Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kallok

6 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Ha ebben az országban semmi sem szent, ha semmiben sem lehet megbízni, ha állandóan be akarjuk bizonyítani, hogy semmi értelme semminek, akkor nihillisták és cinikusok leszünk, és az ilyen országnak nincs jövője.” Orbán Viktor mondatai ezek tavaly nyárról.…..
kallok 2011.12.16 14:44:32
Varánusz Te is fiam, Uj Péter? 2011.09.06 06:16:47
"Eljött az a pillanat, amire nem hogy nem vártam soha, de igazán még fogadni sem mertem volna rá, hogy eljön valaha: távozom az Index szerkesztőségéből. Közismerten vonzódom az új kihívásokhoz, már pendelyes koromban is új kihívásokkal játszottam a porban. Az…..
Elemzésünk első részében bemutattuk, miféle áltudományos szövegekkel árusítják a LifeWave cég energianövelő tapaszait. Azonban a LifeWave cég honlapján állítólagos tudományos vizsgálatokat ismertető cikkek, irományok is találhatóak. Most ezeket vesszük sorra: vajon van köztük olyan, ami értékelhető,…..
kallok 2008.07.29 18:02:28
kallok 2008.07.29 18:19:58
1:20-nál jön: A droid! Bevonult katonának Bochkor Gábor, írja az összes bulvárszenny és még a honvedseg.hu is. Bochkor hétfőn hajnalban jelentkezett (de minek vitte magával a focicipőjét?) Szentendrén, az MH Központi Kiképző Bázison (MH KKB) a laktanya kapujában, ahol dr. …..
comment:com Szex, drogok, diszkó 2008.07.29 12:39:00
A Showtime újabb botrányosnak ígérkező sorozatba fog, és feldolgozza a Studio 54 nevű egykori szórakozóhely történetét. New Yorkban a hetvenes években mindenki, aki számított, ebben a diszkóban szippantotta a kokót a táncosnők hasáról meg egyéb testrészéről, Andy Warholtól…..
kallok 2008.07.29 17:31:01
Pajtás Csinálj rajzfilmet! 2008.07.29 17:26:00
Válaszd ki a helyszínt, a szereplőket, tegyél alá egy kis zenét, aztán publikáld!      ..
 „Új egyezséget ajánlott Orbán Viktor a lakótelepeken élőknek, amelynek célja, hogy az ott élő családoknak javuljon az életminősége. Ennek feltételei: a létbiztonság, az egészség és a kultúra – fogalmazott a Fidesz elnöke.” - HírTV Lassan fordítom,…..
Pajtás Euro 2008 GIRLS 2008.06.24 15:11:53
Pajtás Iphone okosságok 2008.06.24 15:06:54
..
Egy belga építész több tízezer ember befogadására alkalmas úszó városokat tervezett azoknak akik a klímaváltozás miatt kénytelenek lesznek elhagyni lakóhelyüket.            A teljesen önellátó szigetek a part közelében…..
 Kínai Kálmán régi piacos barátai kértek meg minket, hogy juttassuk el a következő üzenetet a magyar nagyközönséghez.  Tisztelt Nagyorrúak, Kedves Magyar Barátaink!  Valljátok be, utáltok minket. Mi is utálunk titeket, de ezúttal beszéljünk csak rólatok.…..
Hát ehhez nem is tudunk mit hozzáfűzni, a Blikk bearanyozta ezt a nyomorúságos keddet, tényleg potyog a könnyünk mióta a 7. oldalon megláttuk ezt a képet. ..
kallok 2008.03.18 18:40:18
A világ röheje, hogy aki százezerét megvesz egy Xbox 360-at, hazaviszi, hogy majd játszik vele a zinternetten, aztán kapja a pofont az arcába, hiszen Magyarországon még mindig nem elérhető a Xbox Live szolgáltatás: A minap voltam olyan szerencsétlen, hogy kaptam a páromtól karira egy…..
Gratulálunk annak a kedves tahónak, aki mintegy 5 nappal az átadása után lefejelte a Nyugati pályaudvar esélyegyenlítő liftjét. Til szúrta ki az értelmetlen vandálkodást, egy perc néma csend.Előtte: Utána:Mit mond erre a MÁV? Hajtás után kiderül.Update1: Szóval megkérdeztük a…..
Alapvetően azt, amit Xerxész a pireuszi buzibárban. Aki még ennél is részletesebben kiváncsi arra, milyen esélyei vannak egy fogyasztónak, aki éppen számítógépezik, amikor az ügyes munkások odakint belefúrnak a vezetékbe, az olvasson tovább élvezettel. A II. kerületben lakom,…..
Elképesztő gyermeklány-csapat videóklipje Debrecenből. Ezek azok a gyerekek, akiknek az ábécét az anyjuk tanította, mert 100km-es környezetben nincs egy rohadt iskola sem. Valószínű, hogy MTV-t is péntekenként egy órára látnak amig apa tartja az antennát. Honnan…..
Csudálatos kalandba keveredett Krisztián a UPC-vel. A Homáron is rendszeresen jelentkező szolgáltató azt a 3902 forintot követeli rajta behajtóval, amit véletlenül kétszer utalt vissza neki néhány hónappal ezelőtt: A történet idén márciusban kezdődött, sorolhatnám az okokat, de…..
Subba Kínzó kérdés: vízi sport 2007.08.02 15:35:00
Ki az a nagy tiszteletnek örvendő zeneszerző, énekes, aki még a hatvan felé közeledve is szereti, ha néha a szájába pisilnek szex közben?  ..
Tegnapi maléves-american airline-os naiv ügyfelünk problémájára máris itt a hivatalos megoldás: a jegyét csak az American Airlines tudja kiállítani, minthogy ott törzsutas. A Malév kereskedelmi vezérigazgató-helyettese bővebben is kifejti: Mint Önnek nagy tisztelője mind főtt mind…..
Subba Túlvilági javak 2007.07.20 11:37:00
Ti láttatok már ilyet? Vajon a plazmatévé be van kötve, és az adást is bevezették? Azt hittük, hogy a sírrablásnak, mint szakmának már nincs jövője, de most lehet, hogy belevágunk. ..
Hivatalos közleményben fejtette ki álláspontját a Magyar Rádió vezetése a Petőfi Rádió közszolgálatiságáról, miután az ügyben vizsgálatot folytató ORTT nem kérte ki a véleményüket. Az Index írta meg a múlt héten, hogy az ORTT vizsgálatot folytat a hallgatói panaszok…..
Szerencsére a Simpson család augusztus 9-ei bemutatója már vészesen közel, sőt, a várható (némi) hype-ot meglovagolva a Viasat3 újra vetít, méghozzá még nyáron a legújabb,18. évadot! Nem árt a mozifilmre kicsit felkészülni, érdemes nekilátni a hivatalos trailernek és a…..