Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FreeSMS

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rotterdami állatkertben született a képen látható törpevíziló, ennek örömére a Huffington Post összegyűjtött egy csomó törpevízilós képet, amelyeknél cukibbakat régen nem láttunk, pedig a cukiság apostolai vagyunk. Szóval, kattintsanak ide mindenképpen, hogy lássák a…..
FreeSMS 2009.10.10 18:27:25
Több okból is szem előtt van Johannesburg mostanában. Itt nálam, filmügyileg, Neill Blomkamp Jo'burg-koncepciós District 9-e kapcsán, a nagyvilágban pedig a jövő évi focivébé miatt. A minap az egyik holland tévé érdekes dokumentumfilmet tűzött műsorra éppen e témában,…..
WC MizPee 2009.10.10 10:19:00
Egy idegen városban vagy, és hirtelen rád tör a szükség? Nem tudod, hová mehetnél, de nem akarsz az első, útbaeső slozira bemenni, mert ki tudja mi vár rád odabent? Van megoldás! Elég a telefonod böngészőjébe beírni a MizPee.com címet és megadnod, melyik városban vagy,…..
FreeSMS 2009.10.10 17:58:41
  A Gazzetta szerint az eleinte semleges szuezi szurkolók: Italia! Italia! skandálással búcsúztatták az olasz csapatot. Ezt a hangulatot érezte edzőjük Francesco Rocca is, aki játékosainak megköszönte a bátor játékot és fantasztikus hozzáállásukat. ,,A…..
FreeSMS 2009.10.10 12:51:18
A 2008-ban megrendezett Goldenblogon is győzedelmeskedő, Berényi Konráddal (marketing tanácsadó és blogger) készült interjút olvashatjátok a héten. <<Iwiw adatlap>> E heti interúnk: bloginterjú: Manapság nagyon divatos témával foglalkozó blogot kezdtél el írni.…..
Arnold Schwarzenegger a 80-as évek legjobb, legismertebb akcióhőse volt. A 90-es évek középére kicsit megkopott a neve, de ettől függetlenül jól tartotta magát és élvezhető filmeket tett le az asztalra. Az Osztrák Tölgynek ha csak lehetősége volt, feltette a napszemcsit vagy…..
FreeSMS 2009.10.10 10:11:21
Lehet itt kipróbálás nélkül szidni az Apple telefonját, a barikádon túlról magyarázni, hogy az miért szar, miért túlárazott divatcsicsa, mindez azonban elveszti súlyát, ha megnézzük, hogy mennyire elégedettek a tulajdonosok az egyes mobilmárkákkal.A JD Power felmérése szerint…..
FreeSMS 2009.10.10 10:06:57
Sziasztok! Sokáig gondolkodtam, de leírom az esetem, hátha más is okul belőle, és ő bölcs lesz, nem csak okos. A történetem 2009. március 13.-án kezdődött, mikor is fél órával a munkaidőm befejezte előtt behívtak főnökeim, és kihasználva, hogy megrettentem, megértették…..
Percekkel ezelőtti hír, hogy New York állandó magyar tudósító nélkül marad, a Magyar Televízió nehéz gazdasági helyzetére hivatkozva január elsejétől hazarendelte Bombera Krisztinát. A Times Square-en és a Blahán már gyülekeznek az elkeseredett népek.  (Update.…..
Már egy posztban foglalkoztam a katona karakterrel, amelyet nemsokára követett egy upgrade. Itt az ideje folytatni két tipikus katona karakterrel: 1. Római katonaJellemzők: az ókor legjobb katonái, szép ruhákkal és felszerelésekkel. Azonban mindenféle rongyokba bugyolált…..
FreeSMS 2009.09.13 10:40:09
Körülményes ember vagyok, lassú és rigolyás, így a fesztiválozás igazán nem az én terepem. Hurcolászom kilométereken át a saját poharaim, zavar a sok ember, idegesítenek a parfümök, meg tudnám ölni a vaníliás szivarral járkáló urakat, ráadásul folyton keresem a helyem a…..
A vicsorgó kutyák, egymást öklelő szarvasok és a kormányt harapó nő képével nyomuló kampány anyagait nézve azon tűnődtem, vajon szívrohamot vagy agyvérzést kapnának a Szerencsejáték Rt. merketigkommunikációs vezetői, ha valamelyik ügynökségük ezzel a reklámötlettel…..
