Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bali08

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokat fejlődött az autódizájn az utóbbi húsz évben, hiszen egyre nehezebb kifejezetten ronda típusokba botlani. De azért vannak még, itt járnak közöttünk. Szubjektív! Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Ez az utolsó falat Frankfurter, a kondér alján összekapart maradék, ami sokszor a legfinomabb kanál a főzelékből. Téma nincs, talán egyenes út sem az SD-kártyán rekedt bitfoszlányok között, de vétek lenne egy kegyetlen shift-delete-tel törölni mindazt, ami kevésbé aktuális,…..
Mocskos olajat töltenek a hordóba, a kannába és a flakonba, majd az ön autójába. A piac ismét a maffia markában. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
bali08 2013.09.19 10:32:55
bali08 2013.09.19 11:00:25
@rocksarkany: Igy van ehhez sokat kell menni, de igy már azért elárul valamit az olajról.
bali08 2013.09.19 12:13:36
@rocksarkany: Persze nem tudja megmondani maximum ilyen tesztekből, infókból vonja le a következtetést. Amúgy meg ideje sincs levonni mert nem használja annyit a kocsiját. Max nyugodtabb a lelkiismerete ha olyan olajat önt bele ami valaha valakinél teljesitett és ez bizonyitható is. Való igaz, hogy normális márkákból szinte mindegy mit önt bele, valszeg jó lesz. Meg ugye tudjuk, hogy sofőr függő is erősen a hiba, kopás.
András olvasónk küldte be a hírt és a videót, köszönjük neki. Lényegében bearanyozta a napunkat, annak ellenére, hogy ismét a halmozottan súlyos szabálysértés öndokumentációjának tipikus példányával szembesültünk. Amit nyilván elítélünk és szomorú, de mindezek…..
Első sorban azért, mert meg bírod fizetni. Másrészt azért, hogy pár év múlva legyen elég használt azoknak, akik nem bírják. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
bali08 2013.03.08 02:13:41
Nagyon sokféle elmélet elhangzott itt arra, hogy miért nincs új autó eladás. Mindegyikben van talán igazság. Véleményem szerint ma aki gondolkodó ember csak akkor vesz új autót ha tényleg annyi pénze van, hogy nem számít neki a használthoz képest sokkal magasabb ár és a nagy értékvesztés. A másik ilyen vásárló meg talán aki kis kategóriás autót vesz kevés használatra nagyon hosszú távra. Pl.: nyugdíjas házaspár micraja, swiftje, thaliaja stb.
A cikk meg érthető, hogy Tibi nem azt mondta, hogy mindenki 300-at keres hanem azt, hogy aki ennyit az vásárolhatna új négy kerekűt.
Abban viszont nem értek egyet a cikkel, hogy ha nekem van megtakarításom akkor én ne legyek már "hülye" azért mert nem rohanok az első kereskedésbe új vasat vásárolni, még ha félek is esetleg elkölteni a pénzem. Szerintem az emberekből pont ez hiányzott, hogy kicsit előre látóak legyenek és ne égesse már annyira a pénz a zsebüket. Asszem az utóbbi évek örök lecke volt jó néhány magyar számára.
Másik gondolatom pedig az, hogy a gazdasági helyzetről alkotott képünk, elképzelésünk sosem lesz tiszta már abból kifolyólag sem, hogy sosem tudtuk és sosem tudjuk meg az igazságot a háttérben zajló folyamatokról.
Sokan írták, hogy ha nem fogyasztunk akkor főleg nem megy az ország, nos erre azt tudom mondani, hogy a 60-as években majdhogy nem világelső volt a mezőgazdaságunk, ha kicsit is utánaolvasunk interneten vagy szakkönyvekben akkor kiderül, hogy a világon az egyik legjobb minőségű szántóföldekkel rendelkezünk. Kérdezem én, ebből ma mit hasznosítunk? A választ szerintem lehet sejteni. A iparunkat meg nem is kell soroljam, mindenki tudja, hogy ami magyar volt az mára tönkrement, eladtuk, átvették. Tehát lehet mondani, hogy fogyasszunk de kicsit régebben nem is kellett ezen gondolkodni mert pörgött minden és a pénz itt maradt, erről nem kellett beszélni mert maguktól mentek a dolgok.
Harminc darab húszezres melegíti jobb combunkat a farmer zsebén át. Hűha, mindjárt autónk lesz! Tekintetet hordozunk körbe a horizonton, tippek záporoznak, döntsünk. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
bali08 2012.05.11 15:07:04
 Amit januárban megpróbáltunk, mostanra beérett. December 1-től sokkal könnyebben szerezhet százhuszonöt köbcentis motorokra érvényes jogosítványt, aki már rendelkezik B-kategóriás vezetői engedéllyel. Megnyílt az út az olcsóbb, gyorsabb és praktikusabb közlekedés felé.…..
A sókárok (vagy showcarok) egy érdekes faj a tuningautókon belül. Elsősorban a külcsíny, a látvány, és/vagy a beltér az, amire a fő hangsúlyt fektetik, ezzel legtöbbször a közlekedésre szinte alkalmatlanná téve az alanyt, ami az Opel Calibrától egészen a Citroeneken át a…..
bali08 2011.11.04 19:12:40
Átmentem a piroson. Megállított a rendőr, meg akart büntetni, majd kezdődött az alkudozás. Alkudjon ön is, ha van érzéke hozzá! Van értelme! Vélemények az azonos című írásunkról...
Unalmas, hogy minden motoros találkozón zs-kategóriás rockzenekarok aprítják a borntubívájdot? Végre egy friss hang, újító zene és sosem látott vágóképek: Stifter „Stiffler” Balázs megújította a tematikus tánczenét. Nézzék meg Dombóvár büszkeségét,…..