Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chucky80

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát sok rosszarcú csávót láttam már , de Brian Thompson feje kiemelkedik a mezőnyből. Ennek minden összejött, lófej, sebhelyek, baszott nagy áll, magas homlok. A sebhelyei meg tényleg olyanok, mintha Zatoichi a vak szamuráj megborotválta volna és csak azután lett himlős. Ilyen…..
Chucky80 2012.09.14 13:11:10
@Gecc: Moon 44
A pocakos, beszívott szöszi holland bácsi , aki nagy színész lehetett volna, ha nincsenek a kilencvenes évek. Rutger Hauer Hollandiában született 1944-ben és Amszterdamban nevelkedett. 15 évesen lefarolt otthonról és többek között teherhajón takarított meg ilyenek. Miután a…..
Chucky80 2012.09.14 12:56:56
@Klark-Andy: A fejvadász c. filmjét nemrég néztem, előtte nem is hallottam nagyon róla. Tetszett.
 Az angolok egy szigeten élnek és a normannok óta nem nagyon kaptak vérfrissítést. Ezek után nem is kell csodálkozni, ha olyan fejek születnek ott, mint Gary Daniels. Mai sztárunk a britek karatéjos szépfiúja, aki otthagyva a ködös Albiont a ZSvilág egyik meghatározó sztárja…..
Több olvasó jelezte és teljesen igazuk van. Dolphi kimaradt a listáról , ezt a komoly szakmai hiányosságot próbálom ma pótolni. Dolphi a Scwharzi-Stallone utáni korszak egyik legnagyobb ektsön figurája. Az akciófilmek svédacélja aki gyorsan mint egy Saab, és megbízhatóan mint egy…..
Nemcsak a franciasaláta rossz, de a francia ektsönhíró is. Oliver barátunk ugyanis francia származású. Apukája jól menő sebész, talán jobb lett volna ha kis barátunk is maradt volna a szülői kaptafánál. De nem! Oliver először katona lett és kőkemény éveket szolgált a francia…..
Thomas barátunk a szálfa magasságú jóképű vonal jeles tagja. Igaz, szerintem egy kozmetikushoz járnak Daniel Craiggel , mert még neki van ilyen barázdált tégla feje. Sokan azt hiszik brit! Pedig nem, Made in USA a srác, ősei pedig írek, azt hiszem ez elég nagy sértés lenne nekik.…..
Germán triumvirátusunk utolsó és egyben legfiatalabb tagja következik: Ralp Moeller vagy Möller , kinek hogy tetszik! Egy biztos bamba fejével és lóbaszó termetével szorosan ott lépked Matthias Hues és Schwarzi mögött. A kis Ralph Recklinghausenben született, ami biztos valami…..
Mai sztárunk a neve ellenére nem a csigazabálók földjén született hanem kőkeményen Made in USA. A babaarcú Michael Paré már régóta saját posztért kiáltott! Michael amolyan átlagos hős, ilyen babaarcú nebánccsssvirág feje van, amely hogy ha borostás akkor is úgy néz ki mintha…..
Az igazi amerikai hős. Olyan proli buta feje van, hogy igazából egy doboz sörön kívül senkinek a társaságban nem tudod elképzelni. Pocakos , sörivó kamionvezető kb. ennyi lehetett volna belőle, de előtte inkább gigakirály harcművész lett. Sőt a kenpo karate legnagyobb mesterei…..
Mai sztárunk egy igazi Janus arcú színész: miközben több igazi jó filmben alakított fontos szerepeket nem is rosszul, mellette van egy iszonyat gáz ZS vonalas színészi vonala is. Pedig Lance karakteres arcú egyed, kicsit hasonlít Antal Imrére Nyomasek Bobós viccek és kopott zakó…..