Regisztráció Blogot indítok
Adatok
penna

0 bejegyzést írt és 540 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, célegyenes, azaz az utolsó két hét jön, kérem szépen, ennek megfelelően nem sokat szarakodunk, hanem menten egy védettségi játék jön, vízen ráadásul, ahová ügyes kezek egy platformot kreáltak, de nem egyeneset, mert az úgy túl egyszerű lenne, hanem kis szintkülönbségekkel és a közepén egy…..
penna 2017.10.03 17:18:05
@ewita: @Laura Ingalls:
kösz, mert nekem nagyon kilógott a lóláb, hogy az rtl képes volt és kreált egy olyan, elvileg csapatok közötti játékhoz illő feladatot, amiben Iliászt atombiztosan a halottakhoz tudják száműzni. hogy ne csak a csajok és cetligergő kárálásáról szóljon az egész este. na meg ejtsen ki párat az őslakos szörnyek közül. :)
ennél pofátlanabb belenyúlás csak az uccsóbarbi 2x-es szavazattal való megjutalmazása volt a bennmaradásáért...:DDD
Előre szólok, hogy ez egy elég eseménytelen adás volt. Mármint abból a szempontból ugyan  nem, hogy volt akció, rögtön két játék is, egy védettségi a rendes szigeten, egy egyenes ágon kiesős meg a Holtak szigetén, de taktikázás, cselszövés, csak az utolsó reklámblokk után szegmensre maradt. Mi meg…..
penna 2017.09.27 09:09:51
@szociál: Barbi mahinációira nagy szüksége van az rtl-nek a Mandarinnál, ezért nagyon szeretnék, ha minél tovább benn maradna. és mivel eléggé sanszos volt, hogy Barbi fog elsőnek kiesni, ezért készülhettek erre a verzióra 2x-es szavazat szorzóval. (feltételezem, volt egy másik verzió is arra, ha mégsem Barbi esik ki elsőnek.) így próbálhatták bevédeni őt. mivel ebben a magyar ember survivorében totál ad hoc alapon zajlanak a dolgok, nem lepne meg, ha így lenne. Barbi nélkül maradna a szokásos csaholás egymással hülyeségeken, még totálabb unalom.

a Holtaknál elhalt ez a kamu főnök projekt? Nórival megnyerettek kb. 2 hete? egy játékot, ami elvileg erről szólt, aztán azóta semmi infó erről. örökös törzsfőnök lett Nóri, vagy mi a fene?
In medias res kezdünk is azzal, hogy Nóri próbálja kiidegelni Anitát, de lesz ennek még folytatása/van ennél fontosabb, például az első önálló, önzőző védettségi játék, ami a csúcstámadás néven látta meg a napvilágot. A játék lényege, hogy a versenyzőknek lépcsőt…..
Ott állunk a dombtetőn, és várjuk az újraosztást, amit Feri egy olyan biccsplíz fejjel konstatál, hogy ihaj, a paliból sugárzik a beleszarás, ő MEGOLDJA bazdmeg, MINDENÜTT. Klau be van szarva, Tamás meg nem ért semmit. Na, osztás. Ja, hogy Bencus mondja, ki merre? És nem húznak? Ó, akkor ez csak egy…..
penna 2017.09.12 16:39:44
@ewita: "miért nem Lilla???" miért ez a kis kiutált Nóri? pont ezért. feszkógenerálás, balhéban, nézettségben reménykedés. nagy gáz, amit az rtl művel, beavatkozik, durván, önkényesen, láthatóan napról-napra változtatnak a szabályokon. nem vagyok egy Survivor néző, ami pár részt láttam az amcsikból, ott ezt nem éreztem, tapasztaltam.
@kisbutters: ez a mesefigurás Tamás engem is kiakasztott, persze, ám, menjen, ha "nem bír" 6 napnál többet. de legalább végigtolta volna velük a védettségi játékot, adjon bele apait-anyait, aztán jelentse be, hogy oké, részéről ennyi volt. és a csapata is többet ért volna vele egy erőfeladatnál, mint a töpszli Nórival.
Ibonéknál nyitunk, jó is, kíváncsi vagyok, milyen egy újabb vereség utáni másnap a szeretet táborában. Lilla az éjjel bebábozódott, ez speciel sokmindent megmagyaráz, reméljük, amikor kikel, minden sokkal jobb lesz. Gergő hamuval mos fogat, amitől így kora reggel a belem kifordulna, akkor már inkább…..
A pirosaknál szervezett kókuszvadászat folyik Krisztián és Iliász részvételével, kötéllel verik le a mannát, majd Krisztián, aki valóban nem nagyon tudja elviselni, ha nem ő van a társaság középpontjában, üvölt, hogy teli vagyunk kókusszal bazdmeg, de hogy kinek, azt soha nem fogjuk megtudni. Az…..
Varánusz Te leváltanád Orbánt? 2017.07.08 11:53:02
16% - ennyien szavaznának egy LMP-Együtt-Momentum-Párbeszéd listára, állítja a Medián legfrissebb felmérése után. Na helló, jó reggelt, jobb későn felébredni, mint soha - mondhatnánk - ha ez ilyen egyszerű lenne. De nem az.  Abban semmi újság nincs, hogy a szavazóképes kedveslakosság jelentős…..
penna 2017.07.09 10:57:43
@kekex: hát igen. nem kell ide ellenfél, ha ilyen párttársak az ember "barátai":
"Botkát nem értük el, hogy megtudjuk, kire célzott. Annyi biztos, hogy a cikk megírásáig az Indexnél két szocialista jelentkezett szivárogtatni az találkozóról."

