Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ződgyík

0 bejegyzést írt és 181 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Happy Christmast Everybody^^ 2009.12.04 19:02:00
Animés Miku-t^^ Ez uton kívánok Kellemes Mikulást^^ Sok-sok csoki Mikuval meg szaloncukorral meg mogyoróval meg piroskabáttal fehér izével..meg sok hóval^^..
Ződgyík 2009.12.19 13:55:31
 Érdekes ez az msn dolog… mi a szarnak online valaki, ha nem ér rá, vagy még a gépnél sincs…ezt valahogy nem értem…és míg ezen gondolkodom, rám is ír egy ismerősöm közölni, hogy szar amit itt csinálok, majd átvált arra, hogy milyen gyerekes is vagyok…..
MLMHU.blog.hu Új filmes portál! 2009.12.04 16:01:00
http://onlinefilmek.co.tv - az ingyenes,online nézhető filmek gyűjteménye!Bár ez a Portál témához nem tartozik, de úgy érzem megérdemel egy kis reklámot ez az oldal! És a szórakozás senkinek sem árt! onlinefilmek.co.tv ..
Szeretjük egymást, ez már hivatalos!!!A buszon át akarta adni a helyét. A suliban, amíg az állampolgári ismereteken vitáztunk, végig összetalálkozott a szemünk. Után megmondta, hogy az enyém milyen szép kék. Aztán konzultált a haverjával, Baluval, aki közölte vele, hogy ,,Nagy…..
Két egyetemi campust, két gyanús ügyekbe keveredett szórakozóhelyet és egy villamosmegállót köt össze az az aluljáró, amelyről András írt levelet az Urbanistának. A szétgrafitizett falakat egy hónapja ugyanis horpadt, foltos, randa bádoglemezek váltották fel: Kedves…..
Anime Comment Black Lagoon 2009.12.10 15:00:00
Na ez volt az a sorozat, ami először lőtte ki alólam a széket igazán, egy igen hosszú, általatok is érezhető szünet után, ezzel újra belevetve a munkába, és abba az érdekes állapotba, amikor újra érdekelni kezd, hogy mitől is olyan vonzók számunkra az animék.Gondolom nem…..
Ezt a verset a poet.hu-n találtam, és bár ha nem is adja vissza minden érzésemet a 4 elmeről. Szerintem nem igazságos, hogy a földet, meg a tüzet szembeállítja - gonoszként - a vízzel és a levegővel. Mert ha még gonosz is lenne (Pedig az avatárban is csak a tűz a gonosz), midig van…..
Fiatalok tömegei fogadnak önmegtartóztatást a házasságig, akik pedig erről már lekéstek, "második szüzességi" fogadalmat tesznek. Végülis soha nem lehet késő.Mindig így történik: a nagy szabadság korában csak önmegtartóztatással lehet feltűnő, a tömegből…..
Az embernek a társa: hiányzik. Nemcsak akkor, ha a halállal elvesztette, de akkor is, ha még sohasem találkozott vele. Soha, egész életében!... A társtalan ember hozzászokott ugyan, hogy egyedül van, hogy lelkileg idegenek között él, megszokja a magányt, mint eszkimó a sarki hideget…..
Kifejezetten nem politikai állásfoglalásom következik! Már csak azért sem, mert jelenleg nincsen olyan politikai szereplő, amely mellet állást tudnék foglalni. Ellene meg minek? Fehér ember nem felejt... Hallgattam, olvastam, láttam. Nevek, arcok, írások és nyilatkozatok.…..
robotika Robotot karácsonyra 4. 2009.12.09 10:00:00
Újabb magyar bolt, ahol többek között a wowwee termékeit lehet megvenni: http://wowwee.hu/. Önjáró kicsik néhány ezer forintért vagy távirányításos nagyobbak tíz-, húszezerért. Esetleg Dragonfly repülő robot.   ..
