Regisztráció Blogot indítok
Adatok
McZozo

0 bejegyzést írt és 2142 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A náci Németország a 30-as években - leginkább Hitler 1933 -as hatalomra jutásától kezdődően - óriási tempójú haderő-fejlesztésekbe kezdett, melyekben eleinte nem nagyon szerepelt kiemelt helyen a páncélos fegyvernem modernizálása. Aztán 1935 -től lassan változni kezdett a helyzet: a Führer egyszer…..
McZozo 2019.08.27 07:15:16
@Rozsdabarna: A bowingtoni museumban vannak errol szamok. Ott lattam ha jol emlekszem h ogy a t34 esek olyan 1:8 hoz aranyban keszultek a nemet tankokhoz kepest a shermanok meg szinten valami 1:3 1:4 aranyban jottek letre, de mindezekkel egyutt nem cask ez volt a vereseg fo oka hanem inkabb a legifoleny ugyanis miutan a Luftwaffe mar osszeomlott a szovetsegesek szinte szabadon bombaztak le barmilyen harckocsit. ugyanis a harckocsik felulrol a legserulekenyebbek es arba ugy tudom egy vilaghaborus repulo koltsege toredeke votl egy nemet takn koltsegenek es nyersanyagigenyenek.
Egy történet, amiben csak egy dolog kellett volna az ügyfél boldogságához, a jófejség. De a Ryanair erre nem volt képes: hiába hibázott, hiába javította ki végül a hibát, nem sikerült ügyfélbarát ügyintézést bemutatni. Lányom osztálya, búcsúzó tanárukat egy Ryanair utalvánnyal akarta…..
McZozo 2019.08.20 02:52:24
@MAXVAL bircaman közíró: Mert peldaul egy olyan kormany aki nem csak lopni kepes es a sajat zsebet tomi talan hozhatna olyan szabalyozast hogy ha itt uzemel legalabb kotelezo legyen neki magyar nyelvu ugyfelszolgalatot fentartania.
"A Simonkához és családjához köthető cégek legalább tíz alkalommal a Simonkához és családjához köthető cégeket bíztak meg kamu közbeszerzésen, EU-s pénzből. A legszebb a kétszer húszmilliós dinnyekóstoltatás" - mondta épp két éve az akkor még LMPs, mostanra független országgyűlési képviselő, Hadházy…..
McZozo 2018.10.19 09:23:38
@Csató: hat ha Polt balos es Sorosista akkor en kerek elnezest.
Orbán már Nagy-Britannia fogadatlan prókátora is: több tiszteletet az angoloknak - puffogtatja semmitmondó frázisait. Mindeközben nagyon figyel, hogy megtudja: milyen feltételek között vezetheti ki Magyarországot az EU-ból...
McZozo 2018.09.25 10:10:18
@balcán maxval bircaman: Ezt a hulyeseget te el is hiszed? Vagy legalabb nyugtass meg hogy magadban szakadsz a rohogestol legalabb mikor ilyen baromsagokat kommentelsz.
McZozo 2018.09.25 10:53:51
@Heremóka: Nem hisszuk hogy annyira hulye hogy amig a le jon addig kilepne. De egyre tobb jel arra utal hogy ezek a penzek jelentosen lecsokkennek esetleg el is apadhatnak. Plusz ugye az unio is egyre joban afele halad hogy ne lehessen csak ugy buntetlenul megcsapolni ezert is keri ugye az unios ugyeszseg elfogadasat is. Na most itt is fellephet az az eset amikor mar annyira forro lesz a talaj hogy meg a becsorgo penzek sem lesznek elegsegesek ahhoz hogy megkockaztassanak egy kurta vasban eltoltott eletfogytiglant. Szoval igenis realis veszely hogy ki fog lepni. Nem ma nem holnap de ha a csillagok ugy allnak ne legyenek ketsegeid hogy ki leptetne. Az hogy meg a lakossag eu parti nem szamit egyreszt korlatlan forrasuk van propagandara. mas kerdesekben is sikerult a lakossagot 180 fokot forditania masik meg hogyha meg igy se lenne meg majd betelepitenek meg par szaz ezer ukran szavazot aki meg ugy szavaz ahogy ok akarjak.
