Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kalashnikov

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó tett helyébe jót ne várj, ezt most már László is tudja. Szegény csak azt szerette volna jelezni a nagy ködben egy másik autósnak, hogy legyen szíves felkapcsolni a lámpáját, mert anélkül ilyenkor különösen veszélyes közlekedni. Cserébe az audis bepöccent és mindkettejük…..
A So You Think You Can Dance (Táncolj, ha tudsz) című táncos reality-vetélkedő tegnapi adásában az egyik versenyző annyira megörült a továbbjutásának, hogy szó szerint a padlóra vetette magát örömében, és fetrengett egy sort - csak azt felejtette el, hogy nincs rajta bugyi, így…..
Szeptember 15-én befejeződött az idei Siketlimpia, a magyarok nagyon jól szerepeltek. Hat sportág 21 sportolója két arany- és három bronzéremmel érkezett vissza Taipenből. A vízilabdacsapat az olaszokkal szemben győzött a döntőben. Lövészetben Biatovszki Mira világcsúcsot ért…..
Ismét szemérmesen hallgatott az önkormányzati média. Azt már megszoktuk, hogy kínos ügyekben úgy tesz a közpénzem működő városi média, mintha nem történt volna semmi. Legyünk őszinték: ezért kapják a fizetésüket. Az azonban már érthetetlen, miért nem szóltak róla,…..
Kedden már nem került adásba A tévé ügyvédje és a port.hu szerint két hétig még nem is fog. Az ok az lehet, hogy a köztévétől a jövő évi költségvetés tervezete elvonna 7 milliárd forintot, azaz a büdzsé egynegyedét, továbbá meghiúsult a tervezett beruházási…..