Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sárkányka

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt héten mutatták be a magyar mozik Az amerikai című filmet, amelyben George Clooney egy bérgyilkost alakít. Ez adta az apropót ahhoz, hogy közkedvelt Piszkos12 rovatunkban ezúttal a filmtörténet legizgalmasabb bérgyilkos-figuráit, illetve a kapcsolódó filmeket vegyük lajstromba.…..
Ötletes kis logikai játék a Grayscale, nem nagyon láttam még hasonlót a műfajban. Egy fénypontot kell elvezetnünk a célig úgy, hogy csak megadott vonalakon tudunk haladni. A vonalak egyes helyeken fogaskerekeken találhatók, ezeket a fénypont mozgásával tudjuk forgatni. A dolgot…..
Szociológiai karakterükben, retorikájukban és a keleti Nagy Medvéhez fűződő viszonyukban is megegyeznek. A Jobbik szociológiai karakterét hasonlítom össze a bolsevik típusú kommunista pártokéval.   A Jobbik és a bolsevik típusú pártok közös szociológiai jellemzői: 1.…..
sárkányka 2009.11.07 19:01:59
@sárkányka: bocsi. elírtam: elfogadható
Polír Oltás miért van? 2009.11.04 13:21:00
Vírusok mindig is voltak. A vírus támogatja az evolúciót, támogatja az alkalmazkodást, fejben és testben is kondícionál. Amíg nem tudta az ember, hogy mi az a vírus, addig nagyjából az erősebb élt túl, aki kibírta a betegséget. Ma már tudjuk, hogy létezik vírus, nagyjából…..
sárkányka 2009.11.05 00:25:13
@gfuller:

Bocsáss meg, hogy beleszólok, de az nem akadt be, ha nem maradt úgy. Azóta se tudnád mozgatni. Én is tapasztalatból tudom, évekig kattogott, akadozott a térdem, de én aztán meg nem műttettem, mondván, majd helyrejön. Egyszer twistelés közben akadt be végleg, irtó hülyén néztem ki, behajlított, kitekert lábbal, de én azért egy darabig még nem mentem orvoshoz, még bíztam benne, hogy visszaáll. Ugráltam féllábon. 1 hónap múlva sem mozdult se előre-hátra, se jobbra-ballra, döntöttem, irány a doki, műtét, jobb, mint valaha.
A Modem nevű kortárs múzeumnak két hibája van. Az egyik, hogy úgy néz ki, mint egy vidéki pláza, a másik pedig, hogy Debrecenben van, nem pedig abban a városban, ahol élek, és ezért nem tudok hetente elmenni, hogy körülnézzek, éppen mivel jöttek elő.   Ellenben egyáltalán…..