Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tarkin kormányzó

0 bejegyzést írt és 248 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy dilemma. Amikor megemlítettem a törzsolvasóim körében, hogy készülne egy ilyen poszt. Az egyik tábor szerint erről nem kellene beszélni, mert a világ összes pénzét el tudná költeni egy csaj, akin nincs „zabla”. A másik tábor mondhatni, üdvrivalgással fogadta, hogy végre…..
Sorsszerűen ma, a 35. születésnapomon, Augusztus 30-án, a 30. Hangyász hétfőben jelenthetem be, hogy a projekt ebek harmincadjára jutott. Ahogy többször is ígértem itt korábban, az nem volt kérdés, hogy ezen a napon elhozom-e a Datsunt az Adorján-Hexer Művektől, csak az volt a…..
Három év és kb. hárommillió forint kellett, hogy a Cougar vezetési élménye elérje azt a szintet, ami kicsivel a vételi állapot felett van. Nehéz összehasonlítani Csikós Puchjával, amiről 2006-ban írta ezt a posztot, és azóta belement egy-két százezer, de ugyanúgy néz ki, mint…..
Tarkin kormányzó 2012.05.25 18:39:46
Skacok... 15 évvel ezelőtt simán cseréltünk e30 első futőműben rugót az udvaron, szerszámok nélkül, hatalmas lelkesedéssel. Jó, takony 18 éves kölykök voltunk, ráértünk. Ma már ott tartok, hogy a 2 kis kupac madárszart autómosóssal csapatom le a kocsiról. Jöttek mentek nálam az autók egy márkából válogatva. Költöttem rájuk a milliókat, képes voltam egy nyüszögést hónapokig keresni az utastérben. Aztán jött egy TDS... Aki ismeri ezeket a Dunára néző szarokat, tudja, hogy itt szokták a márka szerelmesei meggyőlölni a négykerekű közlekedést. De én nem tettem. Átléptem 4 év és több milla után a dolgon, vettem egy patika hármas kombit. Azóta is megvan. Valahol a garázsban, hibamentesen. Annyit akarok csak ezzel mondani, hogy egy autó egyszerűen nem éri meg, hogy stresszeljen vele az ember. Ezt a kocsit pont leszarom. Persze ha nyűg van, megoldom, de nem használom. Nem élményforrás. Rühellek emberek közé menni, pláne ha még vezetnek is. Van egy 22 éves robogóm, hibátlam. Van egy új Toyotánk, hibátlan. 5 lityit fogyaszt! Na ez a valami! Én azt javaslom Winklernek, hogy ha mindenáron ragaszkodik ehhez az ártányhoz, oda vigye, ahol bizonyítottan van szakértelem a'la termékismeret. Idő és pénz meg nem számít. A helyében én 3 lépésre eltávolodnék az ügytől. Élném az életemet és 2 hetente felhívnám a komát, hogy mire jutott. Átadás előtt persze teljes leltár, fotózás és aláírásos átvétel! Kocsi miatt ekkora cécót :) Na jó, mindenkinek van valami dilije :)
A mai napon, 2012. február 10-én, pénteken jelent meg a Malév utolsó hirdetése. Pontosan egy héttel azután, hogy nemzeti légitársaságunk végleg leállt. A Metropol napilap hátsó oldalán található hirdetésen a több, mint 60 éves múltra visszatekintő vállalat dolgozóinak…..
Tarkin kormányzó 2012.02.10 10:33:57
@-=büdösmackó=-: ehhez nincs mit hozzátenni. a panelproli tényleg a legjobb kifejezés rá. az ilyen maradjon meg a parízer árán való dühöngésen és nézzen valóvilágot mustárfoltos atléta trikóban.
„Arra hajlok, hogy ne kezdjük el, mert elég nevetséges lenne, ahogy anya bemutatja a lányának a vele kb. egyidős barátját” - egy 43 éves nő még bátran tarolhat. Levélírónknak sikerült is vágyat kelteni egy 19 éves srácban. De hogyan tovább?   Sziasztok! Lehet,…..
Kapanyél A pintyfélék 2011.12.22 10:15:00
A pintyfélékhez tartozó madarak magevő specialisták. Télen több fajukkal találkozhatunk. Jól megfigyelhetők, mert magevők lévén a télen kitett napraforgóra előszeretettel rájárnak.Hím erdei pinty tavasszalAz erdei pinty (Fringilla coelebs) nálunk a leggyakoribb pintyféle. Nagyon…..
„Nem akarom húzni a barátnőm idejét. Túlságosan szeretem ahhoz, hogy olcsó hazugságokkal szédítsem” – 9 év után a pasi hajlandó lenne elhagyni a barátnőjét, mivel ő képtelen teljesíteni a nő gyerektervezéssel kapcsolatos vágyait. Döntését még egy dühös…..
