Regisztráció Blogot indítok
Adatok
medvetoka

0 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ritkán adok edzés tanácsokat. Részben azért mert nem is lennék hiteles a pálcika alkatommal, másrészt meg erre ott vannak webáruházak marketing fogásai, „a tippek az iszonyatos fejlődésért”. Most azonban egy két gondolatot mégis megosztanék, lévén utolsó pillanathoz…..
Az odáig rendben van, hogy eltérő kultúra, a nyugati civilizációban is eszünk húst, csak más állatét, de a ma megrendezendő kínai kutyahús fesztivál nálunk kiverte a biztosítékot. Képek csak erős idegzetűeknek. Miután napokig ketrecekben tartották, lemészárolják,…..
Máriáék panelházának felújítása alatt eltűntek az ablakrácsai. Bár egy ideig még követte őket az építkezés zárt területére, vissza nem rakták ezeket. A kivitelező egy év után válaszolt, hogy szerintük a lakóknak kellett volna leszedniük és félretenniük az…..
Elég nagy lett itthon a riadalom, amikor úgy másfél hónapja hivatalosnak tűnő levél érkezett a postafiókomba. „Értesítés forgalmi engedély okmánya érvényességi idejének lejáratáról !" Feladója a Központi rendszer, magyarul Értesítés Központi Rendszertől. Régi…..
Rohamtempóban fejlődik a Budapest Airport technikai felszereltsége, egy hete üzembe állítottak 300 új poggyászkocsit. Ennek azonban ára van, menetenként 300 ft/1 euro. Az utasok értetlenkedve rángatják a kocsikat, mert ezek szerint mind olyan fejletlen környékről származnak, ahol…..
A világot járva gyakran bukkanhatunk érdekes, meghökkentő dolgokra. Olvasónk, Gábor a tennessee-i Knoxville repterén készítette ezt a képet. Világmárka, ugye? ..
medvetoka 2013.04.01 13:11:52
@Inner Circle: A nyugati nagytőkéseknek nagyobb, nekik úgy látszik mindent lehet.
Amikor a hétfői értekezleten Papp Tibi felsorolta a héten várható tesztautókat, azonnal berikkantottam a zsivajba, hogy eszeveszettül vinném a Toyota Prius Plug-Int. A konnektorról is tölthető hibridautó tesztjét a jövő héten olvashatják a Totalcaron. Kiderült, hogy az új…..
medvetoka 2012.12.15 15:02:22
@vasgyuszi: ha valakinek mérnök diplomája van, az is valamilyen szakon tanult, Pl. informatikus, vegyész, építész.

A bölcsész ugyanígy: tanár, újságíró, pszichológus szakon például. Tehát korrekt a feltételezésed, nem önálló diploma.
XIV. Lajos versailles-i palotája szolgált mintául annak a 125 millió dollárért hirdetett kastélynak, melyet a Formula-1 ura, Bernie Ecclestone lánya kinézett magának. Miután ár nem számít, a húga pedig a közelben lakik (egy még drágább házban) nem kell nagy jóstehetség ahhoz,…..
Tamás már most visszasírja a Wizzair poggyászdíjait, az Aerosvitnél ugyanis jóval szigorúbban megy az ügyintézés. Túl sok volt a csomag, ezért először 100, később 300 dollárt ajánlottak fel annak az utasnak, aki leszállna a gépről. Minthogy senki nem jelentkezett önként, a…..
Alighanem a világ egyik legalacsonyabbra épített vasúti felüljárója található az Egyesült Államokban, az észak-karolinai a Durham városában. Magassága mindössze 11'8", vagyis alig több mint 3 és fél méter. A hídnak saját rajongói oldala is van, melyből kiderül, hogy száz…..
A New York-i metró, amely egyébként az állomások számát tekintve a világ legnagyobb metróhálózata, megnyitása, 1904 óta nem szenvedett el akkora pusztítást, mint a Sandy hurrikán alatt. Ezer szónál is jobban bemutatja a vihar hatását az az átalakított metrótérkép, ami csak a…..
medvetoka 2012.11.02 00:55:20
@Dr. Furia: eleg sokat jarok new yorkban, es konkretan nincsenek elhizott emberek ott. Amire te gondolsz, az Texas, California, stb.
A legutóbbi szezont úgy fejeztük be, hogy hazudtunk. Önöknek és ami még rosszabb: magunknak is, hiszen egyáltalán nem voltunk biztosak abban, hogy lesz-e következő, meg lehet-e még csinálni anélkül, hogy bele ne fulladnánk a műsor fenntartási költségeibe, az ezekkel járó…..
medvetoka 2012.10.17 16:38:17
@ommm: New Yorbol eleg nezheto volt az indavideo most, tenyleg jobb mar
Proszektúra Le a nőuralommal! 2012.09.11 21:55:55
Örvendetes, hogy végre valaki fel meri venni a kesztyűt és szembe mer szállni a nők elnyomó uralmával. Drága Varga István Képviselő Úr! Nem is tudja, hogy mennyire vártuk már ezt az őszinte igaz hangot! Hogy végre nem kell nekünk férfiaknak tovább lapítanunk saját hazánkban.…..
medvetoka 2012.09.12 14:13:45
@WOMEN: Én férfi vagyok és meg kell hogy mondjam, rendkívül ostoba vagy. Nem mint nő, hanem mint ember. Rajtad semmilyen mozgalom nem segítene jelen esetben...

