Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jacknikolzon

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem, nem fenyegetés, ígéret, legalábbis úgy tűnik: George Lucas, a Star Wars-franchise kizárólagos tulajdonosa és Rick McCallum, a tervezett sorozat producere ugyanis rászólt a forgatókönyveken munkálkodó írókra, hogy csipkedjék magukat, mert az első évad forgatása előtt…..
comment:com Riporter kerestetik 2008.02.25 12:00:00
Nem akarunk rászállni Sári Évire, de hát nehogymár csak egyszer legyen Budán kutyavásár. Oké, A társulat második döntőjére a műsorvezetőnő egész jól összeszedte magát, a múltkori idétlenkedésből jócskán visszavett, de azért a 2008-as év legviccesebb riporteri…..
comment:com Nyomik vs plázacicák 2008.02.21 12:15:00
Nem győzzük eleget hangsúlyozni, hogy van egy olyan reality műsoron az USA-ban, amivel agyon lehetne verni a Győzikét és csak egy kicsit kellene magyar ízlésre formálni: ez a The Beauty and the Geek. Pofonegyszerű alapötlet szenzációs megvalósításáról van szó: összeresztenek egy…..
Index anyánk szájbarágóját elirigyelve megpróbáljuk összefoglalni azt, amit tutira (értsd: legalább 75%-kos valószínűséggel) tudni lehet a sztrájk utóéletéről, kedvenc sorozataint visszatérési/túlélési esélyeiről, és így tovább. Kérdések és válaszok, majd egy lista…..
Tegnap olvastuk a Havas tanár úr "saját" "blogján", hogy micsoda összegekkel csábítják őt mindenféle tévékhez, úgy röpködtek a százmilliók, majd' kiugrottak a monitor képernyőjéből. Ez így a szórakoztató (vagy bulvár) kategóriába tartozik, így nem is…..
Az AMC kábeles adóra a nyári Mad Men után igenis oda kell figyelni, a hatvanas évek reklámszakembereiről szóló sorozat a fapados Aranyglóbuszon is okozott meglepetést, de megérdemelten, tényleg kiváló 13 részt kaptak azok, akik belenéztek. Ezért várjuk nagyon a vasárnapot, amikor…..
Jacknikolzon 2008.01.24 15:19:33
A teljes sorozatos díszdoboz nevű mocsokság pont az olyan hűséges DVD-vásárlókkal szembeni, előre megfontolt szándékból elkövetett kibaszás, mint én, aki minden szeretett sorozatának mnden megjelenő évadát hűségesen megvásárolja. Mondjuk elmeállapotomat már most meg lehet…..
A FOX úgy látszik, hogy töretetlenül bízik a Szökésben - miért is ne tenné, nézik elegen - és egy huszárvágással a nőket is le akarja ültetni a képernyők elé. Mivel a tetovált szépfiú úgy látszik ehhez nem volt elég, így inkább forgatnak egy külön sorozatot, csajokkal,…..
Jacknikolzon 2007.10.25 00:38:54
comment:com Juszt faképnél hagy 2007.10.09 16:49:00
Bármennyire is tenyérbemászó ember Juszt László - főleg, hogy a fia gagyi útifilmeket adott el az MTV-nek -, azért lássuk be, a TV ügyvédje-típusú műsorokra szükség van egy olyan országban, ahol a legtöbb bicskanyitogató esetben annyit tehet csak az ember, hogy leordítja…..
Tessék elképzelni, hogy nagy a baj, rettentően: állig felfegyverzett terroristák fenyegetik Budapestet, hat óránk van az atombomba robbanásáig, kihez forduljunk? Talán Buci Bauer (copyright by Bruti) kommandóshoz a Tűzvonalból? Hívjuk Lindát, hogy lerúgja a töküket a Babettáról…..
Jacknikolzon 2007.09.20 07:19:02
Elmentek, láttak és győztek, kábé így lehetne összefoglalni a Hősök-hisztéria legújabb termékének tanulságait. Az Európába és Japánba átránduló cirkuszt Párizsban úgy fogadták, mint a liverpooli gombafrizurás kvartettet annak idején, azzal a kis különbséggel, hogy (hála…..
