Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nál

0 bejegyzést írt és 992 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 24.hu írta meg először, hogy otthagyta az Echo TV-t a Szikszai Péter-Mentes Katalin kettős, először Szikszai, a vezérigazgató-helyettes, majd élettársa a hírigazgató Mentes Katalin is. Szikszai a Dunat TV-ben még bemondónőként ismert, az Echóban vezérigazgatóként tevékenykedő Farkas Boglárkával…..
nál 2018.02.05 23:16:28
@György Szőke: Legalább magyarul tudnál, ha ennyire "nemzeti" vagy.
Manapság dübörög a Star Wars őrület. A nyolcadik epizód kapcsán lépten nyomon BB-8-es tejesdobozokkal, Kylo Renes elektromos fogkefével és rohamosztagosok képével ellátott elemekkel találkozunk. Még a kifejezetten Star Wars rajongó embereknek is csömöre lehet ilyenkor, hát még egy átlagembernek.…..
Gottlieb Daimler és fia, Adolf a világ első benzinmotoros négykerekű gépkocsijában (1886)..
nál 2017.11.20 13:26:00
@Namely:
"A menekültnek nincs okostelefonja. Az ingyenélő, határsértő bűnözőnek van. "

Miért ne lehetne menekülteknek okostelefonja? "Mobil" telefon, viheted magaddal menekülés közben...
1981 május elsején egy mentőautó száguldott Madrid külterületéről a belvárosi La Paz kórház felé, egy nyolcéves kisfiúval, Jaime Vaquero Garciával, aki súlyos tüdőgyulladás tüneteit mutatta. Nem sikerült időben megérkezni: a kisgyerek még útközben meghalt. Ezzel kezdődött hivatalosan a modern kor…..
nál 2017.11.08 12:54:20
@David Bowman:
"OK, de nem baszogassátok a Monsantot, és a vegyipart általában"

A vegyipart ne, mert igaz, amit írsz. A Monsantót viszont teljesen jogos baszogatni, nem kevés gusztustalan ügy terheli már a számlájukat.

"Ennek az ügynek is kell lennie egy itt ki nem bontott szálának. Nem hiszem el, hogy egy ország bármilyen okból falazna bárkinek, aki irtja a polgárait. "

Ne haragudj, de nagyon naiv vagy. Egyrészt számos dokumentált eset volt már a történelemben, amikor az ország a saját polgárait irtotta/tette nyomorékká, másrészt az "ország" az egyes emberekből áll, akik a pozíciójukkal és hatalmukkal vagy visszaélnek, vagy nem - tudod, van az a pénz...
A király utcai KFC szerint mindenképpen, hisz mikor panaszkönyvet kért a vendég, aki mellesleg újságíró, és nagy KFC rajongó is, akkor kidobták, és megverték. A dolog pikantériája, hogy nemrég hozta le az Index a KFC imádatáról szóló cikkét. Szóval mindennek elmondható a fiatalember, csak…..
nál 2017.10.17 13:03:36
@Frady Endre:
Király utca Fight Club
A Wormwood egy olyan dokusorozat lesz a Netflixen, amiben az alkotók utánamennek, hogy mégis, hogy is volt az annak idején, amikor a CIA mit sem sejtő polgárokon kísérletezett LSD-vel az ötvenes években úgy, hogy az alanyoknak egy szót sem szóltak? Az alkotója az Oscar-díjas Errol…..
Annyi éven át rohadt a fiókban a kultikus Cowboy Bebop anime megfilmesítése, hogy a Deadline értesülései szerint a Tomorrow Studios elkezdte inkább tévésorozatos formátumban adaptálni a kultikus japán animációs sorozatot. A 26 részes (plusz egy egész estés film) Cowboy Bebop élőszereplős átírását…..
nál 2017.06.07 16:18:25
@Hera Poliatevska: Pont kellemesen nyugatias. Például a sikeréhez sok minden mellett az is hozzájárult, hogy az angol hang nem utólagos szinkron, hanem eredetileg is dupla hangsávval készítették, így bármelyik nyelven nézed, minőségi.
nál 2017.06.07 16:19:29
@Hera Poliatevska:
Egyébként ha beteg durvulást szeretnél, és nem zavar a vér, akkor ajánlom egyik nagy kedvencemet:
Dead Leaves
www.imdb.com/title/tt0439533/
Kiszavazás. A stratégiai realityk sava-borsa, a műsor lényege, a nézőt érzelmi hullámvasútra ültető félóra. Amikor izgulunk, hogy akit nagyon rühellünk, ki ne essen, mert akkor nem lesz miért nézni a produktumot, de az se hulljon, akit meg esetleg szeretünk, mer' lásd fent. Na, ez van ma. Sylvi most…..
Nagy volt a választék abból, amit Magyarország jelenlegi miniszterelnöke az Európai Parlament plenáris ülésén előadott...
nál 2017.04.27 14:53:29
@Legeslegalja:

"Adhat az ELTE, vagy más egyetem Amrikai diplomát a diákjainak ?"

