Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trinity28

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két hete lekapocsolták a zalaegerszegi jégcsarnokban az áramot, a hét elején pedig az MKB Bank Zrt. visszavette a létesítményt, mert a szép és nagy tervekkel előállt vevő nem teljesítette a 2009. április 21-ei adásvételi szerződésben vállalt kötelezettségeit.A Fendrik Zsolt…..
Trinity28 2009.10.02 08:04:12
@vioola: Telitalálat ez a Kipling, de szerinted ért belőle?
@hokimagyar: Tudod van aki a csendet szereti, s csendben dolgozik, s van aki a felhajtást - jobbára maga körül.
A lényeg szerintem úgy is ez: "Vannak tervek a létesítmény megmentésére, és bár konkrétum még nincs, kijelenthetjük, az első körben az MKB Bankkal és a városi önkormányzattal folytatott megbeszélések biztatóan zárultak."
Hajrá!
A legutóbbi szezon alatt is megállapítottuk, minden tekintetben javult az utánpótlás-bajnokságok színvonala, és úgy tűnik, a töretlen továbbfejlődés feltételei az előttünk álló évadban is adottak. Noha tény, hogy talán még soha annyi fiatal tehetség nem játszott…..
Trinity28 2009.09.20 19:59:57
@MeLa: Bocs, nem neked szántam. Megvilágosodni nem neked kellene...
Trinity28 2009.09.20 19:33:08
@MeLa: dátumprobléma csak nem a rendszerben hanem néhány kommentezőnél... Nem a múltal kellene foglalkozni, hanem összefogni és előre nézni. Ez a gyerekek érdeke.
Tudod aki úgy próbál haladni, hogy mindig hátratekint az előbb-utóbb pofára esik!
Több cikket írtunk már a magyar utánpótlásról. Ezek általában nagy vihart kavartak. Áttekintő jelleggel még nem foglalkoztunk a helyzettel. Ezúttal foglalkozunk.A jégkorong utánpótlás-nevelés kérdése blogunkon markánsan először a Hári János svédországi sikereiről…..
Trinity28 2009.09.19 10:07:20
@jégpapa: Nézd a szövetséget hagyjuk ki elég szűk a mozgásterük szerintem.
Kercsóról meg amikor visszajött már tudni lehetett, hogy balhét hoz - ez be is jött sajnos.
Most nem róla van szó és eddig sem róla kellett volna szólni hanem a GYEREKEKRŐL! Velük mi lesz?(Azzal egyet értek, hogy nagyságrendekkel több az esély a rendre, ha végleg elhagyja Zeg-et)
Tiszteletem a szülőknek példás amit tettet tesznek. Tényleg az a kérdés meddig bírják cérnával!
A 18 csapatosra bővült U14-es bajnokság szeptember 12-én kezdődik, a játéknapok szombatonként lesznek. A mezőnyt 8 csapatos A és 10 csapatos B csoportra bontották, erősorrend szerint. A felsőházban az SC Csíkszereda, a Sapa Fehérvár AV 19, a Dunaferr, az FSZSE-Zalai Titánok, a Bp.…..
Trinity28 2009.09.11 06:37:34
@b23: A mérleg már ami a nyert/vesztett mérkőzéseket veszi alapul, de nem az a mérleg ami az élsportoló/sportot végleg abbahagyó gyerekeket méri vagy az NHL-be kerülteket:-)
Siralmas, hogy néhányan vakon megeszik a sikerdumát és vakon követik ezt a szent embert. Van egy mondás erre - nagyon találó: Minden szentek maga felé hajlik a keze:-)
Trinity28 2009.09.11 08:45:40
@sapar: Látod ebben 100%-ban igazad van. Jelenleg is van jópár erdélyi gyerek Egerszegen és állítólag érkezik még 6-7, hogy meglegyen a min. 16 játékosa. Szóval valóban követik őt más országba csak az irányán vitatkoznék. Ja jut eszembe emlékszem egy egész oldalas(!) ns cikkre amiben kb. fél éve kifejtette miért is hagyja el végleg(?) Egerszeget és Mo-t. Akkor most hol is van vagy lesz?
Trinity28 2009.09.15 05:42:05
@MeLa: azért nem mert ott korcsolyát kellene húzni, de ha ez menne is nem mindenki tud korizni:-)
Szégyen ami Zeg-en zajlik k.á.r hogy k.á. játszadozásához ezek a lányok is eszközök lettek szülői segítséggel. Kérdem én szerinted hányszor lesznek jégen?
Szomorú és siralmas:-(