Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsebdög

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A férfiember általában még legénykorában beszerez egy kanapét, egy fotelt, egy asztalt és egy polcot. Ezzel úgy gondolja, hogy be van fejezve a nagy mű, igen, a kanapé-, fotel-, asztal- és polckérdés egy életre, vagy legalábbis pár évtizedre meg van oldva, el van intézve,…..
csox Sok a rizsa 2010.03.31 01:21:00
Spanyolviasznak nem nevezhető az egyébként Magyarországon először a török korban termesztett rizs összekeverése az Amerikából behozott csokival, amit a tibi Budapesten gyárt. Hogy még egy nációt bevessek, a rizses csokiból bár van Milka is, a legtöbben talán mégis az anno…..
zamat A májon innen és túl 2010.03.25 12:00:00
- Minek ennék belsőséget, amikor hús is van?  - kérdezte a múltkor a pasim, amikor kiböktem, mennyire vonz a britek almával töltött bárányszíve. Bezzeg a dédinél még nem volt ennyi fakszni! Akkor egészben érkezett a konyhába az állat, amit az orrhegyétől az utolsó…..
Az életével játszik az a férfi, akinek hozzáértés nélkül kezdik nyomkodni a prosztatáját. A prosztata - magyar nevén dülmirigy - a húgyhólyag alatt van, a húgyvezeték ezen keresztül halad a pénisz felé, ezért a prosztata bármilyen megnagyobbodása vizelési problémákat okoz.…..
  Ezután senki nem vádolhat elfogultsággal! Az tény, hogy a magyar vizsla a vadászkutyák arisztokratája, MINDEN VADÁSZATI FELADATRA ALKALMAS (a kotorék kivételével:), az is tény, hogy áldott jó természete van, de most emellett a világ legszebb kutyája is magyar vizsla lett! A…..
zsebdög 2010.03.17 13:59:54
A napokban érkezett a bejelentés a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület központjába, mely szerint az I. kerületben már tollas bagolyfiókák vannak. Ezt a hírt a Budapesti helyi csoportunk titkára, Morandini Pál is megerősítette, aki a bejelentést követően többször is…..
zsebdög 2010.03.11 09:09:11
Monday küldte be a Köntörfalak kritikáját, köszönet érte. Közhely, hogy a magyar filmgyártás mint olyan a bájosnak cseppet sem nevezhető varangyos béka feneke alatt sínylődik évek óta. Az ember csak ül, néz, mint a moziban, és a feje búbját vakargatja. Nem érti,…..
Tegnap este adta át a Brit Film- és Tévéművészeti Akadémia (BAFTA) díjait. A bombák földjén nyolc kategóriában volt jelölt és hat elismerést kapott,  a legjobb filmnek, a legjobb rendezőnek, a legjobb eredeti forgatókönyvnek, a legjobb fényképezésnek, a legjobb vágásnak…..
Az ezerhatszázas évek elején a francia Plessis-Praslin gróf udvarában egy éhes kukta sikálta a pultot. A tizennégy óra, negyven fok és nyolc kiló pucolt zöldség után a fiúnak már az sem tűnt fel, hogy lefittyedő koszos köpenyét a lábos aljára ragadt karamellbe lógatja. Aztán…..
zsebdög 2010.02.05 13:18:01
Rövid és felületes kamrászati kutatásaim alapján úgy tűnik, az ételmegmaradás törvénye - az USA-n kívül, ahol a pazarlás menő - leginkább a gyerekes családok körében érvényesülhet. Mi igyekszünk adaptívan viszonyulni a főzéshez: a finom (értsd: húsos vagy…..
Azt ugye eddig is tudtuk, hogy a Ma Reggel a következő néhány évben nem Süveges Gergővel fog eldöcögni, be is dobták pár nap múlva Jegyes-Tóth Kriszta nevét, aki szintén volt-napkeltés, és még ezek után is nyilvánvaló volt, hogy további neveket várhatunk. A legfrissebb…..
A világ kétségkívül legsikeresebb horrorírója újabb saját művét dolgozza fel, ezúttal a The Colorado Kid címűt, és tévésorozattá. Nem ez az első kalandja a kis képernyő világába, az eddigi legsikeresebb a The Stand és a Storm of the Century volt, no meg a Dead Zone, amiből…..
zsebdög 2009.10.01 16:26:16
Felhozták a raktárból a Szólás szabadsága régi díszleteit, már azokat, amiket nem építettek még be a Híradó stúdiójába, aztán találtak még ott pár kék neoncsövet, meg néhány kerti széket is, jó lesz az is valamire, a lényeg hogy fehér legyen. Mert a fehér az nagyon…..
Újabb történet érkezett. Levágott ujjak, vér, szenvedés, egykedvű ügyeletes, majd a végső kétségbeesés pillanatában egy mindent megoldó kötetlen hangulatú telefonbeszélgetés. Száz drámai perc és egy boldog végkifejlet.   Kezdjük rögtön a tanulságokkal – egy…..
Ismerjétek meg Flintet, aki nem elég, hogy eltörte a farkát, Phezart, képes volt lefoglalni az elég informativ www.ibrokemypenis.com domainnevet is, és komplett weblapot létrehozni a témáról...
zsebdög 2009.09.21 15:43:07
"Küldök egy képet a nemrég született cicáinkról" - írta Adrián, de első látásra malacoknak hittük a kisdedeket. Alul néhány rendkívül fontos részletet emeltünk ki a nagyobb élvezet érdekében...
zsebdög 2009.09.15 15:57:59