosról :D
A hétvégémet a Duna-parti városban töltöttem, és ott találkoztam eme szépséggel:A hátulja is elég jól nézett ki. Spoiler rajta (egy kicsi látszik belőle), plusz a kötény is hasonló az elöl láthatóhoz. Kutyafuttában csak elölről tudtuk lefényképezni. További kellemes…..
WSzabi 2011.02.10 00:17:45
Nem hinném, hogy egy hétnyi zsigulizás után lenne még olyan magyar az országban, aki ne tudná, hogy e szovjet remek alapjául egy hatvanas évekbeli Fiat, a 124-es szolgált. Bár: ma reggel kikérdeztem a szomszéd nénit, és – a teremburáját - nem tudta pontosan megmondani, melyik…..
WSzabi 2010.12.14 14:48:54
@hirtelendi: a te autód szerepel a nagy Zsiguli tesztben?
Az ott bemutatott autónak lóg a segge, a vonalai hátrafelé lefelé ívelnek, a króm csíkok sincsenek vonalban, ellentétben a galériában bemutatott Seat-okéval.
Orosz sajátosság, vagy cementes zsák cipelés?
Sok W123 is lógatja így a seggét. Zőccségesek mind.
Régebben vitatkoztatok már arról, hogy ököllel be lehet-e törni egy autó ablakait. Sokan még abban is kételkedtek, hogy egy felhúzott oldalablakot be lehet ütni, nem is tudom, hogy felmerült-e ugyanez az első szélvédő kapcsán. Mert nagy sebességű gázolásnál persze, hogy…..
WSzabi 2010.11.29 21:25:58
@fidoone: XD
WSzabi 2010.11.29 21:42:53
@jelentéktelen alak: na pont ettől a gagyi puhapöcs hozzá állástól hányok. igazi "libsi" duma.
minek véded a cigányt?? mit zavar az téged ha rasszista gondolatok merülnek fel jóformán minden egészséges habitusú emberben a cikk olvasása közben?? a bálnákat védjed ne a cigányokat, ha már ekkora hippi vagy "tesó".
WSzabi 2010.11.30 02:37:54
@jelentéktelen alak: nagyon hasonlít ez a fajta "vonatkoztassunk el a származásától" hozzá állás ahhoz, miszerint nincs hír értéke annak az információnak h egy bűntényt cigány követ e el vagy magyar, így ezt nem is említik a híradások során, majd azt állítják h nincs cigány bűnözés.
ki KELL hangsúlyozni h az elkövető ISMÉTELTEN csak egy retkes cigány, és életbe léptetni a 3 csapást, és vissza állítani a halálbüntetést. természetesen ugyan olyan szigorral kell lesújtani a más származású elkövetőkre, de tudatosuljon mindenkiben, h a cigányok bűnöznek, agresszívak, és károsak a társadalomra minden téren. lehet h te gondolkozol tán túl sokat.. vagy magadról kicsit többet.
Autófília Egy Benz kálváriája 2010.09.28 10:10:00
Sokak életében eljön a pillanat, amikor úgy dönt, kell egy Mercedes. Kinek hamarabb, kinek később, de eljön. Ha gazdag az illető, akkor viszonylag könnyű helyzetben van, elmegy egy kereskedőhöz, és megrendeli álmai autóját 20-30-40 millióért, megvárja amíg megérkezik, majd…..
Kisautó blog Vegyék el tőlünk! 2010.09.10 15:03:00
Rákosi elvtárs csak bölcsen bólogatna, bizony, bizony, látják, elvtársak, a kapitalista nyugatnak csak sikerült elérnie a totális disztrojt. Dolgos népünk ahelyett, hogy a hazát építené, lám, munkamoráljának romjain játszik. Játszik! Munkaidőben! Sajnos, tényleg ez a helyzet,…..
Kritikus pont volt, hogy amikor jön a kőműves felmérni, mindkét autó legyen a garázsban, mert ha meglátja a Porschét meg a Volvót, a magyar iparos már csak úgy megnyomja az ácsirónt, hogy kitörik a hegye. Vélemények az azonos című írásunkról...
WSzabi 2010.09.08 14:29:45
@deak.atti:Magán autómentős?A legpofátlanabb lehúzós hiénák. Remélem nem a tisztességes magyar vállalkozót szeretted volna általa bemutatni.
Miközben Orbán Viktor forradalmi hevületben értékelte a Nagy Száznapos Menetelést, a csatorna kifejezte véleményét a dologról. Bátor húzás volt, nem mondom. (A képet itt találta Szily kolléga)...
WSzabi 2010.09.08 13:27:01
@Balchee74: mit akarnál te az IMF - től? az esetleg tudod h ők mit akarnak? ugye nem?
Belsőség Milyen lámpa ez? 2010.08.27 16:52:00
Egy olvasótól kaptuk a képet, és tudat alatt igazából már szerintem mindannyian foglalkoztunk ezzel a szerkesztőségben, de nem tudjuk.Ami szinte biztos: európai, leginkább olasz vagy francia autóról van, hetvenes évek, inkább valamilyen alaptípus modellfrissítés utáni verzióján…..
WSzabi 2010.08.27 17:28:09
A kombi-flash nálam - így utólag beazonosítva - az első matchboxomnak köszönhető, vélhetően azóta van belém kódolva a nagy, dobozforma autók imádata. A "hogyan lettem kombibuzi" téma talán megér egy külön posztot, de az tény, hogy az utóbbi 10 évben állandó tagja a…..
WSzabi 2010.08.18 11:18:12
@Ádán: Élvezed mi, kollega?
Az enyémnek olyan a hangja, hogy a kutasok rendszeresen benyát akarnak tölteni bele :D
WSzabi 2010.08.24 01:08:20
@Ádán: elküldtem a kontaktom, vevő vagyok a kölcsönös kombivizitre :)
Kerepesről jöttek képek, mégpedig egy Ignisről. Pár szó a küldőtől, vasembertől, akinek ezúton köszönjük a képeket!Biztos vett egy kilométer csíkot,és úgy olcsóbb volt.A Barom inkább tett volna valami hasznosat ahelyett,hogy nincs egy centi érintetlen terület…..