Az írásodból ítélve pedig agresszívabb vagy, mint én valaha is voltam. Biztos, hogy félteném tőled a gyerekemet.
Belsőség Amikor az autó kuka 2012.09.08 11:50:33
Az ötezer lakosú rajna-pfalzi Hermeskeilben tartották a kukavilágbajnokságot. A verseny a hagyományos láda/szappantartó-autók összecsapásához hasonló, azonban számos eltérést találunk a szigorú szabályzatban. 1. Kizárólag eredeti, kétkerekű műanyag szeméttároló edényt…..
Sziasztok! A következő levelet küldtem pár nappal ezelőtt kedvenc személyszállítóinknak, gondoltam, ez is egy "tanulságos" eset, így elküldöm nektek is. :)"Tisztelt MÁV-START  Zrt.! Mai kalandos utazásomat mindenképp szeretném megosztani Önökkel, hogy a kedves tulajdonosoknak…..
Sajnos az alább olvasható írás igazságtartalma erősen megkérdőjelezhető. Szerzője a kommentekben felmerült kételyekre, kérdésekre napok óta nem válaszol, az email-címét, melyen keresztül a kapcsolatot tartottuk, megszüntette. Sajnálom a történteket, elsősorban azok miatt,…..
medvetoka 2012.08.28 18:14:35
@Határátkelő: azért ír valaki 11 oldal hazugságot, mert mentális betegségekkel küzd.

De mielőtt ilyet állítok, elvégeztem a házi feladatomat, itt vannak a "szupertitkos, de engedélyezett" képek forrásai.

Remélem, ez elég bizonyíték arra, hogy Norbi nem szavahihető ember.

January 2, 2011,natural gas platform (Troll) A Troll in about 80 km offshore southwest Norway Bergen (Bergen), in the North Sea. (C) ecool.jp / captmolo:
www.ecool.jp/foreign/2011/10/abb11-gp1395.html

Kabinos kép (eredetileg egy turistahajó kabinja):
www.48houradventure.com/2012/05/12/taking-the-sea-route-for-a-weekend-in-amsterdam/ The spacious cabins aboard the Stena Hollandica

Norvég zászlós-vizes kép:
www.flickr.com/photos/chickenhawk72/5564187439/in/set-72157626280211412

Hármas csoportkép (2006 januárjából):
www.flickr.com/photos/wadestone/5035514771/in/pool-northseaoilandgas

Helikopteres kép (Skóciában készült eredetileg):
www.flickr.com/photos/54292490@N04/6924097494
medvetoka 2012.08.28 18:49:08
@David Bowman: :DDD észre se vettem a dupla ágyat...és szerintem Norbi se. :D
Egy érdekes alkalmazással bővítette a napokban palettáját az Apple. Gondolkoztál már azon, kik ültek előtted a taxiban, és mit csináltak ott? Ha igen, a Taxi Snapshot-ot neked találták ki. Nagy divat manapság életünk minden percét megosztani a különböző közösségi oldalakon.…..
medvetoka 2012.08.24 11:50:30
@taxi33: New Yorkban a taxisok el vannak zárva az utasoktól egy plexivel, az pont elég arra, hogy kb. akármit csinálhass a hátsó ülésen a taxis zavarása nélkül...

