Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BicskuszMaximusz

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Szupercukiság: Cica 2010.02.06 14:47:00
BicskuszMaximusz 2010.02.08 11:59:40
Abban biztosak lehettek, hogy idén még sokszor ki fogjuk jelenteni posztok kapcsán, hoy "EZ A LEGJOBB DOLOG". De ez most itt tényleg, garantáltan a LEGJOBB DOLOG! Hibátlan kis blog Dezső mindennapos helyzeteiről, nagyon reméljük, hogy lesz folytatás!    Kiemelve…..
Hát nem édes? Akkora kukettója van, mint Rocconak, és hozzá ez az aranyos kutyafej.....
Kíváncsiak vagytok hogyan alakult Daddy "oknyomozó" experiensze a pedofillal? (Azoknak, akik most kapcsolódnak be: nem is olyan régen egy kedves olvasónk felhívta a figyelmünket egy szexoldalon hirdető naív pedofilra. Előzmények itt.)  A pedo viszonylag sok…..
BicskuszMaximusz 2009.09.16 20:17:14
Hi Daddy, már korábban írtam az eron.hu-t az MCOnet nevű internetes "szupercég" - "Az MCOnet International Európa egyik legnagyobb elektronikus média csoportjával rendelkezik, lásd: www.mconet.biz MCOnet International Médiacsoport nézettsége több százezer látogató/nap (IP szám - modem alapján) több millió weboldal letöltés/nap " - szerkeszti, csak éppen ezen az oldalon semmi utalást nem tüntetnek fel magukról, hogy ne tudjanak róla, mivel mostanában önkormányzatoknak és politikusoknak is dolgznak ez a mocsok pedig nem vet jó fényt a nevükre.
Tudom, mert nekik dolgoztam jópár évig amíg elég genny módon el nem küldtek. (Vállalkozásba akartak kényszeríteni hogy tudjak számlázni nekik lásd: áfacsalás.)
Amúgy többször jelentették már fel őket az eron.hu-ba irogató hasonló nyomorékok miatt, ráaddásul volt hogy hetekig nem törlöték az ehhez hasonló beírásokat, pedig kérték, csak éppen az emailfiókot ahova ment a reklamáció senki se nézte...
BicskuszMaximusz 2009.09.16 20:38:58
Most is tele van hasonló szeméttel a vendégkönyv eron.hu/index.php?action=simple_forum - és ráadásul a mi "drágajó ismerősünket se törölték még ki, csak lapozzatok vissza a szept. 9-i beírásokikg.
Kedveseim!Segitsünk ennek a drága jó Benkoa-nak, hogy minél előbb megtalálja a helyét a böris közösségben, és belevethesse magát az ott oly menőnek számító vér-ürülék-fájdalom partykba! Inkább ő legyen Zsánmári (értsd: nappal Jean, este Marie ) mint egy, a társadalomra…..
BicskuszMaximusz 2009.09.11 16:17:40
Ez a mocsok amúgy (eron.hu) az mconet.hu (www.mconet.hu) szuperinternetes óriáscég :D stb. terméke, csak ez nem publikus. Tudom, nekik dolgoztam amíg elegem nem lett belőle...
Amúgy több rendőrségi feljelentést is kaptak már, pl. azért, mert senki heteken át senki se moderálta a fórumot annak ellenére, hogy e-mail-ben több figyelmeztetést is kaptak.