Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyaligátor

0 bejegyzést írt és 153 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nemtörődöm arc, a folyton benne füstölgő cigaretta, a formaságokra semmit sem adó külső, és persze a komolyan az utolsó pillanatig sem vehető ötletek már tíz éve velünk vannak. Ez a tíz év, és a még mindig töretlen siker, népszerűségi listák sokasága mutatja be, a…..
A mellszélességgel vállalt fogyasztói társadalom sok szépet ígér: becsületes ipart, plázát százával, IMAX mozit és autópályát dögivel. Az eminenseknek jár még atomfegyver, tudósok és robotika, felszámolt mélyszegénység, szélessávú internet, két gyerek meg négy kerék…..
Tudod mi az elcseszett butaság?A távhőtámogatás, az.Amikor az ember még kollégista és fix pénzt fizet a lakhatásért, marha jókat röhög azon hogy télen nyitott ablaknál, alsógatyában izzad egész éjjel, de amikor havi sok ezernyi meleget engedsz ki az utcára, akkor azért…..
Lara Stone a Vogue Paris decemberi/januári számában is feltűnik. Apácának öltöztetve, ámbár elég mély dekoltázzsal látható. A fotós Cedric Buchet, a stylist Carine Roitfeld volt.Lara körmei nagyon nem tetszenek, sem formára, sem színre... túl barbies - akárcsak a rúzsa. Az…..
Ma van az utolsó nap, hogy az autósok új biztosítót választhassanak 2010-re. Ganyager ezért gyors tanácsokat és válaszokat vár tőletek, mert egy olyan baleset miatt akarja a jelenlegi biztosító a négyszeresére emelni apósának a biztosítási díját, amiben vétlen volt. Itt az…..
2084-at írunk, az UFO-megfigyelések egyre gyakoribbak a Földön. Nem ritka, hogy földet érnek, s már nem csak az általunk nagyon intelligensnek hitt szürkék, hanem mindenféle más fajtájú idegen száll ki belőle, hogy nem igazán barátságos szándékkal portyázzon az emberek…..
Néhány fedélzeti video a légiutaskísérők nem karót nyelt fajtájából. Tudjuk, hogy nagyon nagy teher van a vállukon, pörögnek, folyton nyúzottak,  de a mellékelt mozgóképekből látszik, hogy ezt a munkát is  lehet könnyeden és humorosan végezni.    …..
"Legalább fél, de lehet, hogy egy évvel elhalaszthatják az új nemzetközi klímaegyezmény aláírását, amelyet idén decemberben, Koppenhágában akartak megkötni. A többek között a klímára káros gázkibocsátás visszafogásának mértékéről folyó előzetes tárgyalások…..
Egy új kutatás azt sugallja, hogy a mély agyi stimuláció(DBS), amelyet több neurológiai betegségben(mint például Parkinson-kórban) már rutinszerűen alkalmaznak, a Tourette-szindróma kezelésében is hatásos. TOVÁBB ..
Azt, hogy Magyarországon milyen súlyosan érinti a régészeti munkákat a gazdasági válság még nem tudjuk, azonban Nagy-Britanniában már napvilágot láttak az első felmérések. A British Archaeology magazinban, a Council for British Archaeology ismeretterjesztő folyóiratában az idei…..
Nyaligátor 2009.11.17 14:44:24
@bloggerman77:
Mindegy, csak meg kell szellőztetni, hogy a nagy magyar múlt fontos eseménye, aztán ha jobbosok lesznek, lesz rá pénz!
Kivételesen nem reklám, de nagyon jó kis elrettentő kampányt lehetne csinálni az egykori szépséggel. Lindsay Lohen 5 évvel ezelőtt, és most.  ..
"Csillogó acélparipa teszi könnyebbé, szebbé a dolgozók életét" Munkás asszonyok tömegei érnek időben a gyárba, a postás még "a peremvárosok legtávolabbi házaiba is gyorsan eljut kerékpárján". A peremvárosi anyuka a kormányán szállítja kosarát, benne…..
Barack Obama győzelme óta már nemcsak a hollywoodi sci-fik és vígjátékok világában néger az elnök. Mi meg szinte látjuk magunk előtt a whatreallyhappened.com Ku Klux Klan-kámzsás  munkatársait, ahogy két Missisipi-menti keresztégetés közben felpakolták honlapjukra ezt a…..
Ideje újrakezdeni a nap kötött pályás képe sorozatot, mert az utóbbi időben háromszor is jártam Erdélyben, rengeteg érdekes vonatos, városi közlekedéses (meg persze általános turistás) megfigyelni valót láttam, fotóztam. A román vasút (nevezzük úgy, ahogy általában a…..
  A konyhabútor 2008. év legszebb konyhája. - hirdeti az ingatlanos erről a Markusovszky téri luxuslakásról. Hogy ki adta a címet, azt nem tudni, de végül is lényegtelen - anélkül is elég érdekes lenne a kecó. Én ugyanis még ilyen fafaragással díszített, sütőlapos…..
De a billentyűzet előtt még mindig a jó öreg Fülig Jimmy ül az ő hamisítatlan helyesírási tudatlanságával, vagyis még mindig nem elég jó minden egy tökéletes OTP-s csaláshoz. A trükkös weboldal már szinte megszólalásig hasonló, de a küldött levélben szereplő cirill…..
2008 végén 100 lakosra már 122 mobil-előfizetés jutott idehaza (KSH), így akár azt is mondhatjuk, hogy már mindenki zsebébe ott lapul egy mobil. Persze ezt nem azt jelenti, hogy ugyanannyian ki is tudjuk használni a legtöbb lehetőséget, ami egy-egy ilyen készülékben rejlik.…..