Tarkin kormányzó 2011.12.21 15:25:02
Kedves Posztíró

A magam példáját állítom eléd: A kedvesem nem jön ki szüleimmel. 5 éve vagyunk együtt, kb azóta nem beszélnek. Én pedig rosszban vagyok a drága mamával. Egyszerűen nem számít, hogy ki, mit gondol rólad, rólatok. A te/ti életedben/életetekben csak önmagatok számít, SENKI más. A gyerek kérdés: 32 évesen eltökélt szándékom volt, hogy nem akarok gyereket. Most 33 éves vagyok és semmit nem szeretnék jobban egy kislánynál. Soha, de soha nem gondoltam volna, hogy bizony a férfiakban is kőkeményen ketyeg a biológiai óra és hogy az alapvetően arrogáns és határozott, akarnok és problémamegoldó személyiségem semmit nem fog tudni tenni az ösztönök ellen. Kb 1 év alatt a merev elzárózástól eljutottam a másik végletig. Otthagyhatod a barátnődet, persze. A te életed a fontos, mint már írtam is. Azzal, hogy ő mennyit tett ebbe a kapcsolatba, hogy felvállalta az apjával a nyilvánvaló konfliktust miattad, hogy türelmesen vár házasságra, babára, nem számít és ezt most halál komolyan mondom. Az ember legyen önző és csinálja azt, amit akar mert egyszer él. DE amikor majd üt a biológiai órád (mert ütni fog, ezt garantálom), lehet, hogy már nem fogsz tudni visszamenni hozzá. Ilyen szituációkban a 30-as nők egy általad felvázolt indokkal megtámogatott szakítás után azonnal új pasi után néznek és azonnal teherbe is esnek. Nincs visszaút barátom.

Ha pedig ezt a posztot egy bújtatott megerősítésnek szántad, mert egyébként is le akarsz lépni, akkor íme tessék: bármikor leléphetsz ha unalmas a kapcsolat. Senki nem fog érte börtönbe csukni
Tarkin kormányzó 2011.12.22 11:42:00
@Picicsibe a szexistennő: Természetesen örülni fogok. De elsősorban lányt szeretnék. Öcsém van. Az összes unokatesóm fiú. Két nevelt fiam van. Így szerintem már érthető. További adalék, hogy a fiúk általában anyásak és nem szeretnék még egy szerelmes tapadványt a feleségemre mert háttérbe szorítana (igen, önző vagyok de legalább vállalom).
„Ilyen lánnyal még nem találkoztam,… érdekelt a dolog. Miért ne adnék esélyt neki, végül is nem prostituált volt” - mit csinálnál, ha a pornós múltú csajod körül a legjobb haverod legyeskedne? Van, amikor a lány múltja másodlagos problémává válik a kanos…..
Boros Lajos a Saty-Rock nevű egyszemélyes zenekarával 30 éve énekelte a "Ne dőlj be" című számot, aminek a refrénje közben hanyatt vágta magát a színpadon és mint egy hintaló, úgy dőlt be minden "nedőljbe" közben. Szeretnék most én is bedőlni és úgy…..
Tarkin kormányzó 2011.12.08 11:13:22
@különvélemény: zseniális! simán meg kellene csinálni!!!
10 órával ezelőtt kértétek a Facebook oldalunkon, és máris itt a cikk: ajándékötleteket kerestetek férfiaknak. Összeállítottunk nektek egy általános válogatást olcsó apróságoktól kezdve nagyobb ajándékokig, de természetesen ez nem az utolsó összeállításunk ebből a…..
„Megalázva érzi magát? Miért, mit kellett volna csinálnom, hagyni tovább a kis játékukat? Vidéken ilyesmiért vasvilla jár mindkét félnek” – néha egy meglesett SMS csúnyán lebuktathatja életed párját. Levélírónk rajtakapta a feleségét a haverjával. Azt javasolja a barátnak, hogy ne kerüljön többet a…..
Tarkin kormányzó 2011.11.08 13:33:48
@Vad.Korte: Elfogadom, hogy szereti. Én is szerelmes típus vagyok, de azért mindennek van határa. Tényleg marad a hármas ;)
Tarkin kormányzó 2011.11.08 13:36:23
@Gyugyuba: kissé finomabban megfogalmazva, de én is ezt tenném. egyszer kicseszett velem egy nő. még az állásából is repült. lehet, hogy a bosszú kicsinyes dolog, de én sokkal jobban aludtam utána
 Fizessenek a gazdagok? Társadalmi szolidaritás? Megbukott a matolcsyzmus? Majd mi elmondjuk, valójában hogy van ez.A 16%-os, egykulcsos adóval már idén is havi 52 ezer forintom maradt a borítékban; a szuperbruttó kivezetésével pedig további 25 ezernyi többletbevételem fog…..
