Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Omár mollah

0 bejegyzést írt és 166 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2015 nyarán, Debrecen peremén MI?A büdös kurva anyjukat ezutánÉn holnap hozom ide geci a puskátNÉZZED GECIMint a majmok bazmegNem jönnek a rendőrök?egyik hagyja, a másik meg töri, bazzA kurva anyjába mind, bazmegGyere, adjál nekem bototMi?Jó, most álljunk be a... ZOLI!MOST ÁLLJ BE…..
A Charlie Hebdo elleni támadás ismét felizzította a szenvedélyeket. Ennek „oka” a muszlim vallás ember ábrázolási tilalma, valamint a Próféta megsértése. Ki is volt Mohamed, ez az összetett személyiség? Mi tagadás, félve merem feltenni az inkább vita, mint villámposztot!…..
Jobbegyenes Reklámőrültek 2014.06.11 17:31:57
Nem kell politológus diploma ahhoz, hogy tisztán lássuk: a mai napon elfogadott reklámadó hosszú esztendők óta a legveszélyesebb banánhéj lehet a Fidesz talpa alatt. Az elmúlt években szinte vegytisztán bulváripari és bűnügyi-baleseti értesítőkké rohasztott kereskedelmi tévés…..
Benjamin Netanjahu egész életében a kemény tettek, s nem a köldöknéző filozofálgatás embere volt. Most viszont egy riportra készülve pár keresetlen félmondattal és hozzájuk tett életvezetési tanáccsal a legpontosabb látleletét adta egy komplett nemzedék életének és…..
0. Alapvetés1. Állam és közigazgatás2. Nemzet3. Oktatás4. Gazdaság A Mandiner.Magyarország: A polgár visszatér a 2007-es A jövő visszahódítása című programunk újragondolása, amit fejezetenként teszünk közzé megvitatásra, majd az érkező kritikák és javaslatok…..
Omár mollah 2014.03.28 09:36:59
@S=klogW: Itt a harctéri tapasztalatod:

index.hu/belfold/2014/03/21/nem_szavazhatnak_a_magyar_katonak_afganisztanban/

A magyar katonák nem szavazhatnak, mert VESZÉLYES kitenni a lábukat a táborból.
Omár mollah 2014.03.28 09:58:03
@S=klogW: Tehát a járőrözéstől reméled a harctéri tapasztalatot? Sétálni Szarajevóban is lehet.

Egyébként a honvédség azt sem végzi el, amit vállalt.

www.origo.hu/nagyvilag/20101207-wikileaks-ujzelandi-katonak-avatkoztak-be-a-magyarok-helyett-afganisztanban.html
0. Alapvetés1. Állam és közigazgatás2. Nemzet A Mandiner.Magyarország: A polgár visszatér a 2007-es A jövő visszahódítása című programunk újragondolása, amit fejezetenként teszünk közzé megvitatásra, majd az érkező kritikák és javaslatok megfontolásával és…..
Tavaly ukrán szélsőségeseknek sikerült néhány pofont kiosztaniuk a magyar nemzeti ünnepen Kárpátalján, egy hete pedig ismeretlenek gyújtották fel a honfoglalási emlékművet a Vereckei-hágón: Kíváncsiak voltunk, pofonba fullad-e a Nemzeti Dal Beregszászon és Ungváron.…..
XVII. századi gótok, Magna Hungaria utolsó nyomai a genovai könyvelésben, orosz Riviéra, Iron Maiden és a görög reneszánsz. Hogy kerül mindez egy helyre? Sajó Tamással a Wang folyó blog szerkesztőjével egy-egy kiragadott város történetén keresztül kíséreljük meg…..
Omár mollah 2014.03.06 13:33:38
@Studiolum: Amire @hhh. gondolt, az valószínűleg a görög projekt, ami II. József és Katalin cárnő közös terve volt a Török Birodalom jövőjére. Nem kitaláció.

