Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Döglött macska

0 bejegyzést írt és 131 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jezsuita bloggerek Kegyelem 2009.12.06 22:10:00
 Apó, benned az tetszik nekem leginkább, hogy igazán szabad ember vagy. Mi segített téged abban, hogy eljussál erre a szabadságra? Igyekeztem Krisztus értékrendje szerint élni. Mit jelent ez gyakorlatilag? Amikor döntenem kellett valamiben, aszerint igyekeztem dönteni,…..
Not you... Az első 2009.12.06 22:26:00
Az első elvileg mindig fontos. Hát legyen ez a post is az. Bár az elsőnél mindig akad egy fontosabb, legyen az a második vagy az ezredik. Na majd eljön az is és akkor nagyot ámulok.....
Hogy most valami válság van, arról mindenki hallott. Hogy mi az oka? Az átlagember azt fogja mondani, hogy a "hatalmasok" ezt találták ki, hogy ők gazdagabbak legyenek, míg a többi ember szegényebb. A tájékozattabbak valószínűleg Amerikára fognak mutogatni, meg a…..
Már majdnem két hét telt el azóta, hogy a Nemzetbiztonsági bizottság a cigány kisebbséget és az egész országot több mint egy évig rettegésben tartó sorozatgyilkosságokkal kapcsolatos tényfeltáró vizsgálatát befejezte. A bizottság a jelentést nagy többséggel fogadta el, és…..
Anyámlánya filléres boldogság 2009.12.05 04:57:00
tegnap, mikor metróztam /óh, de rég volt ez is/, felfigyeltem egy férfira.velem szemben ült. először csak könyvembe mélyedve utaztam, majd egy furcsa, idétlen dallam szakított ki onnét.felnézvén, egy elragadtatott mosolyt láttam a szemközt lévő ülésen tartózkodó úr arcán, ki…..
Új MÁV blog TIKETT, TIKETT! 2009.12.08 08:53:00
Hazánk hős jegyvizsgálója egy fekete sráccal kezdett el szívózni, mert menekültnek nézte és a MAGYAR! nyelvű utazási igazolását sem volt hajlandó elolvasni. Le akarta dobni a vonatról, de egy utastárs vette a fáradtságot és felolvasta buzgómócsingnak a levelet, így heppi end…..
Boogie Mamma Egy pocok mindennapjai 2009.11.14 11:41:00
Aki felismeri szőrzetét írjon! Aki nem ért semmit, az várjon türelemmel a következő posztokra (és persze szégyellje magát, amiért nem jött Boogie Mamma-koncertre csütörtökön). Fotók: -navarro-. ..
Budapest, MOM Park, 2008. október 28., 20:00. Az FHM jóvoltából, két jegy birtokában - nyertem -, ott lehettem az Immigrants - Jóska menni Amerika világpremierjén. Az animációs film magyar kötődése (a készítő: Csupó Gábor) miatt Magyarországon, magyar szinkronnal mutatták be…..
Michael Jackson zsenialitásához nem fér kétség. Sokat adott a művészetével a világ zenerajongó közönségének, de nagy példát állított minden zenész és előadó elé is. A zene iránti teljes elkötelezettség és alázat vezérelte, és egész életét valódi hivatástudattal…..
Remélem, érintettek is olvassák majd, mert nem sok szakmai alapja van a mai posztnak - viselkedéstani annál inkább! Fedőnévnek köszönjük szépen: A blogon található írások az informatikusokról nagyszerűek, van is átfedés az azokban leírtak és az én jellemzéseim között,…..
Úgy jó igazán, ha az olvasónak magától esik le, mi is furcsa ezen a képen. Elsőre ugye köznapi látvány, a Szeged környéki település tornacsarnokának információs tábláját látjuk az alaprajzzal. Az empatikus olvasó esetleg megjegyzi, hogy lám, akadálymentes a WC. Aztán…..