EDIT: Úgydöntöttem 3 győztest fogunk itt hírdetni, mert mindig csak Lara Croft nyer minden ilyenfajta szavazáson...ezért az első három helyezett lesz a győztes :)Elnézést amiért éjfél után járunk, de a Blip.tv szarakodott :) Nos úgyhiszem ehez nincs mit hozzáfűznöm, ezért csak…..
Azok számára, akinek nincs lehetősége/ideje/kedve/helye stb. igazi karácsonyfát állítani, jöjjön 10 alternatív megoldás, amikkel azért karácsonyi hangulatot lehet csempészni a lakásba. Szerintem a legviccesebb a könyvespolc-karácsonyfa, de az ablakba akasztott gömbökből…..
vasuTTmodell M62 a Rocotól 2009.11.26 21:39:00
Pár hete megjelent a Roco idei TT-s meglepetése, a V200 dízelmozdony hazai változata az M62 100 pályaszámú modell. A konstrukció megegyezik a korábban taglalt DR-es változattal (régebbi cikkek itt, itt és itt). Ahogyan a DR gép így a mi Szergejünk is összehasonlítható a Tillig…..
var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www."); document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E")); try { var pageTracker =…..
Mopszmánia Mopszlik Azerothban 2009.12.15 10:31:00
 A Blizardnál úgy gondolták a fejlesztők, hogy jó ötlet egy szegény, szeretetre méltó kis mopszot bedobni az orkok, elfek, emberek, törpök, élőhalottak közötti háború forgatagába és animáltak nekünk egy kis seggencsúszót. Mi is úgy gondoljuk, hogy remek döntés! Ha…..
szexmesék az első kihagyott 2009.11.19 18:30:00
mostanság sokminden zajlik, rá roskad az emberre az élet meg az egyetem... de azért vannak olyan csendes pillanatok, amelyeket megmenthetek a gondolatoknak. ezért is jutot eszembe mostanában 2 történet ami igazából egy, egy folytatás.. körülményeknek le kell szögeznem, h még…..
A behatolásra ismét misszionárius pózban került sor, Viki becsukta a szemét, és próbált lazítani. Nem volt valami nedves a hüvelye, a gondolatai megint megmérgeztek minden nemi izgalmat, ami a helyzetből fakadhatott volna, a gondolatai, a csalódottsága, és persze António…..
Kicsit ritkábban posztolunk mostanában, valószínűleg a Mikulást lesi mindenki. A "Blende" rovat ma dupla poszttal jelentkezik, ezzel vagy elmaradást pótlunk, vagy előre dolgozunk, ezt én nem tudom már követni! 1. Jelentős támogatást kap és ezzel együtt fejlesztéseket…..
Vasárnap új polgármestert választ Pécs. Az eseménnyel magával nem kíván foglalkozni itt a LégierőBlogger (kicsit nagypofájúan: aquila non captat muscas), ám a kísérőjelenségekkel annál inkább, mivel hazánk biztonságát teszik kockára, és úgynevezett…..
Még januárban indult útnak az orosz Koronasz-Foton műhold, az "újorosz" tudományos űrprogram első csillaga. Az orosz gazdaság egyre erőteljesebb fellendüléséből lassan elkezd valami megjelenni az űrkutatásban is, nem valami sok, de talán a folyamat  első…..
Idén augusztus 19-én is repülőt nézni bolyongtam a városban és Budaörsön:  2009. augusztus 19. Budaörsön és Budapest felettKisgép-hegyek Budaörsön, DC-3, C-47, légicirkusz és a Magyar Légierő próba-díszelgése ..
menni előresötétben kelünkvilágosban alszunkamit kell, tesszükaz életet élvezzükha kell megvetjükés bemutatunk nekimert felesleges hinniha odafenn van valakiő tutira nem engedihogy a Pokolban húzzanak mindennap deresreés ostorral csapkodják a hátamat véresrehonnan tudják, hogy nem…..
Ződgyík 2009.12.04 14:03:20