en.wikipedia.org/wiki/Greek_Plan

Görög kötődése miatt állítólag valóban szóba jött a magyar Szent Korona, mint a jövőbeli bizánci korona.
A mi diplomatáink a külföldi érdekérvényesítésből csak a protokolláris formaságokat sajátították el. Smúzolás a sonkás tekercsek, ráksaláták és drága borok mellett – és itt meg is áll a tudomány. Tegnap került nyilvánosságra az a videó, amelyben osztrák humoristák a…..
Érkezett pár komment a múltkori postomra. Nem csak a weben, hanem élő szóban és cseten is. Mindenekelőtt arra a megjegyzésre szeretnék reagálni, miszerint a parallax és a single page dizájnok túlságosan költségesek lennének ahhoz, hogy egy egész szájt minden egyes cikkét egy 10…..
Tanulságos kutatási eredményeket közölt a Tárki: a közvélemény-kutató cég szerint a választók között minden életkori csoportban magasan vezet a Fidesz. A kormánypártot a fiatalok körében a Jobbik, az idősek között pedig a szocialisták tudják megközelíteni, de ebben a…..
Vajon a matt, vagy a fényes papír illik a Breitling karórához? Vajon milyen hosszú cikket lehet elolvasni egy spaban a stresszűző arcpakolásra várva? Mi a kínosabb: ha Dundika, vagy ha Mark Zuckerberg egész alakos címlapfotója van kicsapva a tárgyalóasztalra? És egyébként is vannak…..
Kettős kereszt és sámándob, kereszténykedés és pogány ezotéria, orosz orientáció és iszlám-rajongás: úgy tűnik, a Jobbik ideológiája maga a megvalósult multikulti. Most éppen Mohamed követői vannak a napirenden. Az iszlám az emberiség utolsó reménye – állítja Vona…..
Atlétás Bandi kifőzte, Nyelvész Józsi fűszerezte, Modor Tibi tálalta. // // tejfakasztó legénybúcsú lánybúcsú lakodalom esküvő templomi szertartás keresztelő Levike első áldozása Lilike bérmálása születésnap névnap ballagás szalagavató farsangi…..
Omár mollah 2013.11.08 13:16:21
@Kozika: Igen, mert az azt jelenti, hogy te/ti vagy/vagytok a probléma gyökere. Az emberiség 5%-a aki hív és élvezi ha meghívják.

Miattatok szív mindenki.
Jobbegyenes A szégyen napja 2013.09.07 08:49:24
Az első szó a szégyené. Aztán a második és a harmadik is. Mert, ami tegnap este Bukarestben történt, az 90 perc tömény, vegytiszta szégyen volt. A magyar válogatott két félidőn keresztül asszisztált a románok jutalomjátékához. Ilyen nyomorult teljesítmény után a megye…..
Már három éve a Budapest Pride az a 3 óra, amikor a legjobb végigmenni Budapest azon utcáin, ahol a felvonulás halad. Az embert feltölti, hogy míg az utcákon a szürke hétköznapok során csak szomorú, agresszív, magábazárkozó, idegenkedő, lesújtott arcokat lát. Ezen a…..
Érdeklődéssel olvastam Lakner Dávid újszerű megközelítéssel megírt cikkét a melegházassággal kapcsolatban (Kell-e a melegektől védeni a házasságot?). Újszerű, amennyiben nem a megszokott módon érvel, s nem ad kapásból helyt akármelyik álláspont bevett érveinek. Dávid…..
„Szerintem, amint a háború és a viszály két különböző szó, úgy két külön lényeg is, két különböző tényre vonatkozik. Ez az úgynevezett »saját«-ra, vagy »rokon«-ra, az meg az »idegen«-re és »elütő«-re. Ha saját vérünkkel tusakodunk, e harc neve: viszály, ha…..
Két fekete muszlim késekkel meg hentesbárddal kivégez egy brit katonát Londonban, majd egy videófelvételen üzen elszántan az angol népnek? Agyonlövi magát a melegházassággal szemben kritikus francia történész a párizsi Notre Dame-ban? Egy napra rá radikális feminista csinál…..
Míg Európa továbbra is a pénzügyi válsággal, valamint Amerikával karöltve a koreai helyzettel volt az utóbbi időben elfoglalva, közben a Közel-Keleten tovább dúl a hatalmi harc – az Arab Tavasz részben ennek is a jele. Úgy tartják, ha napjainkban háború tör ki valahol, az…..
Omár mollah 2013.05.19 22:40:18
@is: Magyarban nincs közép-kelet, csak közel- és távol kelet. A közép-kelet egy ostoba tükörfordítás az angol nyelvből, ami azon a szemléleten alapul, hogy eredetileg volt egy "near east" is, ami Törökországot és a balkáni területeit foglalta magában.
Észak-Korea egy itt felejtett kommunista diktatúra. Észak-Koreában szürreális világ uralkodik. Nemrég még fakérget ettek az emberek. Miközben százezrével – igen, százezrével – haltak éhen a szerencsétlen koreaiak, Kim Dzsong Il pornófilmeket nézett a mozitermében. Még…..
Omár mollah 2013.04.14 09:32:36
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: Minden idők legvéresebb rendszerváltása lenne. Szvsz nem életszerű, hogy Kim csak azért provokáljon ki egy atomháborút, hogy leszámoljon a marxizmussal, főleg annak tudatában, hogy ha elszabadulnak az indulatok, ő és az egész családja nagy valószínűséggel lámpavason végzi.
Magukra maradtak az igazi liberálisok. Politikai árvák lettek, mivel nincs ma Magyarországon igazi liberális párt. Csak a szocializmus ölelésében vergődő. Vagy az sem. Súlyos továbbá a magyar liberalizmus múltja is. SZDSZ, ugye. Az egykori árvák Bajnai körül gyülekeznek. Hogy…..
Omár mollah 2013.03.26 13:45:06
Autonómia-Sorozat (Autonómia-sorozatunkban azokkal a cseppet sem egyszerűen feloldható ellentétekkel foglalkozunk, amikor az államok szuverenitásának az elve ütközik a népek önrendelkezéshez való jogával.) Interjú Muamer ef. Zukorlić szandzsáki muftival Tejszínhabos…..