Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsoma07

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                                           ..
Zsoma07 2010.02.06 17:00:09
@Sc*DrUkKeR: Én olvastam, de mi az érdekes benne?
Zsoma07 2010.02.06 18:53:54
@szekelyszurkolo: Sajnos nem álmosan, hanem szarul.
Túl sok negatívumot nem tudok mondani a keddi játékunkról – vágott bele Énekes Lajos Fehérvár-edző a Villach elleni 5-1-es győzelem értékelésébe. Egy apróságot azért megosztott velünk, de a következő írásban azért a dicsérő szavak lesznek túlsúlyban. "Ha…..
Az utolsó előtti perc utolsó előtti másodpercében lőtt Tokaji Viktor-góllal győzte le a Sapa Fehérvár AV19 Ljubljanában az Olimpiját. A magyar bajnok az első és a második harmadban szerzett egy-egy találattal 2-0-s vezetéshez jutott, amelyet egészen a véghajráig…..
Az automatikusan járó kétmérkőzéses eltiltáson túl a fegyelmi bizottság nem szankcionálta a 31 éves csatár fejre ütéseit. Márpedig a felvételek tanúsága szerint legalább az egyik eset szándékosnak tűnik. Emlékezetes, a játékvezető, az ellenőr és más helyszínen…..
Zsoma07 2009.09.18 10:09:02
@csiki drukker: Csak egy par eszrevetel:
1. Amit a blogrol es szerkesztoirol irtal, azt meg egyszer gondold at... es esetleg kerj elnezest, megerdemlik...
2. "Az" a szurkologarda 1-2 alkalommal mar racafolt erre a kijelentesedre.
3. A buntetopad koruli esemenyekert kimondottan a szervezok a hibasak, semmi keresnivaloja nem volt a buntipad plexijenel annak az "uriembernek".
Zsoma07 2009.09.18 08:35:19
@F. Kapus: Nagyon komoly, ebben aztan tenyleg minden benne van. Gratula. Ezek utan mar lehetetlen hozzaszolni ehhez a poszthoz.
A dunaújvárosiak a pénteki szűk vereség után vasárnap letarolták otthonában az SC Csíkszeredát. A Mol Liga-rangadó első harmada még 1-1-re végződött, ám utána csak a vendégek szereztek gólt, Galanisz Nikandrosz kettőt ütött, 1-5. A Ferencváros az első harmadban 3-0-ra…..
Zsoma07 2009.09.13 21:07:44
@Muki76: Az nem lehet, hogy a SC nem kellett Elekesnek...?
Újabb három mérkőzés szerepel a Mol Liga mai műsorán. Bemutatkozik a bajnokság hetedik csapata is. Az SC–DAB második felvonása mellett FTC–Brassó és Miskolc–UTE csaták jönnek ma. Bónuszként megmutatjuk a harmadik pénteki mérkőzés összefoglalóját is. Pénteken…..
Egy-két kísérleti videónk már volt, működtek, eljött a bejelentés ideje. Ebben a szezonban másképp mozgóképezünk, mint az előzőben. Akkor arra tökekedtünk, hogy minden bajnoki összefoglalóját megmutassuk, a felvételek minőségétől függetlenül. Ezentúl nem így lesz: a Mol…..
Zsoma07 2009.09.12 21:00:52
Mindkét Erdély–Magyarország meccset határon túli csapat nyerte, a fővárosi ütközet pedig büntetőkkel dőlt el. A ligaújonc Brassó mindhárom harmadot megnyerve, Antal és Elekes 2-2 góljával győzött 6-2-re Miskolcon. A végső sikerre legesélyesebbnek tartott két csapat…..
Harmadik EBEL-szezonját kezdi a székesfehérvári jégkorongcsapat péntek este. Évtizedek óta nem látott erősségű játékoskeretet hozott össze a klubvezetés, így az elvárások is nagyon magasak. Általános vélemény szerint magabiztosan kell a nyolc közé jutnia a magyar…..
Ma megkezdődik a magyar és a román szövetség által szervezett közös bajnokság, a Mol Liga második kiadása. A tavalyi tíz csapat helyett hét maradt, egy mindig szabadnapos. Az erőviszonyok kiegyenlítődni látszanak, jóval kevesebb előre lefutott mérkőzésre lehet számítani, mint…..