Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lizzy_anyu

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
bananblog Szept 13. Cambridge 2009.09.15 20:47:00
 Fel hetkor keltem. Vagy az izgalom, vagy pedig a tegnap megevett ket Mc Donalds`s-os sajtburger megtette a hatasat. Nagyon boldog voltam, hiszen ma eljutok abba a varosba, ahol a kesobbiekben szeretnek elni a kis csaladommal. Utban a busz allomas fele Melcsike direkt a latvanyossagok…..
Lizzy_anyu 2009.09.16 04:18:01
hú,mennyit írtál..örülök, h tetszik a környék, én már egészen megszoktam, de azért persze még mindig nyilvánvaló, hogy nagyon szép hely.

Roz a Costa Coffee nevezetű kávézóban dolgozik, ő tanítja be az újakat.
Hozzátenném a kórház leírásához, hgy nem lehet elintézni azzal,hogy helyi kórház...sokkal több annál.
Anglia egyik vezető oktató egyetemi kórháza, napi rendszerességgel műt itt a híres Da Vinci robot, ami otthon több havonta max 1x és akkor is nagy publicitást kap, és mivel speciális kórház egészen Skóciából is ide szoktak reptetni betegeket! Itt van az ország legnagyobb sterilizáló részlege, és egyedülálló a Contact Centre is, ami lényegében telefonközpont, de annál jóval több.
És még mesélhetnék.

A King's College valóban egy csoda, a Harry Potter filmek egy részét itt forgatták a kápolnában,mondtam?Rendszeresen veszi itt fel a BBC a szimfonikusok koncertjeit, mert a kápolna akusztikája csodálatos...elmész az egyetem előtt és amit hallasz valami csoda...mikor a fiúkórus énekel,mintha angyalokat hallana az ember..lenyűgöző.

Cambridge-ben 32 egyetem van, ha jössz, lehet oda is szórni jelentkezéseket munkára.
1 McDonalds, kb 2 Burger King, 2 mozi, millió park, kert, játszótér van itt.És pub minden sarkon.
De a pub nem kocsma!!!!Itt a pub egy alul szórakozó hely itallal, meleg étellel, biliárdasztallal, fent meg vendégház!Amolyan sarki fogadó.Imádom őket.Szépek.

Na befogom, sok sikert, hamarosan találkozunk. Addig is hajrá.
Gigi
 Viszonylag keson indult a mai napom. Melcsike nem aludt itthon, uh reggel kicsit egyedul ereztem magam. Delelott sikerult beszelnem a dragaimmal. Jo volt hallani mindkettojuk hangjat. Botika nyugos volt, mert nem akart aludni ejszaka, de majd eljon az ido amikor mondhatom En is: Aki ejjel…..