Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Deadgarret

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hanem Lars Ulrich-ról és a Metallicáról. Ezt a Metal Injection bizonyítja be egy rövid mash upban. A vicces videót azok tudják leginkább értékelni, akik látták az amúgy elég jó, Whiplash című filmet, ami egy dzsesszdobos szenvedéséről szól. Kiemelt szerepet kap benne a…..
A Tankcsapda új turnéklipjét nézve izgatottan vártuk, hogy felbukkan-e Fejes Tamás legendás Indexnek beszóló pólója a képeken, de csalódnunk kellett. Így viszont többször nem nagyon néznénk meg a videót, mert annyira nem izgalmas, még ha nincs is rosszul összerakva. A debreceni…..
Deadgarret 2014.02.14 16:19:24
@eddie.e: Üzletileg ők a példaképeim!
Új lemezt készít a KOLIN, amelyről itt is van az első dal és a hozzá forgatott videó is, amely most a Lángoló Gitárokon debütál. A zenekar a dán Apollo kiadónál hozzá ki a következő albumot, amelyet a nemzetközi piacra szánnak. A Reach The Sun című szám klipjéhez a PropClub…..
Deadgarret 2013.06.24 18:48:59
Black Flag címmel nemrég jelent meg a mezőkovácsházi Ektomorf új nagylemeze, amit egy nagyobb, főként Németországot bejáró Európa turné is követ, köztük két magyar állomással Budapesten az A38-on november 1-én, előtte pedig Debrecenben október 30-án. Az új lemezről, a…..
Nem sokat lehet elmondani az alább is látható új Anathema-klipről: az Untouchable (Part 1) dalhoz készült, Lasse Hoile rendezte klip az időjárásról szól. Mennek a felhők, villámlik, meg minden. Szép, tényleg, ahogy a Weather Systems nagylemez is. ..
Deadgarret 2012.08.13 10:49:20
Az idén ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Fishing On Orfű fesztivál szervező közleményt adtak ki a mai napon, amiben sajnálatukat fejezik ki a Kolin énekesével történt múlt hétvégi incidens kapcsán (mint azt a Lángoló is megírta, a fenti képen látható Linczényi…..
Ehhez csak piros ruhába kell bújni és megkeresni Craig Alan amerikai művészt, aki rendhagyó módon ábrázolja az ikonokat: toll, papír, vagy számítógép helyett csoportokba verődött valódi embereket fotóz le felülről. Via Bored Panda..
Az FFG honlapjára felkerült egy újabb cikk a következő kiegészítő kapcsán. Magát a cikket nem fordítom le, nem sok érdemi információval szolgál. Persze, ha igény van rá, akkor lefordítom és kiteszem.Nos, A The Hills of Emyn Muil pakli új hőse Brand lesz. Az ő nagyapja Bard…..
Volt egy kis időm, szóval eszközöltem egy-két változtatást a külsőn.Először is az oldal színei, felépítése kissé megváltozott, fentre került egy kép amire kattintva a főoldalra lehet jutni.Ezen kívül jobboldalra kihelyeztem egy kis dobozt, név szerint "FFG…..
Deadgarret 2011.08.21 16:23:59
Hosszabb szünet után ismét itt vagyok. Remélem mostantól rendszeresen fogok írni ide is...Sok helyen lehet olvasni arról, hogy valaki több alapdobozzal játszik, nem csak eggyel. Ez a bejegyzés ennek az előnyeiről, illetve hátrányairól fog szólni.Az alapdobozban 226 lapot kapunk,…..
A játék elején ki kell választani az aktuális küldetést. Az alapdoboz három küldetéssel szolgál, amikhez idővel kapunk még jópárat. A küldetések több szakaszból állnak. Ha minden szakaszt megoldottunk, nyernek a játékosok. Az küldetésekről bővebben egy másik cikkben…..