Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Koska

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   A ketogén diéta egy viszonylag könnyű, mégis nagyon jól működő étrend, igazi életmódváltás azoknak, akik elszánják magukat: szeretnék elérni a vágyott alakot, a kívánt testsúlyt. Ráadásul az adagokkal sem kell különösebben fukarkodnod. A lényeg, hogy addig egyél, ameddig  már érzed nem vagy…..
Koska 2020.10.27 20:23:37
@ergomókus: Én mondjuk simán a magam 57 kilójával. És mondjuk jól sem laknék vele :)
Már többször elhaladtam egy újonnan nyílt ázsiai ihletésű bisztró előtt Helsinki egyetlen bulevárdján, de letesztelni még nem tudtam az éttermet, mivel eddig vagy találkozóra siettem, vagy épp egy vacsoráról gurultam hazafelé megtömött hassal. A múlt szombati késő esti filmfesztiválozást követő…..
Hasonlóan a szárított paradicsomhoz, elég komoly az ellenállás nálunk az olajbogyóval szemben, na de most mindkettőt felhasználtam az ebédünkhöz. Csirke vadász módra, az olaszok "csirkepaprikása", minden családnak megvan a saját receptje, fantasztikus egytálétel. A cacciatore…..
Velünk, „gasztroizékkel” általában egyáltalán nem könnyű! Pont a napokban mondta nekem Anett, a legjobb barátnőm, hogy ha egy mód van rá, többet nem megy velem étterembe. Egy átlagos vendéglőben ugyanis mindent kritizálok, idegesítő módon okoskodom arról, a kirendelt ételt hogyan kellett volna jól…..
A középkorban (és a későbbi évszázadokban) leginkább két módját ismerték a hús tartósításának: a füstölést és a szárítást. A füstölés máig fennmaradt a mindennapokban, szárított hússal azonban már csak elvétve találkozhatunk. Ez utóbbi eljárás során vékony lapokra, csíkokra vágták a húst, jól…..
A falusi lány egyetemre került a nagyvárosba és mi sem volt természetesebb: főzött, sütött, úgy ahogyan otthon látta/tanulta, minden nap. Ezzel az anyukáját az őrületbe kergette, ellentétben az évfolyamtársakkal, akik állandóan nála dekkoltak, mondván: "kő még"…..