Jacknikolzon 2007.09.20 07:06:24
comment:com A titok nyitja 2007.09.09 14:56:54
A comment:com titokügyi akciócsoportja megfejtette, hogy miért üvöltözik Palik László fábaszorult féreg módjára kéthetente, macskát, szomszédot és szunyókáló öregasszonyokat riogatva, kérem szépen azért, hogy ne aludjunk el a Forma-1-es versenyek alatt. Más oka nem lehet,…..
Nem vagyunk egy Ortográf Cirkusz, sőt nagy lendülettel, néha már-már ipari méretekben gyártjuk az elütéseket, például egyszer sikerült leytának írnunk a kutyát, és az Indexben én tartom a szó közepén elhelyezett vesszők örökös rekordját. Általános harmadikban pedig két…..
Az ilyen Aktuális Nagy Ügy Érdekében rendezett segélykoncertekkel úgy van az ember, hogy ha egyet látott, akkor a többi túl sok meglepetést nem fog okozni, sok helyszín, sok előadó, (általában) szar hangosítás és unott képű milliomos sztárok, de erről majd ír a Quart. Demagóg…..
comment:com Ufók vannak a neten? 2007.07.05 22:18:00
Biztos fókuszcsoportos vizsgálatokon faggatták a célcsoportot, végtelen kérdőíveket töltettek ki, meg analizáltak, míg rájöttek arra, hogy a nyomtatott sajtóban másképp kell fogalmazni, mint az interneten. Sőt, mást is kell mondani.Mert, ugye amíg a Bors törzsolvasói nem hisznek…..
comment:com Pénteki hírek 2007.07.06 07:03:00
Az American Dad című animációs sorozat (Fox) készítői új szerződést írtak alá a stúdióval, melynek keretein belül egy újabb sorozat elkészítése lesz a feladatuk. Ez nem azt jelenti, hogy az eredeti sorozatot nem csinálhatják tovább, nem kell beszarni. Matt Groening mindig is…..
Nem a magyar királyiban, hanem a mjuzikteleviszönben, ahol annyi szar klipet lehet látni, és oly sok wanabe gangsta rázza az öklét meg egyéb testtájékát a fejünkbe. Biztos mindenki észrevette már, hogy előfordulnak apróbb kihagyások, szünetek a nótákban, mintha az énekes már…..
Drámai a cím, hát már semmi nincs biztonságban a webes kémek előtt? Nincs hát, amit egy embernél több tud, az nem titok, így lehet csemegézni a legjobb drámai és vígjáték sorozatra első körben jelölt 10 címen, sírni, hogy ki nem került be, és dühösen kommentelni, hogy…..
A cégnél emiatt megürült a felszabadítói pozíció. Egyáltalán nem értjük, Junglefighternek ez az állás miért nem smakkol, egy rakás helyen virágot szórnának elé, ami az „üzemi munkás” poszt elfoglalása esetén szinte kizárt lenne. Munkanélküli olvasónk levele…..
Na kérem szépen ez az a rész, amitől én először tettem le a hajam. Valahogy így kéne sorozatot készíteni mindenkinek, gondoltam annak idején, és ezen most sem változtatunk. Ez. Kiváló. Volt. A Bennet-házban nyitunk, egy kicsit visszaugrottunk az időben, hogy kiderüljön mi is…..
Ma alanyunk az általam igaztalanul baltaarcúnak titulált Garner kisasszony, akit pedig lehet jól is fotózni, csak az állát kell ügyesen megvilágítani. Mindenki SpyBarbie-ja (copryright by TWOP) 1972-ben látta meg a napviágot Texasban, de hálistennek nem úgy intonál mint George Bush.…..
Nem értek a pókerhez. Egyáltalán. Annyit tudok, amennyit az És megint dühbe jövünkből leszűrtem: nem szabad fordítva tartani a lapokat, mert akkor mindenki látja. De Korda György pókerközvetítései nem is emiatt tapasztanak minket a fotelba, hanem mert iszonyat hangulatot tud…..