ezen már csak röhögni tudtam kínomban.

csak azt nem tudom, mitől lesz jobb az MSZP-nek, ha ebben a nagy belső pártcsatározásban megbuktatják Botkát? kivel indulnak neki a választásoknak? ennyire hülyék lennének a szivárogtatók? vagy csak szimplán megvett pár embert a Fidesz közülük. és ugye van az a pénz, amiért egy szocinak korpás lesz a haja.
A végtelen sznobéria megtestesülése vagy tökéletes korkép (kórkép?) a brit arisztokrácia 1912 és 1926 közötti életéről? Mindegy is, a Downton Abbey, - amiből én mondjuk öt percnél nem bírtam többet, mert az agyamra ment a pucc, de így is levettem, hogy miért kapott annyi kritikai elismerést (mert…..
Ennyi volt, 548 nap, négy évad, és kész, vége a skandináv krimiforradalmat a tévében istenigazából beindító sorozat munkálatainak. Amerikai, angol-francia és orosz-ukrán verzió már van belőle, nagy álmom egy magyar-szlovák verzió, de egyelőre nem úgy áll, hogy lenne is…..
Vagy fogy a lóvé, vagy benézte a stylist. Az első képen az esti Híradó, a másodikon a Start című műsorban tűnik fel ugyanaz a gönc, két különböző műsorvezetőn. (A találatért köszönet GyB-nek)  ..
penna 2017.05.09 13:47:36
@oldalas: mert a műsorvezetőknek van az a rögeszméje, hogy melyik profiljuk előnyösebb. egyszer Egont és Olgát hallottam is erről dumálni. így, aki megteheti, annak megfelelően ül le. most, hogy Egon és Antónia kettesben viszi az Egyenes beszédet, ez szerintem eléggé röhejessé vált.
Tegnap indult el a Házasság első látásra című új reality, ami négy olyan párról szól, akik az oltár előtt látták meg egymást először, és igyekeznek utána megismerkedni, esetleg megszeretni egymást. A szemfüles kommentelők szerint a műsor full kamu, hiszen: 17. § (1) A házasságkötési szándék…..
Ha agyonvernek sem tudok annál furcsább tévéműsort elképzelni, mint azt, amiben két totál ismeretlen, komplexusokkal küzdő átlagember úgy házasodik össze, hogy szó szerint az oltár, na jó, anyakönyvvezető billegő asztala előtt látják egymást. Az egész szituáció egy kisebb agyrém, a vakrandik…..
penna 2017.04.29 13:56:55
@Jadviga13: nagyjából megírtad azt, amit akartam. a házasságkötési szándék bejelentésének részletes menetét az anyakönyvi eljárásól szóló 2010. évi I. törvény szabályozza:

17. § (1) A házasságkötési szándék bármely anyakönyvvezetőnél bejelenthető.

