Regisztráció Blogot indítok
Adatok
new_kid

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először költői kérdésként akartam feltenni a poszt címében, hogy vajon tényleg jó döntés volt-e a Spar Jó döntés! kampánya, de rájöttem, hogy ez még viccnek is rossz lenne, nemhogy költői kérdésnek. Valahányszor meglátom a tévében valamelyik jódöntéses filmet, vagy…..
Ákos-lemezbemutató @ Papp László Budapest Sportaréna, 2011.05.14. 12 ezren gondolták úgy - az időjárást tekintve egyébként kellemes - szombat estében, hogy a sörözés valamint tévénézés helyett inkább Ákos koncertjét tekintik meg a Sportarénában. Hadd szúrjam ide…..
Méltatlan ez az egész sztori: van egy cég, amelyik jó minőségű, egységesre fényezett autókkal sorakozik fel a reptér előtt a szerződésnek megfelelően, de túlságosan magas áron, nem túl jó minőségben szállítja az utasokat Budapestre, ráadásul elszámolási vitába kerül…..
new_kid 2010.11.18 10:46:40
@mcs: Napi szinten járok az üllői úton. két "kedvenc" zónás szokás: 1, 90+ sebesség --> mivel gyorsabban mennek a megengedett sebességnél, ezért mindig piros lámpához érnek oda. Vagyis meg kell állniuk. Ezáltal nem csak magukat szívatják meg, hanem a megfelelő tempóban érkező vezetőket is. 2, háromsávos cikázás, féktávolságon belüli berántások ilyesmi.

Nyilván azért is ennyire látványos mert ugyanolyan kocsikkal csinálják és így sokkal többször tűnik fel ez a fajta vezetési stílus.
Legendás lehúzós balatoni hely az Ördögtanya, ahol az a trükk, hogy a meghirdetett  - eleve nem olcsó - grilltálakról nem árulják el, hogy az ár csak a húsra vonatkozik, ami mellé az utolsó dísz salátalevelet és zöldségdarabot is gyémántárban számolják el. K. korábban…..
Ha BzS személy szerint csak engem kérdezett volna meg, határozott nemmel feleltem volna. Amikor elkezdtem vezetni, felelősségteljes kezdő módjára kitettem a T betűt az autó fenekére, egész pontosan két hétig volt ott. Ha az emberek meglátták, valami ellenállhatatlan késztetést…..
Foci vb az MTV-n! Breaking news 2010.06.14 20:46:00
Hangmérnökeink megvizsgálták, hogy mit tehetünk a Magyar Televízió rendszerein belül annak érdekében, hogy a sokakat zavaró vuvuzela-zümmögést kicsit tompítsuk. Az új rendszert kedden teszteljük, bízunk abban, hogy eredményes lesz. ..
Csütörtökön bombaként robbant a 2 milliót elrakó Wieszt Jánost ábrázoló videó. A felvétel másik szereplője, a boríték átadója ezekben a percekben tart sajtótájékoztatót. Ennek szövegét nekünk már korábban elküldte, két exkluzív videóval együtt. "Gálfi István…..
new_kid 2010.05.24 18:41:44
@Noname Cowboy: Egy bejáratott üzlet elköltöztetése valóban nem egyszerű, de egyrészt megvalósítható, másrészt törvényes. És azért a prioritási szempontok alapján szerintem a törvényesség előrébb való mint a profit. Egy biztos: a direktor egy kikupálódott üzletember, biztos megtudta volna csinálni. Internet, DM, eDM, ügyféladatbázis korában ez nem olyan nagy dolog...

De hangsúlyozom, ez az ügy nem róla és nem az ő döntéseiről kell, hogy szóljon.

