Regisztráció Blogot indítok
Adatok
M!ndenes

98 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Resident Evil 4 - Kaptár 4 : ittA karate kölyök (The Karate Kid) : ittDrágán add a rétedet - Furry Vengeance : ittA szupercsapat - The A-Team : ittEredet - (Inception) : ittAz utolsó léghajlító - (The Last Airbender) : ittHa/Ver - Kick/Ass : ittforrás :…..
01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12Technikai okok miatt a 01. és 12. rész nem nézhető meg online, csak letölthető. ..
 Katt ide vagy ide ;)..
A film megtekintéséhez katt ide vagy ide vagy ide :) ..
A film megtekintéséhez kattints ide vagy ide  :)    ..
 ..
M!ndenes 2010.08.04 12:13:03
Mindenkinek a figyelmébe ajánlanám ezt a tehetséges srácot:) Tessék csekkolni az összes eddigi trackjét youtube-on:)  További trackek : Beckeh - Szánalom Beckeh - ♥♥♥Szeretlek Szerelmem Mindennél jobban♥♥♥Beckeh -…..
Igen ő a megasztáros ha valaki nem vágná:)Sztem legjobb:)  ..
Vasárnap két és fél órás rész (mínusz reklámok) a tovább mögött két trailer a fináléról.  ..
HAWAII FIVE-O Készítő: Peter Lenkov, Alex Kurtzman és Roberto Orci (Fringe) Rendező: Len Wiseman (Underworld, Die Hard 4) Szereplők: Alex O’Laughlin (Three Rivers, Moonlight), Jean Smart (Samantha Who?, 24), Daniel Dae Kim (Lost), Grace Park (Battlestar Galactica, The Cleaner),…..
A pakisztáni bíróság elrendelte a Facebook ideiglenes blokkolását, mivel a közösségi oldalon Mohamed-rajzversenyt hirdettek. "Az istenkáromló viselkedés miatt a bíróság utasítja a kormányt, hogy május 31-ig bezárólag tiltsa le a Facebookot" - mondta el az egyik panaszt…..
A tégla cselekménye Dél-Bostonban játszódik, ahol Massachusetts állam rendőrsége felveszi a várost uraló szervezett bűnszövetkezet elleni kemény harcot. A cél, hogy belső aknamunka árán letaszítsák trónjáról a teljhatalmú maffiavezért, Frank Costellót (Jack Nicholson). A…..
Katt a teljes bejegyzésre :) A világ már tudja, hogy a milliárdos feltaláló Tony Stark maga a páncélruhás szuperhős, a Vasember. A kormány, a sajtó és a nyilvánosság egy emberként szorongatja őt, hogy ossza meg szupertechnológiáját a hadsereggel, de Tony nem akarja…..
A teljes bejegyzés mögött a film!Csak hardcore rajongóknak ajánlott! :) Ez a film bemutatja, a nagy sikerű Twilight saga színhelyét, Forks-t. Dokumentum Rendezte: Jason Brown Szereplők: Ally Kiger (Ally Kiger) Chandler Nash (Chandler Nash) Kaleb Nation (Kaleb Nation) Styna…..
Majd lesz hosszabb poszt de most csak igy,a teljes bejegyzés mögött a kedvencem:D Igen még csak egy rész ment le a válogatásból és már van kedvenc.Egyszerűen eszméletlen jó!  ..
Dave Lizewski (Aaron Johnson) egy teljesen átlagos, középiskolás srác, aki egyedül él az apjával és él-hal a képregényekért. A sok hős láttán elhatározza, hogy ő is álarcos igazságosztó lesz, habár Dave-nek semmi emberfeletti képessége vagy speciális harci képzettsége…..
  Magyar cím: HA/VER Magyar bemutató: 2010. június 17. DVD megjelenés (HUN): ? Műfaj: Akció, Vígjáték, Képregényadaptáció Rendező: Matthew Vaughn Forgatókönyvírók: Matthew Vaughn, Jane Goldman (Mark Millar…..
  A történet, nos hát a címből kitalálható, Spartacus-ról szól, aki gladiátorkodása után holmi felkelést fog vezetni. Ilyen az, ha valaki beleun a munkájába, vagy rabszolgának adják a nejét. A kezdőrészben azt mutatják be, hogy miképp kerül először az arénába. Nem…..
színes, feliratos, angol-amerikai filmdráma, 92 perc, 2009 18 éven aluliak számára nem ajánlott Dolby Digital rendező: Michael Cuesta író: Edgar Allan Poe forgatókönyvíró: Dave Callaham zeneszerző: David Buckley operatőr: Terry Stacey producer: Michael Costigan, Ridley…..
Sorozatok,Filmek,Animék Gréta 2010.04.25 17:11:29
 Egy tinédzser aki túl van egy öngyilkossági kísérleten,mellesleg eléggé lázadó.a nagyszüleihez küldik a nyáron,ahol az élete egy nagy fordulatot vesz.Egy tiltott szerelem kibontakozását láthatjuk Hilary Duff és az étterem ambiciózus szakácsa Evan Ross közt.Link 1Link 2..
Harcosok klubja (Fight Club) színes magyarul beszélő amerikai filmdráma, 139 perc, 1999 rendező: David Fincher író: Chuck Palahniuk forgatókönyvíró: Jim Uhls zeneszerző: The Dust Brothers, Howard Shore operatőr: Jeff Cronenweth szereplő(k): Edward Norton (Jack) Brad…..
A teljes bejegyzés mögött a movie. Műfaj: Animáció Évjárat: 2006 Rendezte: Noriyuki Abe Szereplők: Masakazu Morita (Ichigo Kurosaki hangja) Fumiko Orikasa (Rukia Kuchiki hangja) Chiwa Saito (Senna hangja) Kentarô Itô (Renji Abarai hangja) Földünket és a túlvilágot…..
  A teljes bejegyzés mögött a feliratos trailer. Hát kiváncsi vagyok elméletileg a látványos lesz a harc... ..