McZozo 2018.09.25 13:22:08
@Sir Galahad: Orban azzal is vitatkozik amit tegnap mondott. Pl nemreg meg azt hangoztatta hogy a frontexnek kell megvedeni a hatarokat, most meg mikor az unio azt mondja ok mar mindjart idegen zsoldosokat akar kuldeni az unio ide nekunk.
Van-e még lejjebb? ..
McZozo 2018.08.30 09:34:34
@Ballib vagyok mert rettegek: "Szerencsére ezt a trendet Orbán Viktor megfordította és ma már vissza fele áramlanak a kivándorolt százezernyi magyar családok, ma már Magyarországra szülik a magyar gyerekeket, nem a migrik közé."

Edes jo istenem ennyire nem lehet valaki vak. Milyen megforditas? A gyere haza fiatal program bedolt. Nap mint nap jonnek arrol hirek hogy aki hazament is elveszik a kedvet az otthon maradastol mert szivatjak ahol lehet. Minden harmadik negyedik gyerek az iskolaban azt nyilatkozza hogy le fog lepni. Mirol beszelsz de komolyan? akokr be fogod ismerni a hulyeseged ha utolsokent mar majd te kapcsolhatod le a villanyt. Te Orbansimogato te.
12 országban van jelen a Goldcar nevű autókölcsönző, ami a gyakorlott utazók és autóbérlők szerint 2 dologgal veteti észre magát:  az egyik legolcsóbban kínálja a szolgáltatását és a végén valahogy mindig magasabb lesz a számla. Ez utóbbi elég gyakori egyébként az…..
McZozo 2018.08.23 11:01:11
@Dezsike: "Úgyhogy ha itthon akar autóba ülni megértem, de külföldön nem éri meg."

Ez ugy hulyeseg ahogy van ket ellenpeldat is tudok anglia es spanyolorszag. Mindkettoben joval olcsobb autot berelni mint tomegkozlekedni. Angliaban extrem draga a vasut egy 100-120 kilometeres tav ugy 80 fontba kerul oda vissza per fo mig autot mar 20 font korul berelhetsz. Spanyolba szinten tavasszal vonatoztam barcelona mont serrat utvonalon ami nem tobb mint 60 km er es harom fore 70 euro volt mig egy honapja napi 26 euroert bereltem autot szinten spanyolba.
McZozo 2018.08.23 11:29:08
@Taxomükke (UK): Ez sem biztos hogy igaz mert pl Mallorcan pont az ellenkezoje az igaz a kis utcasarki cegek a legjobbak nincs deposit full biztositas van es az aruk a legolcsobb
Mikor a Hír tévé visszafoglalása során kirúgták Kálmán Olgát a csatornától, mindenki szeretett volna egy nyilatkozatot kapni a műsorvezetőtől, aki azonban a felmondási idejére hivatkozva elhajtotta ezeket a kérdéseket. Most viszont az RTL Klub Reggeli műsorában ott volt Kálmán Olga és beszélt az…..
McZozo 2018.08.21 16:59:13
@Popelo Fidelium: Ha a hulyeseg fajna te uvoltenel egyfolytaba, de ne aggodj majd a te idod is eljon mert ez a rendszer szepen felzabalja magat igy mikor az lesz a kiraly erdeke rajtad is at fog lepni es te is mehetsz a levesbe. Es az lesz a legszebb az egeszben hogy mindenzt nem a libsiknek fogod koszonhetni hanem a sajat bandadnak.
Az első, 1990 -ben elkészített, Paul Verhoven által rendezett és Arnold Schwarzenegger illetve Sharon Stone főszereplésével bemutatott "Total Recall - Az emlékmás" mozikba kerülésekor - emlékszem, épp 17 évesen - nagyon lelkesedtem a szokatlan stílusú akció-scifi -ért. ..