Egyébként meg nem olyan hisztisek arrafelé, sőt, én egyszer egy 30 perces videót csináltam egy new yorki taxisról és imádott szerepelni.

Aki meg "kamatyol" ott, azokon az irgalmatlanul redvás, koszos taxikban, az nem normális.
Az autók szerelmeseinek alighanem összefut a nyál a szájukban a hír hallatán, mely szerint heteken belül elárverezik azt az 1895-ös Buffum Stanhope-ot, amely a világ legöregebb, még működőképes négyhengeres járműve. Még soha nem árvereztek el ilyen régi, magánkézben…..
Kolléganőnk, Petra most kezdi a nagy kalandot: jogosítványt szerez, vagy legalábbis megpróbálja. Mivel mostanában többször is foglalkoztunk az autósiskolákkal, az oktatás színvonalával, a szexuálisan zaklató, vagy csak simán türhő oktatókkal, esetleg a távtanulási…..
A "sztárpáros" nem tud együtt dolgozni a Neo FM csődje után, mivel 50-50 százalékban jogtulajdonosai a Bumerángnak, ám jelenleg nincs olyan országos rádió, amelyik mindkettejüket ki tudná fizetni. Aki meg ki tudná, annak már van saját reggeli műsora, írja a mai Blikk.  "Az…..
Modorosblogot megszégyenítő szóvirágokkal hozta le a mai Bors a hétvége bombahírét: a Való Világ narancsdobáló Playmate-je, Márki Zsuzsi szombaton egy törött pohárral akart véget vetni életének! "A lány az ereit vágta fel, a Bors információi szerint a sokat látott…..
medvetoka 2012.06.22 11:22:05
@paszto: egyetértek
  Jó hír a smucig Ryanair utasainak, hogy a Budapest Airport megkegyelmezett nekik, és nem kell aluminizált kohászruhát szerezniük, ha repülni akarnak. A cég napok alatt felismerte a Pulitzer-várományos fotótémát, ahogy a hagyományosan 30-45 perces szabad ég alatt várakozás…..
medvetoka 2012.06.21 15:53:39
@batgirl: és mennyiért vagy hajlandó szöveget érteni?:)))
medvetoka 2012.06.21 15:54:40
@krausz2: a BKV az mióta olcsó?
Lehet új kocsid 25 éves fejjel, kápére. Elmesélem hogyan. Kamasz gyerekként nyaranta vállaltam diákmunkát. (Ne hamarkodj kishaver, várd meg míg befejezem a mondókámat. Na.) Hordtam ki telefonkönyvet, terjesztettem szórólapot, kisegítő felszolgáló voltam, kölykökre vigyáztam.…..
medvetoka 2012.06.16 23:39:39
@Flector67: kár, hogy ez itthon még mindig a hihetetlen kategória
medvetoka 2012.06.17 10:04:25
@Flector67: Nem olvas/kommentel blogokat, mert 10-20 milliót keres? Hol az összefüggés? :) Nekem nem változtak a szokásaim se a munkám, se a fizetésem miatt.
medvetoka 2012.06.17 10:27:25
@Flector67: hjaj istenem, mégicsak el kellene költözni ebből az országból, abszolút megerősítesz ebben
Lacit megtalálták egy fullos fantomtartozással. Se a bankkal nem volt kapcsolata, se a címét nem találták el. De nem is ez a lényeg, hanemhogy a Creditreform bíróságnak képzeli magát, és beidézget: Egy az egyben megküldöm a Creditreform levelét - idézését:) és a Magyar…..
medvetoka 2012.05.14 16:22:12
@batmann:

Tanulj meg olvasni, sosem késő.

"Nem is Albertirsán lakom és a CIB bankot is csak a reklámokból ismerem..."

A poszotlónak semmi kapcsolata nem volt a CIB Bankkal, tehát nem tartozott nekik semmivel. Nekem is küldtek már mindenféle levelet, hogy ennyivel meg annyival tartozom, pedig néha hírből sem ismertem az említett cégeket.
Ezek a Hiace-ek most már tipikusan tizenkét-tizenhét évesek, mondhatni, kivénhedt csatalovak. Nem kímélte őket a sors, még kevésbé a hírük, miszerint elpusztíthatatlanok: a tulajdonosok sok százezer, sőt, mára talán millió kilométeren át próbálták a földkéreggel egyenlővé…..