Döglött macska 2009.11.21 15:36:38
Reggeli bejegyzésünk egy videó emlékezés és a nagy kérdés: vajon felszedtünk 3 kilót vagy többet az út során? Íme a kiindulási állapotunk, Gyékényes strandján még a túra eleje felé: Az utolsó napon már "csak" Esztergom városa és a szobi révig vezető út…..
Nyilván fake, nyilván ügyes hoax, vagy bármi, ami nem igazi, de valaki komoly eneregiát fektetett a vallásos játékkonzol kitökölésébe. Elvben november 20-tól előrendelhető és nagyjából húsvétkor már az egész család versenytharangozhat a plazmatévé előtt, ha kibírják…..
Még a BioMotion túrára készülve cseréltem ki a régebbi v2 elektronikát az új BioETUN v3-ra. Igazából nem volt rá szükség ugyanis a formai megjelenéstől eltekintve szinte ugyan azt tudja a két rendszer, a régit akár az új programmal is programozhatom. A kísérletező kedv és a…..
phelwidek photo phelwidek photo 2.0 2009.10.27 11:54:00
                                        A budapesti székhelyű Felvidéki Magyarok és Barátaik Egyesület fotópályázatot hirdet  Phelwidek Photo 2.0 címmel.   …..
IntroA klasszikus papírkönyvek, és a(z egyelőre csak ideákban létező) ideális e-könyvek között bizony széles a spektrum. Mivel valószínűsíthető, hogy a ma papírkiadói lesznel a holnap e-kiadói, nézzük meg merre felé keresik az ösvényt az e-kiadás szép új világa…..
Cserna-Szabó András - Mérgezett hajtűkVidám a könyvesblogger élete. Szórja a kritikákat, megmond, közvéleményt alakít, hiszi magát valakinek. Aztán van párszor, hogy szembejön az üvegajtó, és a távolba révedő blogger hatalmasat koppan rajta. Mert - valljuk be- a…..
rs9kvzoo TOMBOL a vérem:) 3 in 1 2009.05.12 22:28:00
Még itt az utlsó lehetőség, hogy a nyári "... mindenki főjön a saját levében..." kánikullapánik előtt gyorsan ráizzítsatok a szabadtéri rendezvényekre egy jó kis pincefinissel:) hát igen május, drága május te vagy az utolsó hónap amikor még láthatod a…..
Ez a fotósorozat a QVEST magazin számára készült. Jolijn Snijders fotós és Dylan Forsberg modell egy fiatalos képsorozatot alkottak, amely New York utcáin készült. A "Fiúból férfivé" címből a fiút értem... Képáradat a tovább után!  …..
Döglött macska 2009.11.21 14:04:08
avagy hirtelen felindulásból elkövetett blind date :)Ma csevegtem egy pasival, helybéli, állítása szerint nőmentes, 37 éves, meghívott holnap randizni, jó fej volt, bár nem volt róla kép, az egója rendben van, a humora nem rossz, aztán felhívott, már röhögtem, persze rejtett…..
e-Vita Bírósági turizmus 2009.11.21 06:37:00
Az ember az interneten sokfelé elvetődik. Véletlenül, vagy akarva. Bárhogyan is, de különös dolgokra bukkanhat. Így történhetett, hogy egy izgalmas programra leltem(1). Egy túraajánlatra. November 19. csütörtök délelőttre hirdette meg egy hagyományőrző egyesület. Cél:…..
IrodalmiCentrifugA Japán itthon 2009.11.20 09:00:00
2009. november 20-án pénteken este héttől a Nádor teremben (1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 39., Jegyfoglalás: 344-70-72, 06-20-9284667) Akutagawa Ryunoszuke: Kappák című kisregényének ősbemutatóját tartják: a felolvasó estet Horváth Balázs a szöveghez komponált zongoradarabjai…..
Sziasztok Kedves Olvasók! Egyre több olyan hírt hallani,hogy neves modellstúdiók illetve divatlapok a jövőben háttérbe kívánják szorítani a túl vékony modellek reklámozását illetve fotózását. Egyik legjobb példa erre a német Brigitte magazin esete. Andreas Lebert és…..