Úgy tűnik, az emberek humorérzéke nem ismer határokat. Egy "mókamester" tavaly az üllői vasútállomásról rendszeresen a ferihegyi 31-es pályákra leszállni készülő gépekre irányított lézeres tollal világított bele a pilóták szemébe, egészen addig, amíg tetten nem…..
Tarkin kormányzó 2011.09.20 13:05:51
@Barakkah: "sötétre adaptált szemmel igencsak zavaró körülményt jelenthet. " pont ez a lényeg. Éjszaka tudatosan kerülünk minden erős fényforrást, mert akár 30 percre is szükség lehet az újraadaptáláshoz. Nem véletlen, hogy a kabinban is a vörös vagy újabban a lila fény az uralkodó
Tarkin kormányzó 2011.09.20 13:07:03
@mqqq: nem persze, mert már készség szinten kerülöm az erős fényforrásokat éjszakai repülésnél. de ettől ez még bűncselekmény
Tarkin kormányzó 2011.09.20 13:13:32
@al kotmány aláiro álamfö: nem is szabad. az üvöltés bőven elég. egyszer pár kis panelproli markából szedtem ki egy kisgalambot (kieshetett a fészekből). egy trafóház tetejéről dobálták, "hogy megtanuljon repülni". nagyon bepöccentem és elég hangos voltam, de egy mustárfoltos atlétatrikóba öltözött apuka sem jött le kolbásszal a kezében hónaljszagot árasztani erre. pedig őket már megverhettem volna :) a galamb szépen felcseperedett és elengedtük. off volt kicsit, bocs, de vágott a gyerekek-agresszió témába
"Kedves Cukiság!A párom Taiwanon járt augusztusban, ott fényképezte ezt a jólszituált házidisznót és gazdáját. A belvárosi sétát – úgy tűnik – megkönnyíti  a zöldalmaszelet-jutifalat" – írta nekünk Zita.Köszönjük! Nagyon jó fejnek tűnik a…..
Tarkin kormányzó 2011.09.16 13:10:10
A Totalcar jó párszor megkapta már az arcába, hogyan merészelt mozdonyt, hajót, repülőgépet szerepeltetni a címlapján, hiszen az egyik sem autó. A magam részéről úgy vagyok vele: van elég hely a címlapon, akinek nem tetszik, ne kattintson a cikkbe, van ezer másik még ott, viszont…..
Tarkin kormányzó 2011.09.16 08:36:41
@Jamesblond: hagytuk feldarabolni az Il-10-eseket, szétrohadni a Mig-21, 23, 29 Su-22 gépeinket, a katonai járműtechnikát meg eladtuk vaskereskedőknek bagóért, az M-zárolt harckocsikat meg ajándékként Iraknak. Ebben az országban semminek nincs értéke. Milliárdos technikákat, érzelmileg fontos dolgokat hagyunk szarrámenni. Tragikus. Néha történnek jó dolgok, egy-két öreg járgányt felújítanak. Igazi csoda a Li-2, Po-2 és igazi csoda volt a Mig-15 is, amíg össze nem tört :(
„Egy rongyot sem rázott ki, se egy kávét nem főzött, vízzel sem kínált, kaját nem rendelt, és a nap végére ezek az apró kis figyelmetlenségek összeadódtak” – sose bízz az ex-csajodban, ha felhív a lakására egy kicsit takarítani, mert valószínűleg te jársz…..
Ez most -ennyi hallgatás után- csak egy leleplezés szeretne lenni a magyar használt piac "sajátosságairól". Mert hát ugye, mit is tehet az ember, ha szeretne egy családi járgányt, legfeljebb 2,5 millióból? Ha körbenéz a piacon könnyedén rábukkanhat a KIA Cee'd-re…..
Tarkin kormányzó 2011.06.30 13:53:26
..
Tarkin kormányzó 2011.06.27 16:09:29
@raul663: ez azért van, mert a nők egymásnak akarnak megfelelni. valamelyik hülye kitalálta ezt, hát most mindegyik nyomja. a férfi véleménye nem szerepel a listán
Bár a másodfokú ítéletre szeptemberig várni kell, annyi már szinte biztos, hogy a színész jogsiját elveszik, és azt Császár Elődnek adják oda. A bíróság valószínűleg el fogja tiltani a járművezetéstől a színészt, és a határozatot minden dodgem- és…..
Tarkin kormányzó 2011.06.22 13:57:34
:D