Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bolyhos

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Legendary Pictures készíti el a Mass Effect számítógépes játék film adaptációját. A projekt háza táján nagy változás történt, ugyanis Mark Protosevich forgatókönyvét lényegében kidobták a kukába, helyette Morgan Davist kérték fel írja meg a…..
Filmdroid TOP 10 Mozis idézetek 2012.05.05 13:15:00
Az elmúlt hetekben nem igazán találtam az ihletet a TOP 10 rovatba, így kicsit szüneteltek ezek az írások. Nemrég viszont Armida előállt azzal az ötlettel, hogy mi lenne ha összegyűjteném a legjobb mozis idézeteket. Annyira tetszett az ötlet, hogy meg is valósult. Mai TOP 10…..
 Conant felesleges bemutatni, ismeri mindenki az erőtől duzzadó barbárt. Olvasott róla, látta az Arnold Schwarzenegger vagy a Jason Momoma-féle filmverziót. Esetleg már formában találkozott a közkedvelt barbárral, elképzelhető, hogy nevethetett is rajta, hiszen itthon egy-két…..
Február végén debütál Star Wars inspirálta   Space Janitors websorozat, David Lengyel és Geoff Lapaire fejéből pattant ki az ötlet, a sztori a Birodalom egyik hadi bázisán zajlik és két takarító áll a középpontban, akik az ingergalaiktus polgárháborúban próbálják…..
Bolyhos 2012.02.11 16:18:45
Az első poszterről a Robot Chicken-es takarító jutott eszembe egyből www.youtube.com/watch?v=8ZsFh0uD20o :D Remélem valami vicces alkotás lesz, nem ilyen erőltetett poénokkal teletűzdelt valami.
Filmdroid Bosszúállók tv spot 2012.02.06 10:47:00
Már az elején megmondták, hogy csak akkor van értelme egy ütős csapatot összehozni, ha olyan veszély fenyeget, amelyet senki más nem képes elhárítani. Először úgy tippelték, hogy a Hulkkal méri össze erejét Nick Fury által alapított Bosszúállók, de hamarosan kiderült, hogy a…..
Egészen szépen alakult az Expendables 2, a PG-13-as besorolásról szóló hírek némi szomorkodásra adhattak okot, de remélhetőleg ezek után nem jön újabb lelombozó újdonság a projekt háza tájáról.A Lionsgate ezúttal három képpel/poszterrel rukkolt elő, amelyeken Sylvester…..
Bolyhos 2012.02.02 14:15:30
A Trónok harca a tavalyi év egyik legjobb sorozata volt, a kiváló szereplőgárdán túl érdekfeszítő történetet láthattunk, illetve volt egy-két nem várt, megdöbbentő fordulat is. A második évadban természetesen új arcok is felbukkannak, Gwendoline Christie egy női harcost,…..
 A képregényfilmek korát éljük, egyre több szuperhős teszi tiszteletét a vásznakon. Most nem azon produkciókról lesz szó, amelyek megvalósultak, hanem egy-két tervezetről, amelyek behaltak, jégre kerültek. Talán jobb is, hogy ezekből (eddig) nem lett semmi.   Az Igazság…..
Filmdroid The Hunter előzetes 2012.01.27 20:59:50
Egy európai cég arra kéri fel Martint (Willem Dafoe), a profi vadászt, hogy ejtse el az utolsó tasmán tigrist.Martin elvállalja a feladatot, Tasmániába érkezve megpróbálja eltitkolni célját és kilétét, tudósnak adja ki magát és egy lepukkant házban száll meg. Az itt élő…..
Képregényfilmes poszt. Ide aztán nyugodtan kiöntheted, hogy mi a szíved vágya, hogy milyen képregényeket szeretnék a vásznakon látni. Melyik rendezőre kellene bízni egyes produkciókat, melyik témákat akarod a mozikban tudni. Mi nem állná meg a helyét a filmszínházakban, melyeken…..
Bolyhos 2012.01.25 21:16:44
Létezik már egy elég "komoly" Fury adaptáció: www.youtube.com/watch?v=joZODFleOaA
Nemrég találkoztam is vele TV-ben, egyszerűen zseniális. :D
Filmdroid Lesz Hancock folytatás 2012.01.19 10:48:01
Will Smith utoljára 2008-ban a Hancockkal szakított nagyot, azóta egyetlen popcorn filmben sem láthattuk, idén próbálkozik beterelni a közönséget a mozikba a Men in Black harmadik felvonásával. Nem ez az egyetlen folytatás, amiből kivenné a részét, régóta a levegőben lóg a Bad…..