Adhat. Ha akkreditálja a képzést Amerikában, bármelyik magyar egyetem megteheti.

Amúgy mondatvégi írásjelek elé nem teszünk szóközt, pöcsfej!
nál 2017.04.27 15:17:11
@Larry Silverstein: Az állítás az volt, hogy nem adhat. Adhat. A lehetôség adott.
A fenti kérdést az egyik szomszéd tette fel a legutóbbi hazalátogatásomkor. A kérdésre, akkor futtában, a hát, annak több oka van választ adtam, különösebb részletezés nélkül. A visszautam során kicsit elméláztam és próbáltam összeszedni az okokat, hogy miért is nem?..
nál 2017.04.12 14:51:54
@Drednaught:
"Csak hát én erről nem írok blogot, mert ez az oldal maradjon kussban, ilyen a liberalizmus."

De hülye vagy! :) Miért nem írsz blogot errôl? Soros György személyesen fogja le a kezedet, vagy mi? Nehogy már a liberalizmus tegyen arról is, hogy egy balfasz vagy. :D
Egyre ügyesebbek azok a lelkes-vicces grafikusok és animátorok, akik ontják magukból a mindenféle kamu-ufófelvételeket, retusált holdraszállás-fotókat, amelyeken az eredeti üres holdi látképre rámaszkolt ősi romokat láthatunk. Ezek lebuktathatóak az eredeti fotók felkutatásával, vagy egyszerűen csak…..
nál 2017.04.08 11:51:35
Talán egyik helyiség sem változott annyit az idők folyamán, mint a konyha. Trendek jöttek, mentek és újra visszatértek. Nézzük hát milyen konyhában főztek a háziasszonyok az elmúlt évtizedekben...
Abban, hogy a világban annyian mondják, hogy hisznek a földönkívüliekben, hogy fejlettebbek voltak nálunk és sokszor meglátogattak bennünket, felelősek azok az emberek is, akik ezt hajtogatták csaknem két évszázadon keresztül – írja a La Stampa, amely hírt ad arról, hogy megjelent Marco Ciardi Az…..
Zavarjuk szét az egész bandát, kapjon több pénzt az, aki tud, és szeret is gyógyítani, és azt gondolom, hogy akkor el fogja tudni látni a betegeket talán a kevesebb, de rátermettebb személyzet is. Senki se menjen a Szent Imre kórház sürgősségi osztályára, ha élni akar! Nekem is van egy…..
nál 2017.03.11 13:33:33
@Im just here for the comments:
És mi volt a pároddal végül? Így befejezetlen a sztori számomra. :)
Szia. 24 éves vagyok, lány, és 3 éve alkoholista. 2016 december 17.-e óta nem ittam. A függőségem minden momentumát, őszintén, kendőzetlenül követheted itt a blogon, a sikereket, és a kudarcokat is. Ezen kívül meg fogom osztani veletek a mindenféle gondolataimat, agymenéseimet is az élet dolgairól.…..
Eddig kaptunk pár ízelitőt Palvin Barbi által a Lui magazin naptárjából,de most megmutatom nektek az egészet egyben. A többi modellhez képest a képeket elnézve rá kellett jönnöm, hogy Barbi nem is tárta fel annyira bájait... Modellek: Analis Mali, Hilary Rhoda, Elsa Hosk…..
nál 2017.01.24 18:50:19
Súlyos statisztikával jött ki nemrég a "The Lancet", aza a világ vezető egészségügyi folyóirata. A jelentés szerint az ír nők több mint 60 százaléka fogyaszt alkoholt a terhesség alatt. You will find more statistics at Statista..
nál 2017.01.24 14:13:40
@karandash:
"Vérszegénység ellen van sok jobb módszer, mint a vörösbor. Már egy minimális alkohol fogyasztása is hatással van a magzatra. Egyenek inkább céklát, májat, kagylót, tojást"