Mondjuk az alábbi hozzászólás, ha tényleg így van, akkor add egy kis pikantériát az ügynek:
@kafferbivalybalamber:
Az autóvezetés oktatók legegyszerűbben úgy szokták elmagyarázni a záróvonal fogalmát, hogy arra falként kell tekinteni és tilos átlépni. Nyilván ez abban az esetben nem igaz, ha valami fix akadály miatt kerülni kell rajta keresztül, de ilyenkor ezt fokozott óvatossággal kell…..
new_kid 2010.05.20 18:14:29
@pnc: busz mögött jó eséllyel beállna a kereszteződés amíg az üríti a tartalmát a megállóban. Az még jobban zavaró lenne...
Ilyen, ha a média bennfentesen viccel. Most például a Média Hungary szakkonferencia körüli botrányokon, konkrétan a Juj.hu-t és a MyVipet is tulajdonló Generál Média kísérletén, hogy lenyúlja a rendezvényt. De legalábbis a helyszínt és a közönséget. A klasszikus…..
A mai napnak kétségkívül szenzációs híre, hogy a Média Hungary nem a megszokott tihanyi helyszínen lesz, hanem egy házzal odébb, Balatonfüreden.Tény, egy konferenciát nem a helyszíne, hanem a programja határoz meg, így szinte biztos, hogy a lényegi kérdésekben nem lesz…..
new_kid 2010.05.13 17:03:40
@$Norbert$: az index szerint a General Media. Azért ez nagyon vicces. Kiv. lennék, hogy mit csinálnak Endréék azzal a pár száz szobával éjszaka... :)

fwd4.me/O5I
Zsolt a mai nap Torkos Borza, szegény olvasónk, úgy tűnik, alaposan megjárta az Aegon biztosítóval. Zsolt azt állítja, hogy több értesítést és számlát nem kapott meg a biztosítójától, amit akkor nem vett észre, később pedig az önmagában jelentéktelen tartozás miatt súlyos…..
new_kid 2010.05.05 19:34:00
@zsigacsigabiga: Köszöntjük az aegon gépjármű biztosításokkal foglalkozó osztályának frissen regisztrált tagját...!

Bazz, te most tényleg ezért a hozzászólásért hoztál létre egy nicket? gratula!
new_kid 2010.05.06 17:00:43
@kltzsolt: látom idegrendszered megviselődött. Barátom, neked nem üldözési mániád van, téged üldöznek...

Egyébként nem szóltam hozzád, éppen zsigacsigabiga bicskanyitogató üzenetére reagáltam kvázi melletted álltam ki.

De azt hiszem itt két faszkalap egymásra talált kltzsolt és csigabiga személyében, jó szórakozást nektek egymáshoz!
Érmet várunk, a feljutás lenne a ráadás, írtuk a ljubljanai divízió 1-es világbajnokság előtt. A válogatott szokása szerint természetesen simán teljesítette, amit reméltünk tőle, az érmek megvannak, ráadásul minimum ezüstből lesznek. Már csak az a kérdés, hogy meglesz-e a…..
new_kid 2010.04.23 17:48:32
@hüjeliba: ez szép volt! ;)
new_kid 2010.04.23 20:13:35
Pénteken este nyolckor Ljubljanában a becslések szerint 1000-1500 magyar szurkoló biztatja majd a magyar válogatottat, de lélekben az itthon maradt hokiszurkolók is ott lesznek a csarnokban. Az alábbiakban azt próbáljuk összegyűjteni, hol tudják kedves olvasóink közösségi keretek…..
Ha valaki abban a tévhitben ringatózott volna eddig, hogy a britek ellen borítékolható a győzelem, a kedd esti mérkőzés után bizonyosan átértékeli véleményét. Kőkemény csatában, vért izzadva nyertek a házigazdák, pedig a harmadik harmad elejéig biztosnak látszó kétgólos…..
new_kid 2010.04.21 18:40:03
Amikor már a földön fetrengett, és a fejét is csak egy Kiszel Tünde-álarccal védte, na akkor jöttek, hogy jól belerúgjanak egy nagyot. Úgy lendületből, kicsit topogva a körömcipőben, de aztán sarokkal nagyot suhintva. A Cosmopolitan szerkesztősége szép sorban, hamis Manolo…..
new_kid 2010.04.21 17:57:23
@Drótmalac: :))) Nagyjából tényleg ;)
Nagy volt a különbség a két válogatott között, de szerencsére nem rontottuk el ezt a hatvan percet úgy, mint a Dél-Korea ellenit, értékelt Ladányi Balázs a horvátok elleni 8-0 után. Voltak szakaszok, amikor nem tartottuk be az edzői utasításokat, de összességében nem sikerült…..
new_kid 2010.04.21 10:39:34
@moszkvicssluszkulcs: azért tavaly csak egyszer volt 8-0 az állás, akkor viszont nem hiszem, hogy szívesen cserélt volna bárki Levivel.

