Regisztráció Blogot indítok
Adatok
willmenn

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meddig lehet elviselni a telefonos ügyfélszolgálatok liftzenéit és a megnyugtatónak szánt bársonyos gépi hangjának biztatását? Levélírónk 30 percig bírta, de biztos nagyon fontos ügyben próbálkozott és/vagy különösen türelmes ember. Vodafone ügyfélszolgálattal lett…..
Sokszor lehet olyan helyzet, hogy a telefonunk böngészőjén nem tudunk vagy nem akarunk megnyitni egy weboldalt, és szeretnénk a linket az asztali gépünkre átküldeni. Nyilván erre számtalan lehetőség van, de az Android2Cloud alkalmazás talán a legfrappánsabb és leggyorsabb. Ahogy a…..
Na végre megvan a Defym, első dolgom volt, hogy a gyári MotoBluros szoftver lecseréljem egy Blur mentesre, mert iszonyat szerintem. Aztán jöhetett a root és a custom recovery és a proci 1gHz -re tuningolása, no meg persze egy Launcher Pro Plus  :-) Így már nagyon faja lett, leszedtem…..
Mi, a Radikális Zebrahasználók Országos Akciócsoportjának (RAZOR) tagjai, megunva azt, hogy, ma, Magyarországon életveszélyes küzdelem átkelni a kijelölt gyalogátkelőhelyen, akcióra szántuk el magunkat... A terv Tagjaink több hónapon át szabályosan (nem direkt balesetekre…..