Pontosan! Annyira elegem van ebbôl az azért iszom vörösbort, mert vérszegény vagyok dologból... Ennél már csak az jobb, mikor komoly arccal mondja valaki, hogy azért sörözik, mert tele van vitaminokkal.
nál 2017.01.24 17:08:48
@cardiobascuralis:
Dehogy akarom megszabni, csak kinevetem
 Imádom az indiai konyhát, ott alkalmazzák elég sokszor a csicseriborsólisztet, gondoltam kipróbálom milyen lenne belőle a pizzatészta és jelentem elég jó nem beszélve arról, hogy csak vízzel kell összekeverni és mehet is a sütőbe, pillanatok alatt megvan. Bátran kijelenthetem, hogy ennél egyszerűbb…..
Meglepő statisztikát tett közzé az OECD, amely a fiatalok drogfogyasztási szokásait vizsgálja. Elsősorban a marihuána és a kokain került górcső alá, ebből pedig az derült ki, hogy Hollandia már rég nem számít Európa drogközpontjának.  A legtöbb marihuána a cseheknél, a franciáknál és az olaszoknál…..
nál 2016.12.30 16:06:11
@Online Távmunkás: @bkkzol:
Ott a grafikon alján. Rágugliztok, elolvassátok, minden benne van.
Valósággal undorodnak a gyalogosok, amikor lemennek a VIII. kerület valamelyik aluljárójába, amiket szinte elleptek a gyakran agresszív, részeg hajléktalanok, akik körül orrfacsaró a bűz, és a saját mocskukban fetrengenek, állítja a TV2 Híradója. És ez még csak a felkonfja volt a hétfő esti…..
nál 2016.11.08 13:34:52
@n3spr3ss0:

+1

Ehhez tényleg nem lehet mást hozzátenni.
A Fear The Walking Dead a második évaddal óriási kockázatot vállalt, hiszen elvitte a cselekményt az USA-ból először az óceánra (technikailag amerikai vizekre, de mindegy), majd Mexikóba. Mindezt úgy, hogy egy alapvetően amerikai piacra dolgozó, amerikai nézőknek szóló tévéadó…..
nál 2016.10.04 22:13:29
@Giggsy: Alapvetôen igazad van, és támogatnám, sôt valószínûleg imádnám azt a sorozatot, de szerintem a gond ott van, hogy a Fallout mégis csak a magányos posztapokaliptikus fílingre megy rá, és abból gyakorlatilag egy Mad Max sorozat lenne. Nem szerintem, hanem a "közvélemény" szerint. Aztán az is lehet, hogy a jogokkal van a probléma.
Személy szerint egyébként nagyon élveznék egy olyan sorozatot, amiben az NCR felemelkedésérôl szólna, de azt vagy úgy csinálják meg, hogy kell hozzá a gamer háttérismeret, vagy túl sok háttérsztorit kellene belezsúfolni, ami meg pont a célközönségnek lenne szájbarágós... Nehéz ügy lenne, na. :)
Réges-régen, amikor még szó sem volt Warcraft-moziról, a dicső 90-es évek közepén egy PC-X magazin CD-mellékletén láttam először a Warcraft Adventures - Lord of the Clans című poin 'n click kalandjáték előzetesét, és azonnal megvett kilóra.  Sajnos a Blizzard néhány nappal a 98-as E3 előtt…..
Emlékszünk még arra, amikor hónapokkal ezelőtt felfedeztem, hogy a Banggood árul szexuális segédeszközöket? Én meg végig elektronikai termékekről magyaráztam. Telefon, táblagép, ilyen okosóra, olyan gyorstöltő, ilyen hangszóró, olyan LED világítás, de valahogy sosem volt szó ilyen izgalmas…..
Az írásbeliség megjelenésének kezdeteiről, az emberiség korai történetéről, vagyis az ötezer évvel ezelőtt kezdődő ókor első időszakáról, - mely egyébként egy rendkívül színes és misztikus világot hozott - még ma is csak szűkös forrásanyagok állnak rendelkezésünkre. A kevés fennmaradt régészeti…..
nál 2016.08.23 15:13:54
@Kovács Péter dr:
Jelenleg már van alternatíva, egyre több helyen használják a CE-BCE (common era - before common era) jelöléseket. Nem értek egyet azzal, hogy ennyire PC-nek kell lenni, de ez van.
nál 2016.08.23 15:13:57
@Fortress: Bocs, nem kötekedés, csak egy kiigazítás.
Jézus, mint személy nagy valószínűséggel létezett. Krisztusnak viszont csak akkor hívhatjuk, ha hiszünk isteni mivoltában, hiszen a "Krisztus" egy titulus, magát a megváltót jelöli.
nál 2016.08.23 15:55:19
@Fortress: Mondjuk amit leírsz, az tényszerűen majdnem ugyanaz, amit én írtam. Názáreti Jézusnak nyugodtan mondhatod minden egyéb konnotáció nélkül, de ahogy te is mondod, körbeírhatjuk úgy, hogy "egy Jézus nevű ember, aki Krisztusnak hitte magát". Mindegy, igazából lényegtelen.
Itt a lecsószezon, én is imádom: friss, zamatos, eszméletlen finom, egyszerűen: NYÁR. Már most rengetegen készítik ezt az ételt, hiszen igazi nyár végi finomság, de eltenni majd csak szeptember elején-közepén érdemes, addig mindenki élvezze a frissen készítettet. Én is elcsábultam, de rendesen.…..