Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Léhüllő

0 bejegyzést írt és 86 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KABARCZ USS NEW YORK 2009.11.27 16:01:05
 Amikor azon a szeptember 11-én azok, akik csak rombolni képesek beteljesítették otromba céljukat, úgy tűnt, lelassul a világ, aztán le is áll talán az élet. De az élet nem áll meg. Mindig vannak, akik nem a rombolásban hisznek, hanem az építésben. És elhordták a romokat,…..
Mindenkinek vannak rossz napjai, órái és percei, de ilyenkor állj meg egy pillanatra. Nézz szét magad körül és vizsgáld meg a helyzetedet a világban. Rá fogsz jönni, hogy mindened megvan ahhoz, hogy élj és ember légy.És soha ne feledd:Valójában "milyen…..
Az Mszp nagyágyú-triója elindította a nyitott kampányát. Megpróbálják a lehetetlent. Meg kellen ismertetni a Budapestiekkel az Mszp programját és meg is kéne értetni, szerettetni velük. A baj csak az, hogy aki egyszer megégette magát az nem nagyon szokta ölelgetni a kályhát. Ez a…..
Szaffy hullámvasút 2009.11.25 18:08:00
Olyan az életem, mint egy hullámvasút. Egyszerre vagyok hihetetlenül boldog és szomorú.Boldog vagyok. Nagyon. Pénteken volt másfél éve, hogy azon a májusi éjszakán levedlettem boszi énem és nyúl lettem. Egy éve pedig gyűrűs nyúl.  Minden annyira egyszerű és…..
 Üdv néktek!Ma sem volt egy unalmas napom. A munkahelyem átváltozott csatatérré! Az a gép, ami összehegeszti a traktor kerekeket, meghibásodott. Ez ugye nem lett volna baj, ám a gép életre kelt s nekünk támadt! Én mondom! Transzformers volt! Jobbra-balra mozgott és traktor…..
mike gabos Az érzés jó 2009.10.27 22:17:00
Eredeti cím: The feeling is good (©2007 by Brendan John Lindsay) Megjelent a ’My boyfriend’s back’ (©2007) című kiadványban, ami a www.gay-ebooks.com.au, meleg témájú írásokat e-book formájában közzétevő, ausztrál weboldalról ingyenesen letölthető. Ez…..
A szakmai zsűri és a közönség egybehangzó szavazatai alapján idén Török Ádámnak ítélték a Bluespatika életműdíjat.„Óriási megtiszteltetés és öröm számomra, hogy én kaptam meg idén ezt az elismerést. Már túl vagyok a hatodik ikszen és ebben a korban természetes,…..
Mysticism adventi hétköznapok... 2009.12.01 18:06:00
Talán sokan vannak akik elhatározzák, hogy ez az adventi időszak valóban a készület ideje lesz. Talán sok emberben megszületik az elhatározás, hogy tudatosan akarja megélni ezeket a napokat, hiszen ki ne szeretné, hogy a karácsony ünnepe valóban ünnep legyen. Ki ne szeretné, hogy…..
Sziasztok Kedves Boldogságra vágyók! A mai nap épp elkezdtem olvasni a századik Hicks féle könyvet /Az érzelmek megdöbbentő ereje/, és az első tíz oldalt elolvasva az váltotta ki belőlem a lelkesedést, hogy blogot fogok írni. Egy pár szót rólam: 5 évvel ezelőtt…..
"Ha gyűlölsz, az egód kiteljesedik. Az ego csak akkor létezhet, ha gyűlöl, mert a gyűlölet által felsőbbrendűnek érzed magad, a gyűlöletben elszigetelődsz, a gyűlölet meghatároz. A gyűlöletben egy bizonyos identitásra teszel szert. A szeretetben az egónak el kell tűnnie.…..
Csak Én Here again. 2009.12.02 16:58:00
 Nos, ma megint sokat dolgoztam, és eléggé elfáradtam ....Hehe ezt irtam tegnap hajnali 1kor és elaudtam :DMa pedig be kellene fejeznem, de eddig rohangáltam, mostam .. / vagyis a gép/ egy csomo ruhát, feketét, szineset, fehéret, vacsit csinálta, takaritottam...Még msn-t is online…..
