Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gege8

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bálint fiammal autóztunk hazafelé a szokásos szombati gimnáziumi felvételi előkészítőjéről, álltunk a Rákóczi úti dugóban, amikoris figyelmes lettem egy ma már mind ritkábban látható, csodás jelenségre. „Odanézz, az a szörnyűség a legérdekesebb autó, amit látsz,…..
Milyenek voltak a kilencvenes évek az akkor felnőtt nemzedéknek? Milyen volt ez a nemzedék, ha lehet egyáltalán nemzedékről beszélni? Mit gondoltunk a századvég évtizedéről akkor, és mit gondolunk róla most, másfél évtizeddel később? Volt valami, ami maradandó? S ha igen, mi…..
A blog látogatói között komoly vita alakult ki arról, szabad-e, kell-e csontot adni a kutyának? Nekem is vegyes tapasztalaim vannak az ügyben, ezért összegyűjtettem a kutyás szakma legjelentősebb képviselőinek véleményét a kérdésben. Az Amerikai Élelmiszerbiztonsági Hivatal, az…..
A közoktatási törvény módosításai ismertek voltak eddig is - a gyakorlatban azonban sok százezer iskolás és szüleik most, az új iskolaév kezdetével ismerkednek meg a friss rendelkezésekkel. Nem fogok a törvény által előírt változások mindegyikével foglalkozni, kizárólag a 16…..
Gege8 2013.09.01 23:24:12
@boszorkányság: Túrót! :) De azt talán elvárhatnám, hogy az erre fenntartott rendszer addig "vigyázzon" az utánpótlásra, amíg nekem erre a szolgáltatásra szükségem van, nem pedig valami egyéb képlettel kiókumulált idősávban.
Gege8 2013.09.01 23:34:21
@Nero Bianco:
Ez teljesen világos, direkt csavarni szerettem volna egy kicsit a háborgás menetén. Nekem ez piszkálja a csőrömet már az óvoda kezdete óta, másnak nyilván más. Amúgy is csak halkan háborgok, mert lelkes, mozgékony, autóval rendelkező, megbízható nagyszülőkkel áldotta meg a sors a családot, nagyjából bármit megoldunk, kérvénnyel, akármivel; de ettől még zavar. Rózsa néni áldásos működése folytán tavaly óta elbuktuk mindkét (iskolaválasztásban is hangsúlyos szerepet játszó) tanítónőt, úgyhogy azért nagy a szerelem a rendszer iránt........
Korábban együtt füstölögtünk amerikai sportokat kedvelő sporttársainkkal, hogy a UPC miért pont azt az egy adót vette ki a kínálatból, amin zavartalanul lehetett az eredeti amerikai közvetítéseket élvezni. Úgy látszik, nem csak mi voltunk az egyetlenek, sőt, mások aktívabbak…..
Az állami adóhatóság - a negyedévet követő 30 napon belül - közzéteszi azoknak az adózóknak a nevét, lakóhelyét/székhelyét, telephelyét, a megállapított adóhiány és jogkövetkezmény összegét, akiknek (amelyeknek) a terhére az előző negyedév során jogerőre…..
Boogie Mamma 01. Kettes metró 2009.10.18 12:20:00
Boogie Mamma: Kettes metró by boogiemammaVagy töltsd le innen a wma fájlt (4,86 Mb)   Kettes metró   Astoria Szálló alatt harminc méter mélyen Eljátssza, hogy a könyvébe mélyed. Jobb, mint Fedák, Laborfalvi, Déryné vagy Blaha, Az utóbbiról elnevezett közterület alatt…..