(2) A házasulók a házasságkötési szándékukat együttesen, személyesen jelentik be, amelyről az anyakönyvvezető jegyzőkönyvet vesz fel, amelyet a házasulók, az anyakönyvvezető aláírnak.

vagyis a (2) bekezdés szerint a házasulóknak együttesen és személyesen kell jelen bejelentenie az anyakönyvvezető előtt a házasságkötési szándékát. mivel az együttes és személyes jelenlét a legelemibb két előfeltétele az érvényes házasságnak, Magyarországon nem létezhet olyan anyakönyvvezető, aki egyáltalán hajlandó lenne bármelyik feltétel hiányában egyáltalán a jegyzőkönyvet felvenni. ilyenkor szóban tájékoztatják a megjelent illetőt, hogy mi kell még az eljárás megindításához, és téma lezárva. de ha fel is venné valamiért a jkv-et, mert pl. elment az esze, vagy az illető ragaszkodik a jkv. felvételhez, akkor a törvényi feltételek hiánya miatt a házasságkötési szándék érdemi vizsgálata nélkül következő lépésként hoznia kell egy eljárást megszüntető végzést. szóval egyik esetben sem indul el ilyen eljárás.

tehát: show, füst, maszlag az egész házassági ceremónia.
penna 2017.04.29 14:00:20
@penna: persze kivéve azt a verziót, ha a felek előzetesen már együttesen és személyesen megjelentek az anyakönyvi hivatalban és bejelentették házasságkötési szándékukat. :) akkor érvényes a műsorban megkötött házasság. igaz, akkor viszont nem a "házasságkötéskor" találkoztak először. :D
2006. augusztus 27. a cirkalmas körmondatokat igazán találékony, grandiózus káromkodásokkal mesterien ötvöző dialógusokkal fűszerezett westerneket szívelő sorozatbuzeránsok fekete napja volt, ugyanis ekkor ért véget az HBO Deadwood című westernsorozata. A hírre természetesen csak egy szóval lehetett…..
Úgy látom Morcos Bajusz házmester nertársnak szépen lassan mentális problémái lesznek. Az elmúlt időszak eseményei úgy megviselték szegényt, hogy csúszni és füstölni kezdett az ékszíj a fejében. Az ő kis saját külön világában nem csak elnézni kell a lopás-csalást amit művelnek, hanem egyenesen…..
Fura kis abszurd minidráma zajlik itt körülöttünk. Hőseink csatároznak Leggyűlöltebb Ellenségünk, Soros György árnyékával, nem számít semmi, nem drága semmi, ha kibasszák őket az Európai Néppártból legfeljebb Soros mártírjaiként fognak kivonulni onnan. Hősök ezek akárki meglássa, legfeljebb akkor…..
A kormánypárti sajtóban pár hete(?) jól megfigyelhető egy kompenzációs trend, amin lehet persze röhögni is, mert az a szánalmas vergődés, amivel igyekeznek védeni a mundér becsületét, az egészen elkepesztő írásokat eredményez (cikkeknek nem merném nevezni ezeket a láthatóan megrendelésre…..
penna 2017.03.31 14:12:41
@véleményM: én egyiket se nézem a tévében, pl. azért, mert rengeteg időt elvennének a számomra érdektelen interjúalanyok. viszont másnap a honlapjukon keresztül mindegyikből megnézem az engem érdeklő beszélgetéseket...
Én édes, kedves Jóistenem ott fenn a mennyekben, szenteltessék a neved meg minden, tekints le reánk kérlek szépen, mert elveszejtenek minket ezek a te neveddel kufárkodó latrok! - IDE HOZZÁK A SÁTÁNT!!!! Pont ide, a nyakunkra mert tőle várják a megdicsőülést. Elhiszed ezt, baszki?! Pedig ott ül…..