Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krakki

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor igencsak javasolt, hogy az élelmiszer termelő rendszerünk milliónyi organikus kiskertre és közepes családi gazdaságra alapuljon, szinte mindig akad valaki, aki azt mondja, hogy ez nem reális. Aztán gúnyosan beszólnak, hogy „Lehetetlen ellátni a világ növekvő népességét…..
Tizenkét áldozata van annak a lövöldözésnek, ami a Batman vetítésén történt ma a colorádói Denver egyik mozijában. A videót csak erős idegzetűek nézzék meg.…..
Subba Szorgos népünk! 2012.07.03 12:30:00
Pornós népünk! Erre azért van eszünk, és már a külföldi sajtó is felfigyelt a rafinált megoldásra! ..
krakki 2012.07.03 16:37:40
Teadélután Drogosok 2012.06.30 10:12:00
Nem beszélhetünk általánosítva A Drogosokról, és a tudatmódosítók azért vannak csak betiltva, mert a politikusok nem akarják, hogy több perspektívából is rá tudjunk tekinteni a dolgokra - többek között ezt tudhatta meg Puzsér Róberttől az, aki az elmúlt két szerda estét a…..
krakki 2012.07.01 11:13:04
"VRbagoly 2012.07.01. 08:43:57
Az észt osztani valamiről, amihez az embernek köze nincs, szerintem nem menő. (A meszkalin olyan, mint az álmodás, wtf. A szex meg olyan, mint egy lékelt dinnyét dugni, csak a csaj nem zöld, nem olyan kicsi, nem olyan kerek, meg nem gurul el. És akkor még a drogosok élnek egy elképzelt valóságban:))))

Elvből tisztán, az anyagokat sose próbálva, valódi statisztikákat sose átnézve arról cikket írni, hogy a drog mit művel az aggyal és milyen, hát, az nem egyéb üres véleménynél, ami mögött csupán az író fejében elképzelt mesevilág áll. Vallásos szerzők szoktak ilyeneket írni, nekik ugyanis elég a Bibliát kinyitni, hogy tudják, mi a tuti, ki se kell menniük a szobából, meg is látszik az írásaikon.

Tanulni, látni, tapasztalni, gondolkodni viszont menő. Nem kell feltétlenül mindent a vénádba szúrni és felszívni, de ha érdekel, akkor olvass a témáról, járj az érintettek közé, ismerkedj meg a helyzetükkel és a nyűgeikkel, beszélgess velük, hogy mit adott nekik és mit vett el tőlük az anyag.. aztán írj egy olyan cikket, ami mögött van is valami. "

+1

Az ilyen blogokat betiltanám. Így is elég buta, félretájékoztatott ember van. Az ilyen szintű inkompetenciával íródott magánvélemények pedig csak súlyosbítanak a helyzeten.

Pedig csak egy darab egyszerű kis jointkát kéne elszívnotok és szembe röhögnétek magatok, hogy majdnem keresztes hadjáratot indítottatok egy olyan növény ellen amit ha elszívsz úgy fogod érezni magad mint 2-3 sör után. :) Csak 2-3 óráig, további fogyasztás nélkül. Szerintem(és az egészségügyi szakemberek szerint is, kár hogy a törvényhozók szerint nem) a folyamatosan adagolt alkohol nagyobb kárt tesz rövid és hosszú távon is mint az LSD, THC, DMT, Psilocibin.

Ez tény, tudományosan bizonyított tény, csak amíg érdeke a Gazdáinknak, hogy ne legyen egy olyan növényünk(kender)ami használható gyógyászatra, ipari felhasználásra és fűtésre/energia előállításra is, addig ti bizony nem fogjátok(meg amúgy sem)tudni azt amit én, meg bárki más akinek van annyi esze, hogy nem magyar nyelvű hobby oldalakról/blogokról tájékozódik, hanem külföldi tudományos lapokból, legalább. Vagy ha nagyon kell a magyar nyelv, akkor a Nemzeti DROGMEGELŐZÉSI Iroda oldaláról is letölthető Dr. Mitch Earleywine Marihuána a tudomány álláspontja című könyve.

Igaz valami 600 oldal, azok meg akik mocskos drogosoznak, általában olvasás helyett a kocsmában vagy tv előtt ülnek mert már nehezen tudnak olvasni. :)

Azért én megpróbáltam, na...béke.
Kíváncsi lennék az arcotokra, ha azt mondanám, hogy – bizonyos vélemények szerint – bolygónkon létezik egy növény, melynek értelmes és célzatos felhasználása megszüntetné (de legalábbis csökkentené) az éhezést, környezetbarát üzemanyagforrás, kiváló alapanyaga…..
krakki 2010.05.14 12:10:12
@sirsteve: mindkettőnek magas a THC tartalma. A nagy különbség a CBD tartalomban van.
Sativa: agyi hatás
Indica: testi hatás
 Fogadási lista lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
Karácsony másnapján nincs is kellemesebb egy kis hógolyócsatánál, feltéve, ha nem támadnak hátba egy méretes lavinával. A főszereplő lány gyanútlanul zugdohányozna öccsével, amikor hirtelen becsapódik a töltet. A csomag küldője egy végtelenül helyes legény. A következő…..
kísérleti jelleggel, csak 1.40 odds feletti események kerülnek a tippvadászba. A tippvadász csak délutántól elérhető ma (csüt.)! Fogadási lista lebontva: Forma 1. Form 1. jégkorong jégkorong…..
Fogadási lista lebontva: jégkorong Ice Hockey kézilabda Handball kosárlabda basketball labdarúgás Football ökölvívás BoxingMúlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   Régi tippvadász elérése..
krakki 2009.09.19 21:59:05
@lopez10: nekem is :D:D twente :D:D istenem..nevetséges ami mostanában folyik...mind1..többet nem játszok..még max megrakom a debrecent a lyon ellen azt csá :D:D
Fogadási lista lebontva:   futball Amerikai   Forma 1.  Jégkorong  Kézilabda  Kosárlabda  Labdarúgás  Röplabda  Tenisz Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  Régi tippvadász elérése..