Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kihaennem

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Tégy a gyűlölet ellen 2008.04.11 06:30:00
Valami Charta-féleség bújt elő a héten, a jóérzésű polgárok kimennek az utcára, és demonstrálnak a fasizmus ellen. A társaság egészen szívderítő: fideszesek, liberálisok, szocialisták állnak ki együtt, mert bár alig valamiben értenek egyet, de most mind veszélyben érzik…..
IDEÁLPASI blog Neked hol jött be? 2008.02.27 10:08:00
Hirdetés vs Véletlen A nem is heteró és nem is fiú, ellenben az Ideálpasi blogra lelkesen kommentelő LG azt írja legutóbbi hozzászólásában, hogy: "...nehezen tudok elképzelni egy olyan helyzetet, ahol kínosabban érezném magamat, mint egy hirdetéses első randin...".…..
Az egyik leggyakrabban feltett kérdés ezen a honlapon, a mikor (úgy is mint: hány órakor?). Mikor keződik ez vagy az a koncert? A Kultiplex programszervezőjétől azt a választ kaptam, hogy a koncertekre, így magába a Kultiba "tanácsos minden nap fel 8 és 8 között érkezni". Tudom,…..
w Forró szél 2007.07.06 06:00:00
Meleg államtitkárok, szevasztok! Ott még nem tartunk, mint német szövetségesünk, ahol miniszter, kereszténydemokrata és nő a szivárványos zászlóvivő, de ez is valami. Már csak nyíltan ateista politikusunk nincsen; még Kóka János is azzal kampányolt, hogy ő mennyire vallásos…..
w Foglalod a kurvanyádat 2007.06.11 06:00:00
Aggaszt már régóta egy dolog, vagyis egy fogalom, pontosabban egy imaginárius fogalom. A nemzeti oldal. Meg minden egyéb megnyilvánulás, amikor a nemzeti kifejezés alatt olyasmi értetik, amiben én nem vagyok benne. Ugyanis egy pillanatig sem éreztem magam soha kevésbé magyarnak, mint az…..
w Pótvizsga 2007.06.08 04:00:00
Erről [screenshot]csak röviden, mert hát azt akarják ezek a szerencsétlenek, hogy foglalkozzon velük valaki, cserélje ki a pelust, figyeljen oda rájuk. Viszont a kisegítő korrepetálás nekem nem feladatom. 1. Nem kerítés, hanem viadukt, és nem az árpádsávból, hanem a…..
w Díjugratás 2007.06.06 06:00:00
Döntött az Alkotmánybíróság: igenis népszavazni való téma a vizitdíj és a tandíj. Egyfelől azért, mert olyan kis elenyésző összeg az, hogy meg sem érzi a költségvetés – ami arra utal, hogy a taláros testület hirtelenjében pénzügyminisztériumot kezdett játszani,…..
w Magyar atom 2007.05.17 11:15:00
Hát kellett neki adni valami ülőhelyet, azt értem. Erős a pártban. Végül is lehetne honvédelmi miniszter, vagy akár gazdasági, ott több kárt tudna okozni. De ne higgyük, hogy a Környezetvédelmi Minisztériumban nem tud. Különösen akkor, ha bevonja a munkába a hazai aktivistákat.…..
kihaennem 2007.05.17 15:34:04
Emebr legyen a talpán aki titeket végigolvas.. :) Nade egy a lényeg népek!

EmNullás: tudjuk mi ezt nagyon jól. Nekem is van ilyen ismerősöm. Nehogymár Hidegkút meg a budai hegyek közelében. Még a végén a 100 millás házikó leértékelődik és nem tudom élvezni az újgazdag-kertvárosi idillt. Na a sok kertváros-proli. Abba bele sem gondol, hogy a város másik végén beledöglik a panelproli a forgalomba. Próbált már keresztüljutni a városon a légkondis autócskája nélkül?? (sztem még azzal se nagyon, minek az)

Atom: kérem szépen lehet itt tiltakozni de egy a lényeg, gondolkozzunk. Pl amig egy atomerőműben elhasználsz kevesebb mint 100 kiló hasadóanyagot, addig a jó öreg szénerőmű elpöfékel 600 tonna fosszíliát. Ráadásul egyre kevesebb van belőle, uránból meg azér van elég. Meg aztán ki is jön belőle valami. És az atomerőmű?? Csak némi gőz, tiszta víz, meg az a kevéske kiégett fűtőelem+egyéb amit remekül el lehet paterolni hogy aztán 100 éven belül kitalálják rá a megoldást. Kit zavar?
Csak egy mellékes adat hogy oszlassuk az átlaghomályt. Csak elmesélném, hogy a kiégett fűtőelemek kevesebbet rontanak az ún. "sugárterhelésen", mint az orvosi célú sugárzások (Röntgen vizsgálat, sugárhezelések, stb). [orvosi célú: 0,4 mSv/év; nukleáris ipar: 0,0002 mSv/év] Döntögessük még az érveket??
Adatforrás:
www.atomeromu.hu -- érdemes lenne megcsekkolnia a sok véresszájú zöldikének
w Eroica II. 2007.05.14 19:26:00
[Első rész itt.]Tehát eljutott hősünk a szkepszistől és a felfedezéstől a mindentudásig, súlyosbítva azzal az érvrendszerrel, hogy „azért, mert különben beverjük az arcod”. A világ azonban ettől még úgy maradt, Gyurcsány nem mondott le, a zsidók zsidultak tovább,…..
kihaennem 2007.05.16 19:17:09
Kis Gyurcsányos feedback (nem olvastam végig az előző népeket szal nem kell az oltás): lehet hogy nem tünt fel azért csak mellékesen mesélném el neked. Rengeteg fiatal van általában jelen az MSZP rendezvényeken. Úgy hívják őket (minket), hogy Fiatal Baloldal (www.fiatalbaloldal.hu). Valóban nem annyian, mint népünk nagy vezérének, Orbán pajtásnak a "békés" összeröffenésein, amik engem leginkább egy majd' 60-70 évvel ezelőtt élt hasonló beállítódású nagyvezér szónoklataira emlékeztetnek (a moderáció kedvéért nem nevezném meg, de remélem mindenki vágja kiről beszélek, aki nem az meg ragadjon törikönyvet). Miért? Azért mert (sajnos) a fiatalok jelentős része (nem nevezném őket meg, mert nem akarok kasztosítani) erre az agresszív "dögöljönmegarohadtkomcsi" dumára vevő. Ez van. Szeretnek verekedni. Hát kívánom nekik hogy verjék őket össze rendesen aztán legyen nemulass. Egyszerüen az a helyzet, hogy van aki felismeri hogy a népeknek agresszió kell és megadja nekik és van aki inkább békésen áll ki a nézetei mellett. Ez akkora baj lenne?? (nos valójában azért kicsit igen, mert sajna az őszülő-csápoló rajongótömeg nem él örökké)