FreeSMS 2009.09.12 22:22:46
Megvan az abszolút kedvencem különbségkereső kategóriában. Imádtam a Dreams-et és a Piroskát is, de az Isis mindenen túltesz. Aprólékosan kidolgozott, gyönyörű képek, melyek a múlt század eleji rémregények illusztrációit idézik. Idegborzoló zene, az a fajta, amit a filmekben…..
Google Street View. Az egyik legaddiktívabb alkalmazás a Google Earth után. Az ember csak leül a számítógép elé, és végtelen ideig el tud nyammogni a képeken, eljuthat szinte bárhová, ahova a lehetőségei nem engedék. A Google viszont nem állt itt meg. Beszabadult és…..
Bevallom töredelmesen, Jorge Molina nevével ezidáig még nem találkoztam. A kubai rendező az IMDb szerint nagy horror fan, eddig főleg rövidfilmeket készített, az egyikről azt írja egy hozzászóló, hogy Jess Franco, José Mojica Marins és Ken Russell hatását mutatja. Az alábbi…..
"Svédország legnagyobb utazási irodai hálózata, a TICKET, nyári-őszi nagyvárosi úti célok eladási top-listája alapján a válság nyertesi között van Budapest is." - írja a Resource "Míg ugyanis az amerikai nagyvárosok visszaestek, addig Barcelona, Budapest és Prága…..
A transscrotal piercing egy igen érdekes és egyáltalán nem hétköznapi piercing. A herezacskó elülső oldalán hatol be és a herezacskó hátulsó oldalán jön ki, tulajdonképpen keresztül halad az egész herezacskón, ezért gyakran hívják scrunnel-nek is (scrotal…..
FreeSMS 2009.09.11 19:22:34
MedIQ Mi tesz minket emberré? 2009.09.10 08:39:00
Sokszor hallottam már olyat az evolúció tényét tagadók szájából/tollából, hogy azért nem hisznek az evolúcióban, mert az ember nem származhat a majomtól. Pedig ez nincs így, az evolúció szerint közös ősünk van, de nem "tőlük" származunk. Már csak ebből a…..
Az ÖRT elnökségi tagjai azt hiszem hanyatt estek volna ennek a reklámnak a láttán, és olyan határozottan utasították volna vissza, mint vámpír a fokhagymát. A szomszédos Szlovéniában vagy megengedőbbek a hatóságok, vagy a művészi szabadságra hivatkozva bólintottak rá a…..
FreeSMS 2009.09.11 06:24:46
@backdoor: Igen, nekem is úgy tűnik! De nem térhatású?
Filmdroid Neked ki a.....? 2009.09.10 17:10:00
Biztos emlékeztek még arra, amikor Koimbra nyaralása alatt játszottunk egy picit. Akkor sok-sok komment érkezett- aminek baromira örültem- és úgy vettük észre, hogy kedveltétek, ezért a jövőben többször is lesz ilyen játék. A mostani karakterekre épül. Minden részhez kettő…..
FreeSMS 2009.09.10 22:04:24
Következő "sorozatunk" (valószínűleg nem lesz túl hosszú) a román történelem 'nagy' alakjaival foglalkozna. Miután a címben, és az első mondatban már hemzsegnek az ironikus megfogalmazások (és nem ígérhetem, hogy ez nem lesz részben így a továbbiakban), azért vegyük…..
Az új társasházaknál építtető cégek ezerszeresen bebiztosítják magukat általában a lakásvásárlókkal szemben, miközben az építkezést részben ők finanszírozzák, úgy, hogy alig látnak rá a munkafolyamatokra. Szavatossági igényt, vagy késedelmi kötbért meg szinte…..
FreeSMS 2009.09.10 19:00:17
@Silent Bob: Az internet Blikkje a Blikk!
A nemzetközileg elismert művész/designer Alyce Santoro egy új és nagyon magával ragadó felhasználási módját találta meg a régi kazetták szalagjainak. Ruhaanyagokat készít belőlük. A Sonic Fabric nevű anyag  50% magnószalag és 50% műselyem…..
Subba A hét videója: FAIL 2009.09.10 14:19:00
Nagyjából ez lenne a FAIL helyes meghatározása:   ..
FreeSMS 2009.09.10 18:47:26
Vannak helyek, misztikus csücskök a városban, ahol valamilyen titokzatos okból megállt az idő... Megállt és úgy maradt, biztos így jó neki, meg persze van igény rá. És most nem a TV2 örök érvényű és a műsorról méltatlanul lekevert filmsorozatáról, az Elveszett szobáról…..
FreeSMS 2009.09.10 18:40:23