Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brekeke888

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megvolt Sidney Crosby negyedik NHL-es verekedése, a pittsburghi klasszis az október 31-ei Penguins–Wild meccsen akadt össze a minnesotai Marek Zidlickyvel. Az ellenfél sem nagy bunyós, pályafutása hatodik konfliktusa volt ez, ehhez képest elég jelentős pofonok szálltak a…..
Ted Sator kapitány 43.-ként a Fehérvárra visszaszerződött Nathan Martzot is meghívta a válogatott edzőtáborába a Pannon Hoki Kupa előtt. A kanadai állampolgárságú center információink szerint pénteken jégre is lép az olaszok elleni mérkőzésen. A koncepció szerint az…..
Videókkal zárjuk a mai napot. Munkatársaink Tokaji Viktort és Ladányi Balázst kapták mikrofonvégre a Pannon Hoki Kupa előtt, a videókat hajtás alátt nézhetik meg. Ott volt a mai sajtótájékoztatón a Jégkorong Tv is, a fent említett páros véleményére ők is kíváncsiak voltak.…..
Meghökkenve látjuk, mennyi ellenérzést ébresztett kommentezőinkben, hogy Ted Sator kapitány négy olyan játékost is szeretne megnézni a válogatottban, akiknek magyar állampolgárságuk még nincs, de szívesen szerepelnének legjobbjaink közt a későbbiekben. Már Mihály Árpád…..
brekeke888 2009.11.03 22:44:39
@fekiaki: Ja, meg Mihály Árpád, akinek valszeg a nagy - vagy, ükszülei még Magyarországon éltek... ez nagyon súlyos sztem, hogy ilyeneken képesek vagytok vitázni.
A szlovén válogatott legnagyobb sztárjai nélkül érkezik a Pannon Hoki Kupára. John Harrington keretében négy újonc szerepel, egy honosított jégkorongozót ők is hoznak. A 24 játékosból 20 az EBEL-ben játszik. Szlovénia utolsó ellenfelünk lesz vasárnap. John Harrington szlovén…..
Ezúton tudatom mindenkivel: meguntam, hogy kettő van belőlem. Mióta Alkesz-kilépésem után elindult önálló boros blogom - az alkalom kedvéért mai bejegyzésemben éppen összehoztam a két sportágat, mármint a jégkorongot és a bort -, állandóan ugrálok nickjeim között, és ez…..
brekeke888 2009.11.02 13:54:34
ja @lepattanó korong: jajj köszi! nekem megvan, csak gondoltam, ha esetleg, ha vki még nem látta ott belenézhet :D
A saját munkájából mindenki annyit próbált megspórolni, amennyiről azt gondolta, hogy az még belefér, és úgysem lesz baj belőle, emelte ki a súlyos jesenicei vereség fő okát Énekes Lajos Fehérvár-edző. Az EBEL-ben ilyet nem lehet gondolni, mert nagyon hamar bekövetkezik a…..
Néhány hete adtuk hírül, hogy személyes problémákra hivatkozva Rex Brown egy ideig kiszáll a Downból és más helyettesíti basszugitáron. Most kiderült mi az a személyes probléma, ugyanis Brown bejelentette, hogy hamrosan megműtik, mivel akut hasnyálmirigy-gyulladásban szenved, ami…..
Még idén március 12-én történt Párizsban, hogy Anglia egyik legkedveltebb bulvárhíressége annyira szomorú lett a harmincadik születsénapján, hogy meg akarta magát ölni. Természetesen ő nem nagyon emlékszik a történtekre, viszont az elmondások alapján a volt Libertines-tag…..
A menőbbek emlékezhetnek rájuk még a kilencvenes évekből a Cherry Coke reklámból, vagy a ladákból üvöltő How Much Is The Fish?-re. A tizenöt éves zenekar a Let Me Be Your Valentine és a Fire c. slágerek óta a világ egyik leghíresebb techno-hard dance-happy hardcore zenekara,…..
brekeke888 2009.09.09 22:06:28