De ugyanez az edző (PC) hasonló körülmények között mint a tegnapi (két évvel ezelőtt) megcsinálta a cserét, Hetényi pont a horvátok ellen védett második kapusként Saporóban.

Maradjunk korrektek szerintem...
Nagyon-nagyon sima győzelmet aratott a magyar válogatott Horvátország felett a ljubljanai divízió 1-es világbajnokság harmadik fordulójában. A 8-0-s diadalt meg kell becsülni, hiszen két éve csak három gól különbséggel tudtunk mai ellenfelünk fölé kerekedni. Szapporóban A…..
A szlovén szövetség meghívta Rene Faselt, a nemzetközi jégkorong-szövetség elnökét. Az eredeti menetrend szerint a sportvezető hétfőn érkezett volna Szlovéniába, ám a vulkánkitörés az ő útjának is keresztbetett. A szlovének nem csak a most zajló divízió 1-es torna miatt…..
new_kid 2010.04.20 12:14:20
@ofe: Ha jól tudom, ebbe a jegyértékesítésbe bele ment a magyar szövetség is. Vagyis előre egyeztettek erről velük a szlovénok. Vagyis nem valószínű, hogy ezek után ezzel mennének oda a nemzetközi szövetséghez.

Más kérdés azonban, hogy mit szólna ehhez a jegyértékesítési dologhoz az Unió maga? (Tudom, ahhoz piti ügy, hogy az Unió ezzel foglalkozzon, de pont az ilyen unió területén belüli megkülönböztetést üldözik talán leginkább)
Kristálytisztán emlékszem, hogy bonanzás korszakom 1991-ben, egy általános iskolai táborban kezdődött. Barátaimmal profin megválasztott fedezékekből előugorva, rajtaütésszerűen próbáltuk megpaskolni a felsőbb éves lányok fenekét. Mindez kiváló hecc volt, amíg a csajok fiúi…..
A Bors olyan, mintha még mindig ollóval és ragasztóval photoshopolnának, de általában szórakoztatóak az esetlenül körbevágott alakokkal díszített illusztrációk. Ha akarom béna, ha akarom stílusos. Tegnap viszont mintha kicsit túlklikkelték volna magukat.Mert a Wiwről lementett,…..
new_kid 2010.03.17 16:21:06
@mocskos: kb. annyi a különbség, mintha valaki szájbakúr téged barátilag és megszédülsz tőle, vagy valaki megfog a két fülednél fogva, szétfeszíti az állkapcsod és szó szerint szájba kúr. Szerinted van különbség a kettő között?

Egyébként az ne "névnélküliskedjen", aki erre a bejegyzésre hozta létre a reg-jét.
Ha a paprikaspray már elég fojtogató, akkor kisebb-nagyobb tömegdemonstrációkon még mindig szokták az ő nevét skandálva hergelni a rendőröket. Az RTL Klub főzőműsorba hívta, a Hot pedig a halott rendőr családjának barátját is felhívta, hogy ne csak egy DJ legyen, aki almás…..
Nem csak a média sporttal foglalkozó részét ragadta magával a fociláz a Debrecen BL-szereplése okán: az Index videóján 00:55 tájékán például Krecz Tibor, a Figyelő főszerkesztője látható, amint épp előad egy dalt. Énekeljük vele: ...de olyan, mint a mi Lokink, csakis egy…..
new_kid 2009.09.18 20:31:45
@zsombor: igaz. Csak feltételeztem, h a post írója negatívan látja ezt a dolgot és az első hozzászóló ezt erősítette. Szóval feléd mea culpa, otthonedes-re reagáltam csak... ;)