Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kardi13

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legtöbb szakértő egyetért abban, hogy a közösségi média forradalmasította az emberek kapcsolatait. Mégis minden előnyével együtt, van egy sötét oldala is: függőséget okoz. Gyakran fiatal korban kezdődik, s ekkor még  nem több egy ártalmatlan állapot frissítésnél, ám…..
Három hónapos eltiltást kapott munkaadójától a Sportklub-kommentátor Léderer Ákos. A blogunk szerkesztősége által is kedvelt tévés bűne az volt, hogy túlzott lelkesedéssel közvetítette a Nagy Gergő–Gasper Susanj verekedést a Fehérvár–Jesenice mérkőzés…..
A Mellőzöttek című bejegyzésemben hangot adtam csalódottságomnak, hogy ha már sportról beszélünk, akkor miért nem az eredményeik alapján fényképezik a játékosokat és írnak róluk, hanem pofára megy vagy nem is tudom. Erre a bejegyzésemre jött egy hozzászólás, miszerint a…..
The Life Deja Vu 2010.01.25 10:33:00
Jó nagyot!Elég rég jártam már erre ami azt illeti... Ez csak azt bizonyítja, hogy nincs sok időm szerencsére. :-P Nem mintha ennek nem örülnék. :-) Egy kis történetet szeretnék veletek megosztani ami a tegnapi napon történt. Tegnap délután indultam vissza a páromtól…..
Az elmúlt hetekben több esetben is olyan dolgok történtek a honi (profi) fociban, ami nem tesz jót a sportág megítélésének. Bobby Davison hetek óta nem áll szóba még saját magával se, emellett csak úgy halmozza a bunkó megnyilvánulásokat. Gera Zoltánnál is elszakadt a cérna,…..
Kardi13 2009.10.15 11:56:39
@gócpont: Torghellét nem kéne szidni. A selejtezőkön ő lőtte (fejelte) a legtöbb gólt. A dánok ellen is rengeteget harcolt a labdáért. Szerintem hiba lenne kihagyni a válogatottból.
Kardi13 2009.10.15 12:06:16
@Vicuska: Én se vagyok oda a Fradiért, de azt erősen túlzás kijelenteni, hogy jelentéktelen csapat. Legtöbbszörös magyar bajnok, legtöbbszörös magyar kupagyőztes. Ha a Fradi idegenben játszik, a stadionnak a 80%-a minimum megtelik (ha csak egy részét le nem zárják).
Kardi13 2009.10.15 12:42:10
@s_timcsi: A válasz egyszerű. Mert a labdarúgásban forog a legtöbb pénz, hiszen ez a világ legnézettebb sportja. Hiába vagyunk a világon a legjobbak vízilabdában, ha azt nem nagyon nézik. A hazai vízilabdabajnokság átlagnézőszáma 200-300 között van, a focié meg 2500 körül.
Nagyon régen, eme felfokozott idegállapotban meg nem mondom mikor, úgy 15 éve vertünk meg utoljára tétmeccsen, selejtezőcsoportunkból továbbjutó válogatottat. Most sikerült, ráadásul idegenben, Dániában tudtunk nyerni. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a dánoknak ez már tét…..
Kardi13 2009.10.14 23:59:52
@mjordan: Inkább a dánoknak volt sörmeccs, mert ők már kijutottak a vb-re. Nekünk a csoport 3. helyéért még harcolnunk kellett. Sajnos nem jött össze :-(
The Life Herevere 2009.10.10 05:53:49
Pálinkás jó reggelt mindenkinek! Igaz nem szeretem egyáltalán a pálinkát, inkább a vörösbort részesítem előnyben és a sört. Végre fent vagyok Pesten! Hurrá ezt is megértem! :-D Este borozgattunk Ágival és Petyával. Mit ne mondjak eléggé érdekesre sikeredett na…..
Kardi13 2009.10.10 14:04:59
Mert megérdemlitek!        Komment: "A fekete évfolyamtársam volt középiskolában. Az iskola egy műszaki szakközép, ahol 95% fiú és 5% lány volt, a csaj nyíltan vállalta, hogy azért jött oda, mert sok fasz közül válogathat."..
The Life Fejlődés 2009.09.26 13:49:00
Szép napot kívánok mindenkinek!Hol is kezdjem. Egy kicsit szét vagyok szórva és el is vagyok veszve. Ennek több oka is van. Először is az, hogy nem tudok néha magammal mit kezdeni, másodszor pedig hülye vagyok, igaz ez nem újdonság senki számára :-) Annyi mindenen töröm a fejem,…..
Nos szép estét mindenkinek. Egy levelezés mely az egyik társkeresőn történt nem is annyira rég. Az előzmény pedig : Én együtt voltam valakivel de ez nem tetszett Valakinek ( innentől a neve X ). Féltékenykedett mert X-nek nem jött össze az exemmel való dolog, ezért a…..
The Life Őrület 2009.09.14 00:36:00
Szép jó hajnalt mindenkinek!Már egy nap telt el de még mindig tombolok a szombati buli óta. Nagyon jó volt csak egy valamit sajnálok, hogy akit nagyon szeretek, nem lehetett velem, de remélem az októberi bulira már együtt megyünk. Egyébként nagyon nincs miről blogolni, legalábbis ma…..
The Life Atya úr Isten! 2009.09.12 02:12:00
Szép jó estét vagy inkább reggelt mindenkinek! :-D Kávét kér valaki?Egy elég érdekes napon vagyok túl. Kedves drága volt osztálytársam lopja a szövegemet a blogjába. Igazából megtiszteltetés, hogy legalább ennyire kreatív vagyok, hogy lopja a szövegemet :-D Na de hol is…..
The Life Unalom a köbön... 2009.09.11 12:59:00
Jó reggelt. Vagy igazándiból már magam se tudom, hogy most pontosan milyen napszak is van de én most keltem fel. Na mindegy. Ebédeltem egy kis káposztástésztát jó borsosan. Elfogyott a cigim, szóval ha valaki feltalálta a teleportálást akkor megköszönném neki, ha eljuttatna hozzám…..
A kezdet : Ez a nap se úgy kezdődött, ahogy én szerettem volna. Felkeltem, de minek? Mondjuk azért, hogy megpróbáljam élni az életemet kevés sikerrel. Az egész délutánom pocsék volt. Unalmamban csak zenét hallgattam, néha felnéztem a chatre. Este pedig már…..