Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Silme Betty

3 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Csillagkapu 7x13 - Grace 2009.10.31 14:00:00
Mivel jelenleg szintre próbálom hozni magamat az elhanyagolt dolgaimmal, a mostani hogyvolt egy vendégíró, Hans Olo billentyűzetéből született. Nyitóképként a Prométheuszt látjuk, amint a Tagreáról hazafelé igyekezve suhan a hipertérben. Odabent Carter és Hogyishívják ezredes, a…..
Riporterek hadával kezdünk, legszívesebben itt hagynám abba az egészet, de szerencsére fél perc múlva Lightman is feltűnik, így a hogyvolt nem marad el. A firkászok egy eltűnt kislányról beszélnek, valószínűleg mindent, csak nem az igazat mondják az ügyről. Samantha Burch 11…..
Az első rész, ma pilotnak mondanánk. Találkozunk a Doktorral, az unokájával, és két tanárral… Az első útitársakkal. Látjuk a TARDIS-t, és megejtjük az első időutazást is, nem is akárhová… A fejezet címe egyébként “100,000BC” A TARDIS, a Doktor…..
hogyvolt Doctor Who bevezető 2009.10.14 08:25:00
Először is: üdv mindenki! Lehetőséget kaptam arra, hogy Doctor Who-hogyvoltokat írhassak a blogra, remélem páran majd elolvassátok. Érdekesség: nem az itthon is adott részekről, de nem ám, hanem az eredeti, 1963-ban bemutatott, eredeti sorozaról fogok írni (persze lehet, hogy a…..
A táskában Ős kommunikációs kövek vannak. Ezek egyidejű kommunikációt tesznek lehetővé az univerzum bármely két pontja között, oly módon, hogy az egyik kő birtokosa ideiglenesen átveszi a másik teste felett az uralmat. Rush elmatat kissé az egyik kővel, és hopp! Máris Dr. Lee…..
A narrátor közli: fegyház, így máris tudjuk, hol kezdődik a mai epizód. Szerencse, mert különben azt hittem volna, a Mikulások nyári munkájába kapunk bepillantást – egy csomó piros ruhás emberke söpröget. Bár elismerem, fura, hogy fegyveres-kutyás őrök vigyáznak rájuk:…..
Silme Betty 2009.10.01 12:46:21
@bree-gee: Köszönöm, örülök, hogy olvasod:) És hogy tetszik? Egyébként a 6. rész hv-ja már félig-meddig kész van, remélem, a jövő hét elején felkerülhet majd.
Silme Betty 2009.10.01 13:20:09
@bree-gee: Igen, Ria mindig morci, de ebből lesznek a jó kis vitáik Lightmannel. Eli kinek nem a kedvence? Én az új plüssbirkámat neveztem el róla;) Hm, fura, én pirosnak láttam... na mindegy, akkor kukások :P A hatossal igyekszem, de mivel hazamegyek hétvégére a koliból, nem nagyon tudom majd írni sajnos. Mindenesetre remélem, hogy kedden már kész lesz.
Cal rendezkedik az irodájában, ami Gillian szerint úgy néz ki, „mintha a National Geographic robbant volna fel”. Pakolászás közben a lánya hívja, aki valami kémiadogáról kamuzik – ezt Cal még telefonon keresztül is meg tudja állapítani. Gillian szerint ezt nem kéne…..
hogyvolt Őslények kalandorai 1x04 2008.07.14 13:00:00
Legutóbb ott hagytuk abba, hogy Helen Katör lekötelezve érezte magát, ezért csatlakozott a kicsiny monsztavadász csapathoz. Na jó, akkor inkább megbilincselve, ez részletkérdés. Ehhez képest megint valami kevésbé frekventált helyen kezdjük az epizódot, ahol a vécékagyló hirtelen…..
Videónézéssel indítunk, Cal épp az arckifejezésekről (mégis mi másról...) magyaráz egy csomó öltönyös faszinak, akikről ordít, hogy biztonságiak. Egyébként szerintem a pasas Doctor Who-t néz, a szemüvege totál ugyanolyan, mint a Doktor "brainy specs"-je. Egy…..