Mit mást lehetne erre mondani: hajrá, Kitartó WizzAir utas! Tisztelt Tékozló Homár! Egy érdekes történetet szeretnék Önökkel megosztani, ami szerintem nemcsak velem fordulhatott elő, de én biztos, hogy végig is fogom vinni azt a megoldásig. 2017. februárjában az a gondolatom…..
McZozo 2018.08.14 11:11:18
@borso: ezt mondanam en is csak azt nem tudom hogy a Wizz meg magyar ceg e es ha nem akkor kulfoldi ceg ellen lehet e ilyet kezdemenyezni magyarorszagrol inditva.
Franciaországban 1981-ben indult meg a TGV közlekedés, mellyel a vasút bebizonyította, hogy nem egy elavult, lassú közlekedési mód, hanem akár a repüléssel is képes felvenni a versenyt. Azóta Franciaországban többezer km-nyi új nagysebességű pálya épült, és a szomszédos országok is felismerték a…..
McZozo 2018.07.05 11:39:47
@bender rodriguez: az egy alom jegyar. En anglian belul 100km-t olyan 90 fontert kapok.
Szuperix gallix humorix. Ezek a beste gallok simán le tudják dumálni az amcsikat, ha képregényfilmről van szó, és a látványt illetően sem kell szégyenkezniük. Konstans nevetőgörcs vár a nézőre, poénözön a köbön, amely egyben ragyogóan bizonyítja, hogy a magyar szinkron mire képes, ha nagyon…..
McZozo 2018.07.03 11:52:02
@Terézágyú: az idok soran valtoztattak neveket beszedesebbekre. ugy tudom pl a dalnok eredetileg asiansturix volt majd a kesobbiekben lett hangja nix. Druidanak is valami neve volt aztan lett csodaturmix es igy tovabb
Nagyfiam a Harry Potter regények szerelmese. Mindig nagyon szeretett volna elmenni Roxfortba, és a filmek, filmcsinálás is érdekeli - ahogy minket is. A könyvben szereplő információkkal ellentétben, aki Angliában Roxfortba igyekszik, annak célszerű a Leavesdenben levő Warner Brothers Studio felé…..
Jurassic World – Bukott birodalom Jurassic World – Fallen Kingdom 2018 Jó híreim vannak a dínók rajongóinak: J.A. Bayona (A lehetetlen, Árvaház, Szólít a szörny) rendező tökéletes választás volt egy ilyen jellegű film levezénylésére. Spanyol rendezőnk az eddigi munkáiban is elég markánsan…..
Aki mostanában ült csúcsidőben a brit főváros földalattiján (ami néha földfeletti), az a cím láttán alighanem csodálkozva felhúzza a szemöldökét, hiszen sok mindent lehet állítani, de hogy a londoni metró kiürült volna, azt nem nagyon. De nem is erről van szó, hanem arról,…..
McZozo 2018.05.31 09:50:42
@Éhesló: Szerintem tevedsz abban hogy kenyelmesek lettek az emberek es most mar mindenki valami jobb modon kozlekedik. Szerintem csak a tavmunka aranya novekszik hogy cegek elfogadjak ha heti egy ket alkalommal otthonrol dolgozik az emberek nagy resze, igy nem kell azokon a napokon tomegkozlekedni.
comment:com Ez nektek bajusz? 2018.05.17 11:44:44
Vannak olyan ikonikus dolgok, melyek úgy hozzánőttek egy-egy karakterhez, hogy azok nélkül az illetőt nem lehet komolyan venni. BB Évi nyuszis baszópapucsa, Berényi Miki kopasz feje, Magnum bajsza. És baszki, Tom Selleck úgy hordta azt a bajuszt, meg a tökét láthatóan rémesen szorító, a combtőnél…..
