Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kurblimadár

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A felújított tér. Kép forrása. Talán nem  túlzás azt állítani, hogy kisebb csoda történt a pesti belvárosban: a korábban elhanyagolt, lepusztult Március 15. téret mintha kicserélték volna. A munkák még nem fejeződtek be teljesen, azonban a városnak pár nap elég volt,…..
A szokásos hétvégi wikipedia böngészés közben találtam az elmúlt vasárnap az aktuális dátumot: 1968-ban a mai napon - 01-11-én - hunyt el Seress Rezső.A Szomorú vasárnap legendájáról részletesen ír az urbanlegends.hu site, életéről pedig a wikipedia, innen csupán…..
kurblimadár 2011.01.11 08:03:56
November 24.-én császármetszéssel megszületett Stella McCartney és Alasdhair Willis negyedik gyermeke! A házaspár 3 gyermeke, az 5 éves Miller, a 3 éves Bailey és a 2 éves Beckett, alig várták már a…..
Pár hete a belvárosban mászkáltam, és a Múzeum körúton sétálgatva, arról időnként letérve azt vettem észre, hogy az egyik ház pincéjében ég a tűz. Belestem a térdmagasságban sorakozó apró vasrácsos ablakokon keresztül, és kiderült, hogy egy kovácsműhely van odalent,…..
nejlon AZ ÚR KONGÓBAN IS ÚR 2010.08.16 20:54:00
Société des ambianceurs et des personnes élégantes - elegáns emberek társasága Kongóban. Mindenkinek megvan a saját jellegzetes mozdulata.                           ..
kurblimadár 2010.08.17 11:11:38
Orbán Viktor szombaton – hivatalos megfogalmazás szerint - válaszolt a kormányprogram vitájában elhangzottakra, ezt követően pedig a parlament a Fidesz és a KDNP képviselőinek szavazatával, a három ellenzéki párt egyöntetű elutasítása mellett, miniszterelnöknek…..
kurblimadár 2010.05.30 09:24:31
@Michael Knight:
A németeknél is Alkotmányvédelmi Hivatal (Bundesamt für Verfassungsschutz). Itt elolvashatod, hogy miért ez a neve: www.verfassungsschutz.de/de/publikationen/
Amúgy is érdemes egyébként a honlapot nézegetni, mert a magyar hatóságnak is kb. így kellene működnie.
Filmdroid Dealer 2010.02.04 08:00:00
Fliegauf Benedek Dealere után az első gondolatom az volt, mekkora tévhit , hogy széles és szórakoztató út vezet a pokolba. Rögös az is, mint a mennybe tartó.  Vagy talán még rögösebb.A Dealer egy szimbolikus mese lehetne az emberről, aki addig-addig kereskedett a méreggel, míg…..