Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dickens

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
János apostol jelenésekről írott könyve aktuálisabb, mint valaha. A kereszténység minden korában aktuális volt persze, hiszen a benne említett hét gyülekezet a történelem hét egyházkorszakát is jelöli. A jelen korunkban megérkeztünk azonban az utolsó egyházkorszakhoz, a…..
A Symantec közzétette a 2009 nyarának legaljasabb webhelyeit tartalmazó listát. Ez az a 100 webhely, ahol a Norton Safe Web webhelyminősítő szolgáltatás a legtöbb veszélyt észlelte idén augusztusban.Forrás: techline.hu"A listán persze a szarvasvadászattól az élelmezésig, a…..
Majd egy hónappal ezelőtt harangoztuk be a Viasat3 új "átváltoztató" show-ját, ami akkoriban még a szereplők keresésénél tartott, mi viszont azt találgattuk, hogy vajon ki lesz az a műsorvezető, aki hasonló karakterrel bír majd (hogy finoman körülírjuk azt, hogy az…..
Úgy tűnik, hogy a nézők nem akarták elhinni, hogy a kilencedik percben eldőlhet a magyar-portugál meccs és ezzel a válogatott lemondhat a dél-afrikai szafariról, a pálmafás-medencés edzőtáborról, meg az egész világbajnokságról. Merthogy az AGB Nielsen nézettségmérési adatai…..
comment:com Csókolom a grizzlyket 2009.09.10 16:30:00
Akár Neil Jordan napot is tarthatnánk ma, ha a tegnap már ajánlgatott korai A csoda (Cinemax2, 20:00) és a Jodie Foster főszereplésével készült legutóbbi bosszúfilm, A másik én (HBO2, 20:00) nem párhuzamosan menne. De persze mindkettő helyett választhatunk háborús közegben…..
Amióta a Népszavába látogatott két gárdista, valami végleg megváltozott. Hamuszürke lett az ég, barna eső szitál és a gyűlölet szagát hordja a szél. Nem elég, hogy valami történelmi újságot kínálgattak a főszerkesztőnek, de még fényképeztek is. Jogellenesen. Mire föl a…..
A Jóban-rosszban ezredik adása olyan volt, amilyet szerencsére nagyon ritkán láthatunk a magyar televíziókban. A beharangozóhoz méltóan rémálom volt a javából, de abból is a hidegrázós, lábujjlefagyós, alhasi görcsös fajta. Arról persze senki sem mert álmodni, hogy a…..
Na, aki eddig csak a képeket nézegette a Story magazinban, azt is csak messziről és hunyorogva, az a Tv2 új valóságshow-ján nagyon meg fog lepődni: mert minden hétköznap este kiderül, hogy a magyar celebek ugyanolyan átlagosak, mint megannyi autószerelő, banki ügyintéző, óvónő…..