Regisztráció Blogot indítok
Adatok
seretyesemo

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péntek este már nagyítóval kell keresni a NEM supercool bulihelyeket - írtuk a bevezetőben, ami persze így is van, de nem lenne kerek a világ, ha néhány hely nem emelkedne ki coolvilágítótoronyként a coolság tengeréből is. Aki járt idén a budapesti éjszakában, pontosan tudja,…..
Subba Programajánló: Bonobo 2012.11.15 17:01:34
A december 28-ai Bonobo bulira rohamtempóban fogynak a jegyek, akit érdekel a rendezvény az lehetőleg még a héten vagy jövő hét elején vásároljon magának belépőt.  TEST pres. Bonobo 2012. december 28., péntek A38 Hajó  Jegyár Akciós elővételes: 2900 HUF -…..
Az nem meglepő, hogy Matolcsy megmagyarázza és próbálja pozitív színben feltüntetni a recessziót. Ezt vártuk tőle, ez ő. A NER-ben semmi sem lehet rossz vagy negatív!Minden adat csak Nézőpont kérdése!A tündérmesékben a pohár mindig tele van, a magyar változatban is legalább…..
seretyesemo 2012.08.16 18:07:58
Subba Szuperfejlesztés 2012.02.02 14:21:00
 Ezek ilyen nano quadrotorok (akármit is jelentsen) és tök jól néz ki, amikor csinálják az alakzatokat és állítólag ez a jövő. ..
Az alábbi videó a Brit-Kolumbiában található Whistlerben készült. Ez Kanada legnagyobb síterepe, kétszáznál több pályával, 38 sílifttel és 17 hüttével. A sícentrum egy napját sűrítették ebbe a kábé négy és fél perces videóba. A koncepció cuki, a kivitelezés pedig…..
A nagy kinectezés, move-ozás, retrózás közben ne felejtsük el, hogy ma indul be igazán az OnLive nevű on demand játékszolgáltatás, ami egyes szakértők szerint az egész játékipar jövőjét meghatározhatja. A rendszert másfél éve mutatták be egy fejlesztői konferencián, és…..
  "A villa fő ékessége a 106 m2-es, ólomüveg ablakokkal díszített 7 m magas nappali, a trójai háborút megjelenítő freskókkal, a Mátyás palotájából származó kövekkel, kovácsolt vasakkal díszítve, egy hatalmas kandallóval és egy gyönyörű épített…..