A sztori mellé nem árt elindítani a fenti videót, hogy a halk zene, a víz kellemes csobogása és a lapátok forgásának finom surrogása hatékonyan csendesíthesse az elmét közben. Olvasónk csalódott, és minden oka meg is van rá. Szia Homár, Szeretném, ha segítenél abban, hogy…..
McZozo 2018.05.17 12:35:04
@Terézágyú: ha jol ertem nem a garancia nem terjed ki erre, hiszen az mar lejart hanem a kiegeszito biztositas nem akarja fedezni.
A Homárra érkező panaszokon belül számát tekintve rendes esettípus az, amikor olvasónk a Vaterán/ Jófogáson/ Facebook-csoportban vagy hasonló helyen lecsapott a Gipsz Jakab által elképesztően jó áron hirdetett valamire, amiről kiderül, hogy max. levélnehezéknek, felmosórongynak vagy a házasság…..
McZozo 2018.05.16 14:08:31
@xoxoxo: Mutass legyszi egy helyet ahol fele aron vehetek kibontott mobiltelefonokat pl
Dr. Orbán Viktor Mihály korszakos miniszterelnök komoly konfliktusba került saját józan eszével, melynek következményeként az elhagyta őt. Nem tudni mi volt az összetűzés tárgya, lehet csak valami pimfli vita, melynek hevében a Józan Ész g...-nek nevezte, de lehet, hogy ennél súlyosabb összezördülés…..
McZozo 2018.05.08 12:39:52
@Cycmen: Pont az a baj hogy ti hiszitek azt hogy a masik oldalnak nincs. Az illiberalis antikomcsi Viktor aki kisses volt majd aztan Liberalis partot keszitett es meg az unioba is ugy ult be hogy a liberalis partcsalad resze volt a fidesz es o volt az alalnokuk sokaig. Vagy sorolhatnam hogy o kiverte az oroszokat allitolag majd ma Putyin seggebol bujik elo. Vagy a sorosozas attol az embertol akit soros tamogatott abban hogy oda juthasson ahol ma van. Es meg sorolhatnam azokat a dolgokat amikre mi emlekszunk de valahogy a birkahad mar elfelejtette mindezt.
McZozo 2018.05.08 12:41:44
@ben2: JAJA es a jobbik ultrai ontottak anno kordont meg mentek ki a tuntetok koze ... Haj de roved az emlekezet.
McZozo 2018.05.08 14:52:20
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Eloszor is nem cask ot tamogatta hanem a fel fideszt es aztan nem cask az emberek osztondijat de magat a fideszt is es nem gondolom hogy ezert el kene adnia magat de ugy gondolom amit csinal az meg mar a masik veglet.
Az újabb kétharmados Orbán-győzelem és az "Állítsuk meg Brüsszelt!" típousú kampányok árnyékában egyre inkább napirendre kerül a kérdés: kivezeti-e az országot az EU-ból Orbán Viktor? Van e számunkra élet a keleti nyitás kapujában?..
McZozo 2018.05.08 10:49:59
@czerka: CSak zt felejtitek el hogy igaz hogy eddig az EUS penzeket fosztogattak, de meg ok is tisztaban vannak azzal hogy ez nem mehet e vegtelensegig. Igy szerinted megis miert keszitik elo a PAks 2-t illetve a kinai vasutat? Pont azert mert tudjak hogy az EUs csapok elobb utobb elapadnak akkor pedig valamibol lopni kell. Igy sajnos tevedesben vannak azok akik azt hiszik hogy az eus penzek miatt nem lepnek ki. Egyre nagyobb a veszelye hogy ha benn maradnak akokr majd valamilyen uton felelniuk kell az ellopott eus penzekert. ha meg kilepnek akkornincs veszely. illetve lopni is tudnak majd ezekbol a giga beruhazasokbol 5-10 evig. Hosszabb tavra meg ok nem terveznek meg.