  Most megtudhatja, reggel miért áll a sorban, amikor haladhatna is. Vélemények azonos című írásunkról...
Kevéssel több mint egy hétig tartott végigolvasni két újonnan szerzett autós, rajzolós könyvemet. A postot megírni egy újabb hétbe telt, az illusztrációkkal viszont megcsúsztam. Először úgy gondoltam, külön postot írok róluk, de mivel együtt érkeztek, és egymás után…..
Ezt az 1969-es első generációs Camaróra épülő, 2010-es, 5. generáció kinézetű tanulmányt a Danz készítette. Megérte? Az autoblogon találtuk...
Jack Black, Ozzy, Lemmy, Rob Halford, Lita Ford és Tim Curry is szerepelnek a zseniális fejlesztő, Tim Schafer legújabb játékában. A Brütal Legendben a világnál sokkal nagyobb a tét: az igazi metál. Jó zene és rengeteg röhögés garantálva. "Nemcsak a látványt hatja át ez a…..
A fenti mondatot A műkincsrabló barátja barátja (nem, nem elírás) kapta az arcába nem olyan rég, amikor körbefotózta a Nemzetbiztonsági Hivatal előtt parkoló taxit, aminek láttán természetesen előkerült maga a személyfuvarozó kisiparos is. Igazából már régóta gyűjtöm a…..
Az egész Föld Újhold lázban ég. Az Alkonyat folytatása kettéosztotta a világot. Edward, vagy Jacob? Jacob, vagy Edward? Ha a Földanyának kellene szavaznia, akkor biztosan Edwardra, a vegetáriánus vámpírra voksolna. Vámpírok. Mindenki azt hiszi, hogy rettenetesen ijesztőek, és…..
Hétvégén mikor hazamentem egyből nekiestem az autónak. A rendszámom December 3.-ig érvényes, tehát máig. Viszont miután nem volt rá esély, hogy a héten még használni fogom, ezért gondoltam leszedem, hogy ne aznap kelljen szerelni, mint leadni. Ha már lógok munkából, akkor csak…..
Léhüllő 2009.12.03 12:32:59
@Suttora:
Ja, csak éppen arra is kell biztosítást fizetni, így inkább hagyom elől, ha már fizetek érte...
Amúgy meg a legjobb, ha kérsz tényleg újat, aztán besarazod...
Egy héten belül a második észlelést küldték a Homárnak megvadult ATM-ekről, amelyek felett a szuperbiztonságos Windows átvette a hatalmat, és tűzfalával blokkolta az automata adatforgalmát. Szerencse, hogy a Microsoft mindenre gondolt, különben ki tudja, kivel kommunikálna a…..
 A ma hajnali ajánlóhoz kapcsolódva pedig következzen egy beküldött levél: Sakálné vackorbanshee Rozália olvasó(kis)hölgy olyan posztot hozott össze, hogy leesik az állatok. Ahogy írta: reméli, nem fekszi meg a gyomrunkat. Kedves Tiborom,lépten nyomon…..
A hétvégén kirándulni voltunk a Tátrában. Igen, a múlt héten, amikor annyi sok hó leesett. Pontosabban nem is a hétvége volt, hanem egy csüt-péntek-szombat, szerda esti leutazással. Éppen ezért, mivel két nap szabinkba került a megmozdulás, eszünkbe se jutott lemondani a…..
Léhüllő 2009.10.27 12:59:27
@rts:
Élni tudni kell. Elvem:
"grow old, or die trying!"
KALÓZBLOG Csökkentett üzemmód 2009.09.11 23:44:00
Ez már gondolom mindenkinek feltűnt, de azért mégis illik hivatalosan is közzé tenni a dolgot. Igen, igen, most nyáron nem volt túl sok kedvem a blogoláshoz, és ez a rossz szokás sajnos ősszel is folytatódni fog, hiszen az elkövetkezendő 5 hónapot külföldön fogom tölteni, ahol…..
Jól elfér egy szerszámostáska és a kulacs is. A kulacs ráadásul sokkal jobban kézreesik, mint amikor a kormányon volt. ..