Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Prof.F (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Appleblog Itt az iTunes 9.0.1 2009.09.23 07:03:41
Mostanában valahogy nem sikerültek olyan jól ezek a frissítések, elég sokan panaszkodtak az iPhone új operációs rendszerére, és a mobilt kezelő program sem volt éppen hibátlan. Valószínűleg ennek köszönhető, hogy két héttel a bemutató után már itt is a javított verzió, ami…..
Az ügyeletes kockafejű germán harcos Hollywoodban. Aki Jürgen Prochnowal ellentétben alkalmas jó karakterek eljátszására is. De erre annyira nincs igény. Pedig Til mindent megtesz, aranyos kecskeszakállkát növesztett a történelemkönyveket megerőszakoló Artúr királyra,…..
Prof.F (törölt) 2009.09.23 19:07:39
Régóta érett már egy poszt Gimli barátunkról, aki a való életben egy joviális walesi szakállas bácsi. (Nem ám a Tömjén Zsoltos verzióból.) Mackós formája és szénbányász feje hamar szimpatikussá tette őt. Karriejére óriási kettőség jellemező mivel igazi nagy hollywoodi…..
Prof.F (törölt) 2009.09.19 11:26:58
Tegnap az 'It's only rock and roll' event után azonnal megjelent a legfrissebb iTunes, ami ugyan social network funkciókat nem, viszont home network fukciókat annál inkább tartalmaz. A 260 megás update gyorsan lent volt, az Apple szerverei bírták a strapát, pedig a milliárd dolláros…..
Dr. Mengele a hatvanas években sikeresen klónozott két emberi embriót, az egyiket beültette egy görög nőbe és belőle lett Billy Zane. Míg a rondábbikat beültette egy génhibás búr asszonyba, akinek a családjában a legnagyobb vérfrissítés az volt, amikor az egyik ősük…..