McZozo 2018.05.08 11:27:14
@Armatúra: Akkor te nem erted hogy mukodnek jelenleg is a lenyulasok. Szerinted Paks 2 hogy fog felepulni. Szepen Oda fogjak adni Meszaros Lorinceknek akik majd duplan arazzak es szarul epitik fel igy kb 75% majd zsebbe megy. (amugy ez majd felveti azt a kerdest is hogy milyen biztonsagos less paks 2. Mert ugye hogy nics feny egy izzotender utan aba keves ember hal bele de ha Paks 2 elpukkan abbol azert eleg sok gond lehet) A nagysagrend meg kozeli mert cask a Paks 2 re 4-5.000 milliard forintot mondanak a vasut meg 500-1000 milliard koruli ez kb az eus csatlakozas ota kapott penzek negyede nagysagrendileg
McZozo 2018.05.08 12:45:14
@chrisred: Es az szerinted erdekli oket? A cel cask az hogy legyen annyi forgo penz amit le lehet sapolni. Hogy aztan abba az orszag beleroppan az senkit nem erdekel.
"Az ország szekere megy, megy. Nem is szekér ez ma, hanem autó. Teherautó. Valaki ott ül a volánnál, s az autó arra megy, ahova ő viszi... Megy, ha megy. De minek menjen? Áll a garázsban. A sofőr pedig ül a bárban? Vagy elmegy vadászni? Mindegy." (Móricz: Rokonok) Igen én volnék az. A kormánypárti…..
McZozo 2018.04.04 09:45:34
@Végiggondolom: Ertelek en es sok igazsagod van de pont egy uzleti modellben eleg kockazatos ez a modell kiveve ha szinte a fizetes beerkezese utan azonnal leveszed es atvaltod . Mert pont a volatiritasa miatt eleg kockazat hogy tegnap atutaltak neked a kert osszeget mondjuk 1:10000 hez arfolyamon aztan ma meg mondjuk cask 1:7000 er azonnal buktal 30% ot
Erősen kezdődött ez a hét is, tényleg lassan már minden napra jut valami. Hetek óta fut az egyre furcsább Kósa-sztori, folytatódik a piócapárt elnökének, Semjénnek a svédek földjén rendezett vadászgatós ügye, pár napja meg kibukott egy államtitkár Belize-i offshore számlán tartott nem kevés pénze –…..
McZozo 2018.03.28 11:53:18
@morph on deer: Es most oszinten ha Simicska holnap azt hozna fenykepekkel izonyitva le az egyik sajtoorganumaban hogy Oran viktor tizeneves gyerekek szivet fogyasztja minden nap vacsorara. Akkor se tortenne semi mert a hivok ugyse hinnek el ok azt gondolnak ez cask a Soros Brusszell Ensz armanykodasa hogy megbuktassa a mi viktorunk. Aki eddig is ellene volt annal se toirtenne semi valtozas. Levaltani ortonbe dugni nem lehet a mostani rendszerben, akokr meg nem mindegy simicska mit hoz nyilvanossagra. Jol ki van ez a rendszer talalva
McZozo 2018.03.28 12:05:54
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Menni mentek ez nem vita cask a nagysagrend. Az elmondasok szerint 30-40% ot kelett visszaadni minden palyazatnal ami ha osszeadjuk az unios penzeket kb olyan 4-5000 milliard forint. Ilyen merteku lopasra a fidesz elott senki nem vetemedett. Tudom ugyis jon majd a duma hogy a ballibek, De mint irtam a ballobek osszesen ennek az osszegnek a toredeket nem loptak el
Bayert pedig el kell fogadni, ahogy van, az ellenzék sorosista, és amúgy is Kunhalmi egyszer elszúrt egy sajttájt. Cigányozott, ENSZ-ezett a Demokrata főszerkesztője, de leginkább az ellenzéket szidta. Tiszai Olívia beszámolója. Bencsik András a Sajtóklub című műsorban (Forrás: Echo…..
