Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wallace

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tíz-tizenöt éve a metál volt a fegyver, amellyel a nem kifejezetten tehetséges, ám világmegváltó ambíciókkal bőven ellátott magyar fiatalok harcba indulhattak. Mára ezt a szerepet a hiphop vette át, a legendás MegaSound System óta folyamatosan jelennek meg az újabb és újabb, a…..
Történetében először osztott ki 100 pontot bornak az amerikai Wine & Spirits bormagazin. Ez a példátlan megtiszteltetés éppenséggel egy magyar bornak jutott ki – pontosabban egy 2,9-es alkohollal és 600 grammnyi maradékcukorral hömpölygő eszenciának, amelyet a Royal Tokaji…..
Elkezdtük feldolgozni a rengeteg olvasói reakciót, ami az „A legjobb zenék tömegverekedéshez” című posztra érkezett. Ez persze önkényes válogatás a részünkről, sőt még csak az első rész, de a többi javaslatot is hamarosan bedobáljuk, maradjanak velünk! Atari…..
Senki ne kérdezze, miért, de szombat délelőtt fél tizenkettőkor megszólalt a Kossuth a konyhai kisrádión. Pár perccel később rákerestem, a Lehalászás című műsor ment. Csak azért akartam tudni, hogy mit hallgatok, mert pont egy olyan blokk közepén sikerült a közszolgálati…..
comment:com Petőfi Sátor 2006.08.11 15:11:00
Kaotikusan gomolygó világunkban van néhány változhatatlan dolog, és ha szívünk békével lenne teli és nem háborúsággal, akkor ennek örülnénk. Az például, hogy a Nap-kelte díszlete örökre gagyi marad, nem vitás. És a magyar királyi rádióban ameddig világ a világ,…..
 Mindannyiunk titkos vágya egyszer eljutni a Bayreuthi Ünnepi Játékokra. Na jó, nem mindannyiunknak. Aki esetleg nem tudná, a Bayreuthi Ünnepi Játékokon Wagner-operákat lehet habzsolni orrvérzésig, gyomorrontásig, füldugulásig. Nem csak kitűnő állóképesség kell ehhez a…..
Új hét, új remények: hátha lesz valami értelmes a tévében. Munka után érdemes rohanni, mert az m1-en a Nagy vita arról fog szólni, hogy kell-e rockzenét oktatni az iskolában, hát már hogy a fenébe ne kellene, egy szót mondok, hevimetál. Módosabb iskolák külföldi…..