Regisztráció Blogot indítok
Adatok
koljano1

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
zahar diéta 2014 - 11. nap 2014.02.14 21:10:31
bár nem a témához tartozik, de aktuális esemény: ma, életemben először lett saját bankszámlám, és bankkártyám. 2014.02.14. - 11. nap reggeli: vega zsíros pászka vega kolbásszal, paprika, paradicsom.ebéd: krumplileves, zöldségfasírtok, párolt káposzta a menzáróluzsonna:…..
zahar diéta 2014 - 3. nap 2014.02.06 20:49:24
a fejfájás még megvolt ma is, bár többen jelezték, hogy nekik is fáj, melegfront gyanús a dolog. mindenesetre gyógyszer nélkül kihúztam a mai napot. örülnék, ha elmúlna, amúgy egyéb nehézség nem volt, eddig simaliba. vízből kicsit kevesebb ment el, talán, ha 17dl, de estére…..
elég régóta szívom a csavarós dohányt, a kilencvenes évektől kezdve volt pár időszakom, hogy rádzsaltam, de majd' két éve gyakorlatilag teljesen átálltam rá. jobb az íze (bár a kisebb szűrő és az intenzívebb dohány-élmény miatt valamennyivel még büdösebb tőle a pofám,…..
Vezo228-nak köszönjük szépen a távolsági buszok Hermészét - egy vicces, ám találó poszt így péntekre. Nem, ő nem buszsofőr.Ő gépkocsivezető, aki a hetes kocsiállásról viszi a járatot a nagyváros és a még nagyobb város viszonylatában - vagy csak egy öreg, csuklós…..
koljano1 2010.08.06 19:27:05
@Modor Tibi: A maszek fuvarral kapcsolatban van saját tapasztalat is, bar nem Magyarországon történt, hanem Írországban.
Olyan munkát találtam, hogy 10 km-re volt a lakhelyemtől, két falu között félúton. Kértem a buszsofőrt, hogy álljon meg a munkahelynél maszekba, hogy ne kelljen 3 km-t gyalogolnom, amire egyébként is csak 10 percem volt, hogy ne késsek el. Mondta, hogy szó sem lehet róla. 1 hétig jártam így.
Aztán felajánlottam neki, hogy ne adjon jegyet, csak tegye el a pénzt, ha ellenőr jönne, úgyis feltűnne, mert a reggeli járaton csak 2-3 utas volt.
Az ajánlaton nagyon meglepődött, mondta, hogy olyan nincs, hogy ő nem ad jegyet, hiszen az kötelező! Viszont ezután mindig megállt a munkahelyemnél. :-)
Azt már eddig is láttuk, hogy a Google keresések búzája között sok lehet az ocsú, meg hogy ez korántsem a véletlen műve. Korábban csak alkalmilag, kiemelkedő katasztrófák, hírességek vélt vagy valós halálhíre, Valentin nap, sportesemények megrendezése esetén került sor…..
Belsőség Ez elment vadászni... 2010.05.17 21:03:00
... Sztyopa pedig úgy gondolta, ideje kipróbálni, mit mutat a pöpec Patrol talajon. Beöltözött off-roadba: fehér cucc, pitonbőr lépő, napszemcsi, aztán hajrá, le a tópartra! Pörgött forgott a délceg, orosz vitéz, de a nagy örömködésben megfeledkezett két apróságról:…..
Mindegy, hogy a dzsungel mélyéről, hatalmas sziklákról vagy egy sebes folyású folyóról  van szó az emberek hidakat építenek, hogy legyőzve a természet állította fizikai akadályokat átjussanak a túloldalra.  A hídépítés egyidős az emberiséggel, kezdetben a…..
testmódosítás Zombie srác 2010.01.15 10:05:00
How do you feel about your tattoos now? They’ve been a part of me forever – before I even got them done. Do you worry about how you’re going to look when you’re older? No, fuck it. Everybody ages – me too. What advice do you have for people who want the same kind of…..
koljano1 2010.01.15 17:33:16
@AdamT: nincs meg gyerekem, de ha esetleg bebiszitterre lesz szuksegem, a tetovalas vagy piercing nem lesz kizaro tenyezo.
koljano1 2010.01.15 17:56:31
@AdamT: Igazad van, ez egy szelsoseges pelda. De aruld el, hogy egy fulbevalo, egy piercing, vagy egy tetovalas miatt ami nem is latszik, miert alkalmatlan valaki egy allas betoltesere?
Zavarna-e teged, ha egy ilyen arc vinne el a szemetedet, vagy szortirozna a leveleket a postan, vagy valaszolna meg a kerdesedet telefonon keresztul?
Blue Bird taxi Balin, a diszkórobbantás áldozatainak emlékműve előttOtt hagytuk abba a múltkor, hogy a kalandkedvelők vezessenek bátran autót és/vagy motort, ha igazán el akarnak merülni az indonéz fílingben. Ám a többieknek sem kell elszontyolodni, mert remek opciók állnak…..