Fotó: Magyar Narancs Nem kellett sokat várni, Bayer Zsolt kolléga és a kormány kedvenc lapja - a Magyar Idők - Semjén Zsolt segítségére sietett és megmagyarázta Semjén helikopteres vadászatát. Az egyik ok, hogy ott él a testvére, a másik, hogy bizony, ott ezt így szokás csinálni. Semjén bátyja…..
McZozo 2018.03.12 13:17:43
@BOAR: Vadaszott vagy nem vadaszott meg hogy hogy vadaszot egyaltalan nem erdekes. It tnem a lenyegrol van szo. Azt kell megnezni mennyibe is volt ez a vadaszat, mennyi a keresete, futotta e ebbol a vadaszatra. Ha el tud szamolni pl van 10 million bevetelem ebbol 4 million volt a vadaszat a fenmarado hatbol meg megelek igy meg igy, akkor tema lezarva. ha nem volt ra penze akokr jon a kerdes hogy akkor mibol? ha meg a mostani allas hogy o ezt ajandekba kapta, akkor benne van e a vagyonnyilatkozataban mint ajandek illetve ekkora osszegnel egy politikusnal felmerul hogy ez vesztegetes ... . En pl multiknal dolgoztam x evet minden egyes multinal mndig vegig kelett venni hogy mit nem lehet elfogadni. S az esetek tobsegeben meg egy doboz gyufat se nehogy felmeruljon hogy az ajandekert cserebe favorizaltam egy ugyfelet. itt meg millios utazast kapott mire is kitol is mit kertek cserebe?
 A harckocsik a mozgékonyság-tűzerő-védettség szentháromság kompromisszuma alapján létrehozott lánctalpas szörnyetegek. A gépek, a technika szerelmeseit elbűvölik ezen monstrumok, és ha valaki mellett elszáguld egy 40-67 tonnás harckocsi, akkor tisztelettel figyeli, ahogy dübörög a föld, csikorog a…..
McZozo 2018.03.09 12:06:47
@Kullancs1983: ": Ja, mennyivel jobb ha mindenki keresztülgyalogolhat rajtunk, mi meg max lapítani tudunk, ugye?"
Ja tenyleg ennel sokkal de sokkal job hogy vagohidra kuldunk par szazezer fiatalt, had hulljon a fergese mint anno Donnal.
McZozo 2018.03.09 12:12:16
@A tudomány sosem téved!: mondjuk en nem ertek egyet a tankokkal de mondjuk azt a penzt amit stadionokra es paks kettore verunk el akar honvedelemre is lehetett volna kolteni ha mar oktatasra es korhazra nem koltottek el
McZozo 2018.03.09 12:51:40
@Berelhetoreklamfelulet: Nem ide tartozik de emlitesre azert annyit meger hogy az egy dolog hogy valahogyan potolni kell majd azt a 40% ot, bar itt is vannak kerdesek hogy paks egyet meg eleg hosszan ki lehetne tolni. De ott azert sok gond van hogy ma mar az allamok tobbsege inkabb szabadulni probal atomeromuvektol nem epiteni. A kotltsegek olyan magasak mar ugy is hogy sokmindent nem kalkulaltak bele hogy az itt termelt aram ara joval magasabb less eleg sokaig mint a piaci aram ar. Amig parba fut majd Paks 1 el ami a tervek szerint is meg eleg sok ido less addig rengeteg felesleges energiat termel amit meg piaci aron se nagyon lehet jelenleg ertekesiteni mert a regionkban aram tultermeles van nem hiany. Es akokr arrol meg nem is beszeltunk hogy az eu elkotelezte magat hogy a megujulo eroforrasok fele kell eltolni az energiakitermelest. valamint centralizaltbol decentralizalta kene tenni azaz varosok regiok onalloan kene letrehozzanak helyi aramtermelo szeleromuveket naperomuveket vizi eromuveket, s nem ilyen giga centralizalt kifuto technologiaval kene lefedni az orszagot raadasul a jelek szerint igen dragan.