Regisztráció Blogot indítok
Adatok
funkymaffia

20 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hatalmas mérkőzést játszott Szlovákiával a magyar válogatott. Az utolsó harmadot 2-1-re megnyertük, csak Mol ligás gólokat lőttünk, sorrendben Holéczy, Peterdi és Sille talált be. 1-3-ról felálltunk, 13 másodpercen múlott a szenzáció. Az ellenfél sokkal erősebb volt, sokkal…..
  A világgazdasági válságot úgy próbálja túlélni szerkesztőségünk, hogy lehetőleg minél több sajtómeghívást elfogad az ingyen ebéd reményében. A múlt héten például Dunakeszi-Budapest határára mentünk az Aquaworld szomszédságába, mert ott mutatták be az új…..
 a blog itt folytatódik:www.funkymaffia.hu..
előző bejegyzésemben utaltam néhány dolgora a járgánykeresés kapcsán, akkor ezt gyorsan le is tudnám:Milyen nehézségekbe ütközünk?a megfelelő terepjáró számunkra:- rendezett magyar papírokkal rendelkezik (urambocsá' műszakival)- megfizethető (tehát kb 20 éves)- viszonlyag…..
Ugye említettem már, hogy nem nagyon tudunk válogatni verdák között. Hogy mit jelent ez pontosan, miért nem találtunk még megfelelő terepjárót, milyen nehézségekkel találjuk szembe magunkat, és hogyan keresünk, erről szeretnék kicsit bővebben értekezni.1. Hogyan és hol…..
Uff,Nagyon szeretnénk már arról írni, hogy megvettük a járgányt, és már pimpelik is, de ez a része a dolognak elég szarul áll, nem sok alakalmas terepjáró lelhető fel a hazai piacon. (már amit meg tudunk fizetni) Gőzerővel dolgozunk az ügyön, aki tud segítsen!Amiről viszont…..
2007. június 25. ami az országnak a szállóigei magasságokba taszajtott útelága...sudfhapurihgapfhg...ás, az a funkymaffiának a mérföldkő! kérem alássan, megismertük operatőreinket, akik mélyre szippantották (mélyre, tüdőbe) a funky szellemiséget, kézbe vették…..
2007. június 15. na kiazaki? aki tegnap vette a fáradságot és a kíváncsiságtól a feneke lyukában vezérelve megnézte a Budapesttől Bamakoig c. útifilm második részét a travel…..
2007. június 11. és mert jól megfizetnek minket azért, hogy blogunkon ingyen promotáljuk a travel channelen négy részben bemutatásra kerülő, Budapesttől Bamakoig címet viselő…..
2007. május 16. esküszöm azt gondoltam, hogy kellemes hónapfordulót ünneplek az ucsó firkálás időpontjához - 2007:04:18 - képest, de nem ment. nem bírtam, jó nektek. a fenti cím…..
2007. április 18. terméketlen perceimben marha nagy az üresség. szándékosan nem pontosan idéztem szántó faszit, a legszebb nevű magyar kocsmarakenroll zenekarok egyikének…..
2007. március 29. aszittem, hogy sikerül megvennünk a szúpertrúpert, de nem sikerült. én ugyan nem értem, hogy hogyan érhetett meg másnak egyáltalán annyi pénzt, mint amennyit mi…..
2007. március 23. elmondanám, hogy akadnak kihagyhatatlan lehetőségek. amiket ha mégis kihagysz, akkor kihagytad. ha meg nem hagyod ki, még akkor is támadhat olyan flessed, hogy mégis ki kellett volna hagynod. mézesmadzag esete,…..
2007. március 21. Hey! Zetelemzés következik itten. Amennyire hosszúnak íródott az előző szpot, annyira rövidre sikerált. Van tehát miről megemlékezni, kéretik a figyelmes és…..
2007. március 9. Hej, funkyország! Van abban valami menő, energiát felszabadító potenciál, ha siker koronáz tetteket, próbálkozásokat, elképzeléseket. Az elmúlt pár napban akadt…..
2007. március 1. Előre bocsátom, hogy Szekszárdon tényleg nagyon finom borokkal koccinthassa össze az ember a barátaival poharát. Ezt mintegy megerősítésként csatolom a legutóbbi…..
2007. február 20. anyám borogass, oszt kész. hol is kereshetnék méltóbb hallgatóságot, mint azannya köztetek. bes*arás. üdvözöllek benneteket kelet-európában. se nem mz…..
2007. február 8. ugyan a verseny útvonala Kamerunt nem érinti, de Afrika nem csupán egy rohadt nagy földrész, vagymi, hanem meggyőződésem, hogy tök vicces hely. a mihez képest most nem…..
2007. február 2. kigáncsoltak az üzleti érdekek jelentem, így kényszerűségből meghajlok előttük: megpróbálok megbarátkozni az ékezetekkel. a kompromisszumot meghoztam, mostmár az…..
2007. január 31. eloljaroban szeretnem rovidre zarni az aramkort az 'ekezetes iras vs ekezetlen irasmod' pengeeles csataja korul. nem szeretek ÉK ezeteket hasznalni. ha sokat olvassatok a…..
2007. január 30. faradt vagyok. el ne aludjak.- hekas! terj magadhoz! - rangat bele a blogok vilagaba sistiri. azannya, ez most tenyleg az en idom. LjöV Ht (eljövé hát).nem vagyok faradt.…..
a funkymaffia Bamakoba megy ollé! 2007.05.17 12:45:29
2007. január 26. breko breko, itt a funkymaffia. feje - nem szep, de gavaller (bugajoska utan szabadon) - de felutve! kerem szepen, ahol a macska ul a szeken, ott leledzik az otlet maga: A…..