A majmok bolygója: Lázadás esetében a készítők úgy döntöttek, hogy ezúttal nem majomruhába öltözött színészek fognak rohangálni, inkább a motion capture segítségével veszik fel a jelenetet. Ehhez a technikához még kell színész, ráaggatnak több tucat érzékelőt, majd az…..
Filmdroid Liefeld a Deadpoolról 2012.01.14 17:52:00
Lesz végre valami a Deadpool filmből? Túl sokat eddig nem tudtunk meg a készülgető produkcióról, de inkább lassan valósuljon meg, minthogy elrontsák. Rob Liefeld képregényalkotó a héten az arizoniai Comic Conon beszélt a filmről, a stúdió már leforgatott egy 8 perces…..
 Az Álomgyár egyre nagyobb és nagyobb költségvetésű produkciókat termel ki magából, 2011-ben azonban többen felszisszentek, amikor meghallották, hogy egyes tervezetek mennyibe kerülnének. Több nagy durranásnak szánt mű elhasalt vagy nem pukkant akkorát, mint várták, így…..
Filmdroid B.U.É.K. 2011.12.31 17:15:31
Boldogabb, jobb filmekben gazdag új évet kívánok mindenkinek! Egy biztos, jövőre ismét a Filmdroidról értesülhettek első kézből a friss, új hírekről. Egy kérdésem lenne még hozzátok: Melyik filmmel indítjátok a 2012-es évet?..
 Az idei év a 3D nagy tesztje volt, megállapítható, hogy amilyen hirtelen jött a fellángolás iránta, olyan hirtelen ki is hunyt...legalábbis Amerikában. A nemzetközi porondon egyelőre még falják a harmadik dimenzióval megdobott filmeket. Érezhető volt, hogy ezzel próbálják…..
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk mindenkinek!(A képet pedig köszönöm ForgerOnnak.)..
Bolyhos 2011.12.24 20:43:27
Louis Leterrier ugyan meg akarta csinálni A titánok harca (Clash of the Titans) folytatását, ám a rendezői térfélre Jonathan Liebesman, a Csata: Los Angeles (Battle: Los Angeles) alkotója lépdelt be. A történet főhőse ismét Perszeusz, akit Sam Worthington formál meg és Io is vele…..
Túlzás nélkül állítható, hogy a jövő év legjobban várt filmje a The Dark Knight Rises lesz. Christopher Nolan leszállítja a harmadik részt és ezzel együtt le is zárja, amit elkezdett, a stúdió vakarhatja a fejét, hogy miképp fogja folytatni a franchise-t. De addig is…..
A Sony elindított A csodálatos Pókember hivatalos honlapját (http://theamazingspiderman.com/), amire rákattintva néhány képet tekinthetünk meg a filmből, illetve a karakterekről is láthatunk egy rövid leírást és megerősítik, hogy a stúdió már a folytatáson gondolkodik. Nem is…..
Az előző évekhez hasonlóan ismét csokorba szedem, hogy a 2012-es évben milyen filmek várhatóak. Elsőként érkezzenek az animációs produkciók, hamarosan érkezik a többi kategória (sc-fi, akció, stb) is. Az animációs felhozatalban nem csak gyerekeknek szóló alkotások lesznek,…..
Filmdroid TOP 10 Vámpír filmek 2011.11.17 22:30:00
November 17.-én érkezik a mozikba az Alkonyat soron következő része. A tini őrület, a sok száz milliós bevétel és az MTV díjátadón való tarolás teljesen biztos.  Edward és Bella összeházasodik majd gyerekük születik és Brazíliába mennek nászútra. Ja igen, ha még…..
Az alábbi cikkben a filmekben látott fegyverekről ejtünk szót. Egy akciófilmet mi is tenne igazán akció dússá, ha nem a benne látott harcok, amiket rendszerint valamilyen fegyverrel vívnak? Golyózápor, robbanások, kézitusa, fegyverarzenál, vagy ellenkezőleg csupán két egymással…..
Bolyhos 2011.11.15 19:28:44
@Sanosuke: Az A-teamben Ruger mini 14 GB-F típusú (játék)puskát használtak :) A Rambo-ban pedig az a nagy mordály egy .50-es kaliberű Browning M2
 ForgerOn kérdezte, hogy lesz-e valami iromány a sorozatról, majd a nemleges válasz után papírra vetette (jobban mondva szövegszerkesztőbe) az alábbi sorokat.  A Trónok harca George R. R. Martin hét kötetesre tervezett a Tűz és Jég dala című fantasy regényének első…..
A stúdió éppen a negyedik Pókembert próbálta megvalósítani, de a forgatókönyv táján támadt gondok miatt tolódott a forgatás, ezért úgy döntöttek, hogy lefújják az egészet. Ekkor derült ki, hogy a  negyedik felvonás után eleve újra akarták kezdeni a franchise-t,…..